Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε και χρόνια πολλά,

Αγορά από amazon.com, γνωρίζετε εάν θα μείνει τελωνείο και αν ναι, τι ποσό θα χρειαστεί να πληρώσω;

telonio.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι θα μείνει τελωνείο , τώρα για το πόσο παίζει ρόλο το ποια εταιρία θα γίνει η μεταφορά.

2 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

Άμα είναι από Amazon εκτός Ευρώπης υπολόγισε 20€ + το 24% της τελικής τιμής του προϊόντος.

Άμα έρθει με ups ή dhl ή FedEx πρέπει να υπολογίσει και την αμοιβή εκτελωνισμου

Επεξ/σία από panoskir
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Cell_7 είπε

Άμα είναι από Amazon εκτός Ευρώπης υπολόγισε 20€ + το 24% της τελικής τιμής του προϊόντος.

Συν οτι δασμούς χρεώσουν αφου είναι πάνω απο 150€ ΑΝ αναλάβουν τα ΕΛΤΑ τον εκτελωνισμό. ΑΝ έρθει με καμια UPS/ACS κτλ , ο άγιος βασίλης να βάλει το χέρι του.

• Like 1
Δημοσ.
On 25/12/2019 at 19:13, TzortzisJosh said:

Χαίρετε και χρόνια πολλά,

Αγορά από amazon.com, γνωρίζετε εάν θα μείνει τελωνείο και αν ναι, τι ποσό θα χρειαστεί να πληρώσω;

telonio.png

βλεπω γρηγορο τροπο οποτε το κοβω για courrier.οποτε 50 η διατακτικη περιπου .φπα 24 τα 100 συν κατι λοιπα μικροεξοδα αποθηκη κτλ. αν ζητησεις να στο εκτελωνισουν συν ενα 50 με 60 ακομα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνήθως το αμερικανικό αμαζον προϋπολογίζει τους δασμούς και τους προπληρώνεις κάτι το οποίο δεν βλέπω στην παραγγελία σου. Όσες φορές εχω παραγγείλει δεν εχω πληρώσει κάτι άλλο στο τελώνιο καθώς το εχω προπληρώσει κατά το check out. 

επίσης βγάλε το αμαζον currency converter γιατί τους κανείς δώρο μερικά ευρώ ακόμα 

Επεξ/σία από haris013
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eβαλες και γρηγορη αποστολη...Δηλαδη , και 100% τελωνειο εκει που με τα ΕΛΤΑ ειχες απειροελαχιστες πιθανοτητες να την σκαπουλαρεις. Και εξτρα κερατιατικα για τον εκτελωνισμο (κανα 50ρακι). Πως λεμε win-win. Ε το ακριβως αναποδο.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

Το ερώτημα είναι γιατί το αμαζον δεν υπολογισε τους δασμούς στο τσεκ αουτ. Μήπως τς προϊόντα είναι από 3ο seller και όχι το αμαζον?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, haris013 είπε

Το ερώτημα είναι γιατί το αμαζον δεν υπολογισε τους δασμούς στο τσεκ αουτ. Μήπως τς προϊόντα είναι από 3ο seller και όχι το αμαζον?

Nαι ειναι απο 3ο seller , φαινεται στη photo.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BackFromHell είπε

Nαι ειναι απο 3ο seller , φαινεται στη photo.

Δεν το πρόσεξα, γιαυτο δεν του έβγαλε να προπληρώσει τους δασμούς. Τώρα καλή τύχη. Επίσης στο αμερικανικό αμαζον και οι 2 τρόποι αποστολής είναι κούριερ , δεν έχει απλή αποστολή. Συνήθως η ups τα φέρνει Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, haris013 είπε

Δεν το πρόσεξα, γιαυτο δεν του έβγαλε να προπληρώσει τους δασμούς. Τώρα καλή τύχη. Επίσης στο αμερικανικό αμαζον και οι 2 τρόποι αποστολής είναι κούριερ , δεν έχει απλή αποστολή. Συνήθως η ups τα φέρνει Ελλάδα.

E τι καλη τυχη, απο ενα 300ρακι που υπολογιζε θα του βγουν περιπου 450 :P

Την εχω πατησει κι εγω ετσι κι ειναι πολυ ασχημο συναισθημα. Το να παραγγελνεις κατι (ειδικα τετοιας αξιας) που εν αγνοια σου προκειται να χρεωθει τελωνειο. Αλλο το να το ξερεις και απλα να τζογαρεις μηπως γλυτωσεις, κι αλλο να υπολογιζεις 300 ευρω και να μαθαινεις αφου ο αλλος το εχει στειλει οτι θα σου βγει σχεδον 500...

Εγω την πατησα με ευρωπαικη χωρα που νομιζα οτι ανηκε στην ΕΕ, αλλα το τελωνειο με εμαθε αυτα που δε διαβαζα στο σχολειο οταν μας ελεγε ο δασκαλος να ανοιξουμε τα στραβα μας... :P

Επεξ/σία από BackFromHell

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...