Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To χρησιμοποιώ εδώ και κάμποσες ημέρες και πρόκειται για ένα smartphone που φωνάζει γενικά premium και ναυαρχίδα αλλά… δεν έχει επεξεργαστή ναυαρχίδας. Φωτογραφικά όμως τα 108 Mpixels έχουν ουσία αφού οι φωτογραφίες του, σε καλές συνθήκες είναι απλά εκπληκτικές με τρομερή λεπτομέρεια.

Έκανα ένα αναλυτικό review στο κανάλι μου οπότε όποιος ενδιαφέρετε ελπίζω να το βρει χρήσιμο και να του λυθούν οι όποιες απορίες. (φυσικά όποιος θέλει … like & subscribe )

Αναλυτικό Review https://youtu.be/wK-QAs8oFMM

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή παρουσίαση φίλε,  να πω την αλήθεια είχε μεγάλη διάρκεια θα προτιμούσα βαριά μέχρι 15λεπτα αλλά ήταν πολύ καλό,  και όπως είπες στο τέλος δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει επίσημα,  εγώ θα έλεγα μέχρι το πολύ 300€ που πιστεύω θα πάει σε λίγο καιρό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Πολύ καλή παρουσίαση φίλε,  να πω την αλήθεια είχε μεγάλη διάρκεια θα προτιμούσα βαριά μέχρι 15λεπτα αλλά ήταν πολύ καλό,  και όπως είπες στο τέλος δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει επίσημα,  εγώ θα έλεγα μέχρι το πολύ 300€ που πιστεύω θα πάει σε λίγο καιρό.

Σε ευχαριστώ. Για περίπου 15 λεπτά το πήγαινα αλλά μου βγήκε αρκετά μεγαλύτερο γιατί η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε αρκετά σαν συσκευή. Την μια στιγμή απέδιδε εξαιρετικά και την άλλη στιγμή έτσι και έτσι. Ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτά που θα πω και να καλύψω όσα περισσότερα μπορώ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα παρα πολυ μετρια συσκευη.

Βγηκε καθαρα για τα ματια του κοσμου και για να ψευτο δικαιολογησει την Xiaomi που πλεον εβγαλε και αυτη την νεα μπουρδα της εποχης τα premium mid range κινητα σε τιμη φωτια.

Δεν ειναι το θεμα μονο ο επεξεργαστης(αλλο αστειο αυτο να βγαλουν τετοια καμερα σε κινητο με mid range cpu που κανει ποσα δευτερα για να επεξεργαστει μια φωτογραφια),ειναι το ιδιο το κινητο.

Ουτε η αυτονομια της συσκευης ειναι ανταξια της μεγαλης μπαταριας που εχει,ουτε το miui το ανεβαζει το κινητο,ουτε οι οποιες αλλες ελλειψεις που εχει σε στερεο ηχεια,αδιαβροχοποιηση και παει λεγοντας.

600ευρω λεμε και κλαιμε. Οταν μια εταιρεια την εχει δει καπως,και σου κοστολογει την mid range συσκευη πιο πανω απο τις ναυαρχιδες της.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έδειξες το κινητό.Οι παρατηρήσεις ήταν εύστοχες και αυτά που είπες για φωτογραφίες και βίντεο φαίνονταν και στα δείγματα.Πολυ καλή δουλειά.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

φοβερο βίντεο ! θα ήθελα να ρωτησω στα 300 ευρω ,  αξίζει να αγορασω το  mate 20 pro ή το xiaomi mi note 10 ? το ένα έχει τέλειο επεξεργαστη, οθόνη κλπ αλλα ειναι του 2018 , το αλλο τελεια καμερα αλλα με τετοιο επεξεργαστη με φοβίζει.. ποια ειναι η γνώμη σας για μια αγορά που σκοπεύω να το κρατησω  2 χρόνια τουλαχιστον.

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Το mate 20 ήταν, είναι και θα είναι ένα πολύ δυνατό smartphone με κορυφαίες φωτογραφικές δυνατότητες. Θα με απασχολούσε ομως το θέμα των updates στο μέλλον. Αν δε σε απασχολεί αυτό τότε το mate 20 pro είναι πιο premium στα πάντα σαν συσκευή. Είχα το mate 10 pro και ήταν εξαιρετικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...