Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω λογαριασμο σε εθνικη και πειραιως και θελω να κρατησω μονο τον ενα.

Ποια να κοψω?

Η πειραιως εχει ευκολια στις τρανσακτιονς. Μπορω να κανω τρανσακτιονς με εξω χωρις πολλα πολλα τον εχω 10χρονια.. Δεν εχει σκρινιν ηταν λογαριασμος αποδοχων. 

Απτην αλλη η εθνικη  εχει πολυ σκρινιν. Κοβει τρανσακτιονς με εξω ευκολα. και σπαει τα νευρα

Ποια να κοψω?ποια θα κοβατε εσει

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, George56 είπε

ποια θα κοβατε εσει

Την Πειραιώς

Δημοσ.

Γιατί πρέπει να κόψεις υποχρεωτικά κάποια? Κράτα και τις 2 και χρησιμοποιείς οποία βολεύει κάθε φορά 

• Like 3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, George56 είπε

Ποια να κοψω?

Η πειραιως εχει ευκολια στις τρανσακτιονς. Μπορω να κανω τρανσακτιονς με εξω χωρις πολλα πολλα τον εχω 10χρονια.. Δεν εχει σκρινιν ηταν λογαριασμος αποδοχων. 

Απτην αλλη η εθνικη  εχει πολυ σκρινιν. Κοβει τρανσακτιονς με εξω ευκολα. και σπαει τα νευρα

τι ειναι το σκρινιν??

δεν κλείνεις κανέναν. η εθνικη ειναι αναγκαια για συναλλαγές δημοσιο/οαεδ που ακομα δεν έχουν ανακαλύψει τις άλλες τράπεζες (εκτός αν άλλαξε κάτι) και η πειραιως ειπες και εσυ οτι βολευει. Στα cc πολύς κοσμος ειχε προβλημα γιατι δεν μπορούσε να ανοιξει λογαριασμο. Το να ξαναμπούν δεν ειναι απίθανο, ποιος ο λόγος να τον κλείσεις?

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/12/2019 στις 12:11 ΜΜ, George56 είπε

Ποια να κοψω?

εξαρτάται από τις δικές σου ανάγκες. Σύμφωνα με όσα λες, σε βολεύει περισσότερο η Πειραιώς.

Αν δεν έχεις καθημερινή συναλλαγή στα καταστήματα (όπου είναι μπάχαλο) είναι καλή.

Αν είσαι επιχειρηματίας που θέλει να πηγαίνει κάθε μέρα σε κατάστημα για συναλλαγές καλύτερα Εθνική.  Στην Πειραιώς έχουν μόνο 1 ταμείο ακόμη και στο πιο κεντρικό κατάστημα.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
Στις 19/12/2019 στις 12:50 ΜΜ, basilis_k6 είπε

τι ειναι το σκρινιν??

δεν κλείνεις κανέναν. η εθνικη ειναι αναγκαια για συναλλαγές δημοσιο/οαεδ που ακομα δεν έχουν ανακαλύψει τις άλλες τράπεζες (εκτός αν άλλαξε κάτι) και η πειραιως ειπες και εσυ οτι βολευει. Στα cc πολύς κοσμος ειχε προβλημα γιατι δεν μπορούσε να ανοιξει λογαριασμο. Το να ξαναμπούν δεν ειναι απίθανο, ποιος ο λόγος να τον κλείσεις?

Την εκλεισα και εφτιαξα και revolut ,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...