Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τους λεω οτι ειμαι στο αρθρο 11 και οτι δεν επρεπε να με παρουν τηλεφωνο . Και αυτη μου λεει οτι το κινιτο μου δεν το πηρανε απο καμια εταιρια και οτι περνουν τυχαια κινητα νουμερα και οτι λεει θα το αφερεσει αφου ειμαι στο αρθρο 11 . Καποιο λακο εχει η φαβα . Μπορεις κανενας νομικαντης να με ενημερωση ? Επισης υπαρχει καποιος ανοδυνος και χωρις χρηματα τροπος να κινηθω νομικα ( κατι σαν ανωνημη καταγγελεια ) .

Δημοσ.

Απο οτι ξερω δεν χρειαζεται το μητρωο πια .Απαγορευεται να μας καλουν ,αν δεν εχουμε δωσει εγκριση ,λογω προσωπικων δεδομενων ,αλλα βεβαια αυτοι τα γραφουν ολα στα ....

Εγω τους λεω αμα με παρουν οτι καταγραφω την κληση για να εχω στοιχεια που θα τους πω δικαστικα και βεβαια κλεινουν αμεσως .

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, divo είπε

Αυτο  που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις φραγη απο το κινητο σου σε τετοια νουμερα.

Οκ ανοιγω αλλο ενα thread σχετικα με αυτο το θεμα .

Δημοσ.

Εμένα στο προσωπικό μου έχουν να με καλέσουν χρόνια... στο ενδοεταιρικό όμως μου σπάνε τις μπάλες. Παίρνουν κάθε δεύτερη μέρα (κυρίως για ρεύμα) και δε μπορώ να κάνω και τίποτα...

Δημοσ.

Για κινητά η λύση λέγεται TrueCaller app.

Μετά την εγκατάσταση δεν ξαναφθάνει spam κλήση στο κινητό σου!

Δημοσ.

Έχει αναφερθεί πολλές φορές, το άρθρο 11 σε κάποιους μειώνει τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα, σε κάποιους δεν αλλάζει τίποτα. Εχει να κανει με τον τρόπο και την πηγή από την οποία η κάθε εταιρεία λαμβάνει τους καταλόγους με τα Τηλέφωνα των άλλων. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...