Loinen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Aν ειχα εκατομυρια και απεδειξες οτι αξιζεις για μια θεση θα στην εδινα. Μετα η σχεση μας θα ηταν πιο ουδετερη.
bluesattack Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φιλιες απο το πανεπιστημιο , τον στρατο κλπ.Της πλακα τελειως . Αν δεν εισαι με τον αλλο απο το...δημοτικο, απο την αθωα αυτη ηλικια οπου μοιραζοσασταν τις... τυχες σας (του ποδοσφαιρου εννοω) δυσκολα τα πραγματα.Εστω γυμνασιο , οπου μοιραζοσασταν τα κερματα για τα ..ufo και την αγωνια να μην μπει σε λαθος τρυπα η μαυρη .Η να μην σε φανε λαχανο στο cod , για την νεωτερη γενια Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από bluesattack 1
mourouzis2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Οταν κανατε παρεα ρε τρολοκρατορα ts ποιος πληρωνε τη γαματη σας παρεα?
bluesattack Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μισα μισα Τοτε ο φιλος του ηθελε να ζησει την ανεμελια και την περιπετεια , να ρουφηξει την ζωη , πριν μπει στην δυσκολη ζωη των επιχειρησεων με βυσμα τον πατερα 3 λεπτά πριν, bluesattack είπε βυσμα τον πατερα Ωπ για μια στιγμη, μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Αυτο δεν εινα βυσμα, ειναι οικογενειακη παραδοση.Και οι παραδοσεις πρεπει να τιμουνται (ειδικα απο τους εργαζομενους της επιχειρησης )😆
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Να πω. Παιζει ο φίλος, κολλητός, αδερφος, θειος ή οτιδήποτε , να είναι γαματος στη φιλια σας, αλλα να ειναι επαγγελματικα ακατάλληλος για Χ θεση? Ή by default ο φίλος μου ειναι και σούπερ επαγγελματιας? 4
bluesattack Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, stormrain είπε Να πω. Παιζει ο φίλος, κολλητός, αδερφος, θειος ή οτιδήποτε , να είναι γαματος στη φιλια σας, αλλα να ειναι επαγγελματικα ακατάλληλος για Χ θεση? Ή by default ο φίλος μου ειναι και σούπερ επαγγελματιας? Ενταξει βρε συ stormrain , αν ειχαμε επιχειρηση μπορει να μην τον καναμε υποδιευθυντη αλλα καπου θα τον χωναμε.Οχι θα τον αφηναμε ανεργο και θα ειμασταν φιλοι και συγγενεις μονο στα χουχουχου και χαχαχα Και αν δεν ειχαμε επιχειρηση και μας ζητουσε να μιλησουμε στον αφεντικο παλι θα το καναμε.Οχι θα του λεγαμε, γινε αριστουχος με την αξια σου..και παρε τηλεφωνο το βραδυ γιατι δεν εχω παρεα για το σινεμα Κατι τετοια ξερεις τι μου θυμιζουν .Το περιστατικο που μου ειχε διηγηθει καποιος φιλος.Πηγε με την κοπελα σε ενα δειπνο που διοργανωναν καποιοι ξενοι συναδελφοι.Εκει ηταν και ενα αλλο ζευγαρι που ετοιμαζοταν να φυγει.Γιατι δεν καθονται τα παιδια ρωτησε ο φιλος μου ? Αυτοι εχουν ερθει για...ποτο του ειπε.😂 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Οι φίλοι ειναι μεχρι τα χαχα χουχα, οταν τελειώσουν αυτα τελειώνει και η φιλία Αυτοί δεν είναι φίλοι αλλά κρασοφιλοι
georgeγ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, bluesattack είπε Ναι σιγουρα.Παιζει στο τελος να απολυθουν ολοι εκτος απο το βαρβατο βυσμα. Οχι εσυ τα ειπες αναποδα.Τωρα μπαινεις πολυ δυσκολα με βυσμα στο δημοσιο (εκτος αν μιλαμε για τιποτα υπουργικα γραφεια και τετοια) ενω οργιαζει το βυσμα στον ιδιωτικο τομεα λογω ανεργιας.Καλα δεν θα το παραδεχθει και κανεις, ολοι εχουν μπει με την αξια τους και το αψογο βιογραφικο κατι δεν μας λες καλα στο ολο σκεπτικο σου ο εργοδοτης συνεχιζει να πληρωνει υπαλληλους λογω προσωπικης γνωριμιας; ή τους απολυει αν δεν του κανουν; αν τους απολυει πως το βυσμα και οι γνωριμιες ειναι ο πυλωνας της επιχειρηματικης δραστηριοτητας οπως ειπες;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Αν είχατε ένα περίπτερο ή παντοπωλείο κλπ θα βάζατε να το κρατάει κάποιος φίλος σας γνωρίζοντας ότι δεν ξέρει να κάνει προσθαφαιρέσεις, δεν είναι προσεκτικός, γενικά είναι κουκουρούκου στη δουλειά? όχι, γιατί θα σας κατέστρεφε την επιχείρηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Curtis76 είπε Κατα βαθως ομως ολοι ετσι σκεφτονται, (καλα καλα πλην οσων γραφουν εδω) αλλα δεν ειναι τοσο αφελεις να το λενε χυμα. Ολη η ελλαδα δουλευει με γνωριμιες και βυσματα που οταν βολευτουν το παιζουν ηθικοι. Εμπιστευομαι μονο τη γατα μου και συντομα θα εχω και σκυλακι. αυτα. Έχεις ένα τεράστιο δίκιο. Όποιον έχω βοηθήσει , όποιον τον εχω κάνει άνθρωπο, γυρίζει και το παίζει ιστορία. Σόφη η παροιμία
mylo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δλδ εδώ μέσα όλοι βρήκατε δουλειά στέλνοντας cv;
*nenya* Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Στελνοντας ΑΠΕΙΡΑ CV. Δλδ TS, προτιμας το μεσον, να σε βολευει καποιος καπου και μετα να του χρωστάς μια ζωη; Δεν ειναι καλυτερο να στεκεσαι στα ποδια σου με τις δικες σου δυνάμεις; Να ξερεις οτι οσα εχεις πετυχει τα πετυχες με δικο σου κοπο και οχι με γνωριμιες.. 1
NT1G Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mylo είπε Δλδ εδώ μέσα όλοι βρήκατε δουλειά στέλνοντας cv; Περίπου
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mylo είπε Δλδ εδώ μέσα όλοι βρήκατε δουλειά στέλνοντας cv; Εγώ έστειλα 2cv και γελάγανε
Lumini Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δηλαδή όλοι εσείς , θα συνεχιζατε να τον κάνετε παρέα, να ξέρετε ότι τσιμπάει ένα 5ρι χιλιάδες κάθε μήνα από μπαμπά για τα γούστα του, και εγώ άνεργος έτσι? Να τα βράσω τα χαχα χουχα, εγώ θέλω στα δύσκολα να με βοηθήσεις. Τελικά η φιλία ήταν μέχρι να βγάλουμε το πανεπιστήμιο, επειδή είχαμε κοινό στόχο. Μετά που δεν είχαμε κοινό στόχο δεν υπήρχε σημείο επαφής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις