hionidoy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας, Σκέφτομαι να αρχίσω το Drop shipping (Τριγωνική πώληση) αλλά δε μπορώ να βρω αρκετές πληροφορίες. 1) Τι είναι ακριβώς 2) Πως μπορώ να ξεκινήσω συνεργασία με κάποια εταιρία 3) Αν γίνεται να δουλεύω μέσω EBAY (αν όχι τι θα πρέπει να περιέχει η ιστοσελίδα που θα δημιουργήσω) 4) Πρέπει να δηλώσω κάτι στην εφορία ή να πληρώνω κάποιο φόρο 5) Πως ακριβώς λειτουργεί το Drop Shipping Αν μπορείτε να μου προτείνεται κάποια εταιρία στην Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ 1
Kostasallinone Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Drop shipping είναι όταν κάποιος αγοράζει από εσένα ένα προϊόν το οποίο όμως δεν το έχεις στην κατοχή σου. Εσυ είσαι απλά ο μεσάζοντας. Και με το eBay μπορείς ή και με δικό σου site αλλά η πηγή του drop shipping είναι ο όμιλος Alibaba με το aliexpress κοκ. Ουσιαστικά εσυ θα έρθεις σε επικοινωνία με κάποιον προμηθευτή/ εργοστάσιο και από εκεί θα ξεκινήσει η διαδικασία. Γενικά θέλει πολύ ψάξιμο για να υπάρχει επιτυχία.
Rizas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά από τις ερωτήσεις που κάνεις δεν το έχεις ψάξει καθόλου οπότε ή δεν σε ενδιαφέρει πραγματικά να ασχοληθείς ή απλά σε ενθουσίασε ένα τυχαίο άρθρο/βιντεακι που βρήκες στο διαδίκτυο γράφοντας πως να βγάλω λεφτά στο google! Ψαξτο καλύτερα παραπάνω μόνο σου πρώτα, μετά βρες κάποιο φόρουμ που να ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το θέμα ώστε να σου λύσουν κάποιες απορίες και αν φτάσεις στο σημείο πραγματικά να σε ενδιαφέρει το θέμα βρες ένα λογιστή σωστό που να ξέρει επί του θέματος(γιατί είναι ελάχιστοι) και να σε καθοδηγήσει στα υπόλοιπα! Απλά να ξέρεις ότι η αίγλη του dropsphipping έχει περάσει, πλέον θέλει να ρίξεις χρήμα για να βγάλεις χρήμα ειδικά αν δε έχεις σχέση με το άθλημα καθόλου. Έχει επέλθει κορεσμός δεν είναι όπως τα λένε πλέον αν είχες έρθει καμιά 5αρα χρόνια νωρίτερα να κάνεις την ερώτηση θα ταν διαφορετικά η φάση! Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από Rizas
makis160 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Θα ήθελα και εγω να ασχοληθώ με το drop shipphing αλλα εχω μόνο μια ερώτηση. Λένε οτι τις 20 πρώτες μέρες θα πληρώνω απο την τσέπη μου τα προιόντα ή κάτι τέτοιο. Μπορείτε να μου πείτε σχχετικά με αυτο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα