liaguris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Και τους λεω οτι ειμαι στο αρθρο 11 και οτι δεν επρεπε να με παρουν τηλεφωνο . Και αυτη μου λεει οτι το κινιτο μου δεν το πηρανε απο καμια εταιρια και οτι περνουν τυχαια κινητα νουμερα και οτι λεει θα το αφερεσει αφου ειμαι στο αρθρο 11 . Καποιο λακο εχει η φαβα . Μπορεις κανενας νομικαντης να με ενημερωση ? Επισης υπαρχει καποιος ανοδυνος και χωρις χρηματα τροπος να κινηθω νομικα ( κατι σαν ανωνημη καταγγελεια ) .
cumulus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Απο οτι ξερω δεν χρειαζεται το μητρωο πια .Απαγορευεται να μας καλουν ,αν δεν εχουμε δωσει εγκριση ,λογω προσωπικων δεδομενων ,αλλα βεβαια αυτοι τα γραφουν ολα στα .... Εγω τους λεω αμα με παρουν οτι καταγραφω την κληση για να εχω στοιχεια που θα τους πω δικαστικα και βεβαια κλεινουν αμεσως .
liaguris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, divo είπε Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις φραγη απο το κινητο σου σε τετοια νουμερα. Οκ ανοιγω αλλο ενα thread σχετικα με αυτο το θεμα .
Μάκαρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ξερω εσας, αλλα εμενα τον τελευταιο μηνα, στο κινητο εχουν αρχισει να με ξανα καλουν συνεχεια οπως παλια
jackess Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα στο προσωπικό μου έχουν να με καλέσουν χρόνια... στο ενδοεταιρικό όμως μου σπάνε τις μπάλες. Παίρνουν κάθε δεύτερη μέρα (κυρίως για ρεύμα) και δε μπορώ να κάνω και τίποτα...
aggelos87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Ψάξτο και καλοφαγωτα https://www.lawspot.gr/nomika-nea/apozimiosi-3000-eyro-gia-tilefonikes-diafimistikes-kliseis 1
skiabox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Για κινητά η λύση λέγεται TrueCaller app. Μετά την εγκατάσταση δεν ξαναφθάνει spam κλήση στο κινητό σου!
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Έχει αναφερθεί πολλές φορές, το άρθρο 11 σε κάποιους μειώνει τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα, σε κάποιους δεν αλλάζει τίποτα. Εχει να κανει με τον τρόπο και την πηγή από την οποία η κάθε εταιρεία λαμβάνει τους καταλόγους με τα Τηλέφωνα των άλλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα