korakios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Ήμουν στα κοινωφελή 8μηνα και πήραμε παράταση , δηλαδή δούλευα ένα χρόνο από 3\12\18 μέχρι 3/12/19. Δικαιούμαι δώρο Χριστουγέννων ? Σε παλιότερο 5μηνο θυμάμαι ότι είχα πάρει και μου κάνει εντύπωση που δεν μπήκε ....
chsam Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, korakios είπε Ήμουν στα κοινωφελή 8μηνα και πήραμε παράταση , δηλαδή δούλευα ένα χρόνο από 3\12\18 μέχρι 3/12/19. Δικαιούμαι δώρο Χριστουγέννων ? Σε παλιότερο 5μηνο θυμάμαι ότι είχα πάρει και μου κάνει εντύπωση που δεν μπήκε .... Δεν υπαρχει δωρο πασχα χριστουγεννων στα κοινωφελη.Ή δεν θυμασαι καλα ή ήταν καποιο υπολοιπο δωρου απο επιδομα ανεργιας. Εκτός από τα ποσά που καταβάλλονται στους συμμετέχοντες στα Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, ο ΟΑΕΔ δεν υποχρεούται να καταβάλει οποιαδήποτε άλλη ενίσχυση στους ως άνω (όπως, π.χ., επίδομα αδείας κ.ά.). 1
korakios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μάλλον επίδομα ανεργίας θυμάμαι , ευχαριστώ 1
tsioulak Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Τα κοινωφελή (συνήθως) δίνουν κατώτατο μισθό ιδιωτικού τομέα αλλά σε 12 μισθούς ( όπως το δημόσιο) και όχι 14 (όπως, λέμε τώρα, ο ιδιωτικός τομέας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα