Προς το περιεχόμενο

Eνισχυτης ακουστικων philips Fidelio X2HR και DAC


sterizos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum και Χρόνια Πολλά,

Αγόρασα τα X2HR της philips και τα ήθελα για δυο χρησεις. Η πρωτη είναι να τα συνδεω στον ενισχυτη μου Marshall JVM410H και να παιζω ηλεκτρικη κιθαρα και η δευτερη ειναι να τα συνδεω στα ηχεια του υπολογιστη μου (creative T40) και να ακουω μουσικη. Για την πρωτη χρηση ολα οκ γιατι είναι πολυ δυνατα σε ενταση. Για τη δευτερη χρηση οταν τα βαζω τερμα δεν ειναι τοσο δυνατος ο ηχος και κατοπιν ερευνας βρηκα να αγορασω τον ενισχυτη ακουστικων Schiit Magni 3+

https://www.schiit.com/products/magni-1

που θεωρειται από τους καλύτερους. (στα χρηματα του). Η ερωτηση είναι χρειαζομαι και dac ή οχι? Απ όσο μιλησα με την Schiit μου είπαν οτι δε χρειαζεσαι οσον αφορα τη χρηση υπολογιστης μουσικη κ τπτ αλλο.To dac (αν βοηθησει σε κατι) πως θα βοηθησει? θα τα κανει πιο δυνατα? Η ποιοτητα του ηχου θα βελιτωθεί? παντα σε συνδιασμο με το magni 3.

 

Επεξ/σία από sterizos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι τα συνδεεις στα creative και οχι στην εξοδο ακουστικων της μητρικης σου? Γιατι παρεμβαλεις και τα ηχεια δηλαδη στο σημα? Δεν ξερω τι σου ειπαν απο την schiit,αλλα ενα usb dac+ενισχυτης ακουστικων θα δωσει καλυτερο ηχο (κατι στα 150 ευρω και πανω ομως).Φυσικα το ιδιο θα κανει και ενας συνδυασμος του schiit magni με καποιο αλλο dac (που δεν ειναι και ενισχυτης ακουστικων).

Επεξ/σία από visitor2014
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...