maparios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας παιδιά,θα αγοράσω κινητό από το banggood.. έχει κανένας εμπειρία με τελωνείο από το συγκεκριμένο κατάστημα; Από άποψη εγγύησης τι παίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
george1807 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, maparios είπε Καλησπέρα σας παιδιά,θα αγοράσω κινητό από το banggood.. έχει κανένας εμπειρία με τελωνείο από το συγκεκριμένο κατάστημα; Από άποψη εγγύησης τι παίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Άμα επιλέξεις το απλό shipping λογικά δεν θα έχεις θέμα με τελωνείο. Από εγγύηση δεν καλύπτεσαι κάπως στην ΕΕ. Η καλύτερη σου επιλογή θα είναι να στείλεις πίσω το κινητό στην Κίνα και να δουν αυτοί τι έχει και μετά να στο ξαναστείλουν πίσω. Φαντάζομαι τουλάχιστον μήνα θα πάρει η όλη διαδικασία. Από την άλλη άμα πάθει κάτι μπορείς να πας στην αντίστοιχη αντιπροσωπία στην Ελλάδα αλλά με χρέωση φυσικά.
maparios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Από επισκευή εκτός έχω πολλά μαγαζιά υοοψην το τελωνείο με καίει πολύ..αν επιλέξω το priority direct mail φαντάζομαι θα είμαι οκ;
bbbb Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Mε priority direct mail κανένα θέμα με τελωνειο
newtech Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Στις 30/12/2019 στις 12:57 ΠΜ, maparios είπε Καλησπέρα σας παιδιά,θα αγοράσω κινητό από το banggood.. έχει κανένας εμπειρία με τελωνείο από το συγκεκριμένο κατάστημα; Από άποψη εγγύησης τι παίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων EU priority mail (ή Priority Direct mail). Εκει δεν θα εχεις θεμα (γιατι πρωτα πανε ΕΕ και μετα ερχονται Ελλαδα).. με ολα τα αλλα ειναι ΡΙΣΚΟ Εγγυηση... 1 χρονο λενε... δεν μου εχει τυχει ποτε.. Οταν ελαβα κατι DOA μου εστειλαν τα χρηματα μου.. ΥΓ... Οταν παραλαβεις.. ΚΑΝΕ UNBOXING και τραβα ΒΙΝΤΕΟ απο την ΑΡΧΗ μεχρι να το βάλεις μπρος το κινητό!!!! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα