Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Τώρα το είδα το θέμα... Λοιπόν σε εσάς που σας ενοχλεί ο ήχος του πηραγμενου σαξοραλου/vagiti/civic, σας εύχομαι να βρεθείτε πίσω από αμερικανικό v8 ή κάνα amg ή γενικά κάποιο supercar, μαμά και να μαρσάρει στον κόφτη μπροστά σας, να σας έρθουν οι φλόγες στο καπό και να τρίζει η ψυχή σας από τον θόρυβο... Τι θα κάνετε; θα πάρετε την αστυνομία να τους πείτε με τρόμαξε ο θορυβος;;; αχαχαχα ρε κάντε άκρη ρεεε... Δηλαδή ο άλλος που έχει αμάξι 50 χρόνων με 300.000+Χιλ και τρέχει λάδι σε όλο τον δρόμο είναι καλύτερος; ο τύπος με 75 άλογα αμαξάκι εργοστασιακό που το πάει όλη την ώρα τάπα και πάει σαν βάρκα είναι καλύτερος; χίλιες φορές να το χεις πειραγμένο μηχανικα αλλά και σε κρατήματα και να το ανοίγεις σε μια εθνική όταν δεν υπάρχει ψυχή... Ναι δεν λέω... Υπάρχουν καγκουρες που είναι όντως εκνευριστικοι αφού βάζουν μόνο ένα τελικό που κάνει πολύ δυνατό και άσχημο ήχο... Αυτοί ναι... Είναι καγκουρες... Αλλά ο φίλος που έχει πειράξει ωραία το μοτέρ ή έχει τουρμπισει, μόνο καγκουρας δεν είναι!!! Εκτός αν νομίζεται πως είναι καγκουρας και ο φίλος που έχει v8 επειδή κάνει θόρυβο!!! Όσο για τους ρύπους στο κτεο κλαιν... Αλλαζω πρόγραμμα και κουμπωνω τον καταλύτη... Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς... Και στο κάτω κάτω αν σας ενοχλεί τόσο ο θόρυβος καθηστε σπίτια σας!!! Από την στιγμή που οδηγαω εγώ κομπλέ να μην σε νοιάζει πόσο πειραγμένο είναι! Όσο κουβάς είναι το δικό μου άλλο τόσο κουβάς είναι και το δικό σου!!! Αλλά σε κάθε φανάρι θέλω να πιάνω το όριο γρήγορα... Τι σε κόφτει εσένα; Τι κυκλοφορείς εσύ φιλαράκι;Δωσε καμιά φωτό απο το οχημα σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, b-boy_steve είπε . Λοιπόν σε εσάς που σας ενοχλεί ο ήχος του πηραγμενου σαξοραλου/vagiti/civic, σας εύχομαι να βρεθείτε πίσω από αμερικανικό v8 ή κάνα amg ή γενικά κάποιο supercar, μαμά και να μαρσάρει στον κόφτη μπροστά σας, να σας Αλλο V8 μαμά και άλλο σαξοραλλο με την φθηνιαρικη εξάτμιση που μόνο θόρυβο κάνει.Respect για τη σύγκριση. Τον ήχο του V8 τον απολαμβάνεις,τον άλλο απλά κλείνεις τα αυτιά.
phanispal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Θα βιντεοσκοπήσω τον κάγκουρα πιτσιρικά που μένει δίπλα με το παραφουσκωμένο Hyundai Coupe που όταν βάζει μπρος ακούγεται (τουλάχιστον) 5 τετράγωνα μακριά και θα το ανεβάσω εδώ να δούμε αν είναι σωστός ή όχι. Και μόνο που χαϊδεύει το γκάζι στο παρκάρισμα γίνεται της τρελής.
mp123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Εγώ να σας πω την αλήθεια χαίρομαι να βλέπω όλους τους κακαγκουρες ( κοντρακιδες, αεροπόροι, dj,κλπ). Σπάει η μονοτονία στον δρόμο και έχεις κάτι να γελάσεις. Χρειάζονται και αυτοί.
phanispal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι να μη σπάει η μονοτονία του ύπνου γιατί ο κάγκουρας δίπλα μπορεί να γυρίσει στις 03:00 ή να φύγει στις 02:00 και να γυρίσει μετά από 10 λεπτά, λες και πετάγεται για κρέπες. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από phanispal
Warzycha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Τώρα το είδα το θέμα... Λοιπόν σε εσάς που σας ενοχλεί ο ήχος του πηραγμενου σαξοραλου/vagiti/civic, σας εύχομαι να βρεθείτε πίσω από αμερικανικό v8 ή κάνα amg ή γενικά κάποιο supercar, μαμά και να μαρσάρει στον κόφτη μπροστά σας, να σας έρθουν οι φλόγες στο καπό και να τρίζει η ψυχή σας από τον θόρυβο... Τι θα κάνετε; θα πάρετε την αστυνομία να τους πείτε με τρόμαξε ο θορυβος;;; αχαχαχα ρε κάντε άκρη ρεεε... Δηλαδή ο άλλος που έχει αμάξι 50 χρόνων με 300.000+Χιλ και τρέχει λάδι σε όλο τον δρόμο είναι καλύτερος; ο τύπος με 75 άλογα αμαξάκι εργοστασιακό που το πάει όλη την ώρα τάπα και πάει σαν βάρκα είναι καλύτερος; χίλιες φορές να το χεις πειραγμένο μηχανικα αλλά και σε κρατήματα και να το ανοίγεις σε μια εθνική όταν δεν υπάρχει ψυχή... Ναι δεν λέω... Υπάρχουν καγκουρες που είναι όντως εκνευριστικοι αφού βάζουν μόνο ένα τελικό που κάνει πολύ δυνατό και άσχημο ήχο... Αυτοί ναι... Είναι καγκουρες... Αλλά ο φίλος που έχει πειράξει ωραία το μοτέρ ή έχει τουρμπισει, μόνο καγκουρας δεν είναι!!! Εκτός αν νομίζεται πως είναι καγκουρας και ο φίλος που έχει v8 επειδή κάνει θόρυβο!!! Όσο για τους ρύπους στο κτεο κλαιν... Αλλαζω πρόγραμμα και κουμπωνω τον καταλύτη... Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς... Και στο κάτω κάτω αν σας ενοχλεί τόσο ο θόρυβος καθηστε σπίτια σας!!! Από την στιγμή που οδηγαω εγώ κομπλέ να μην σε νοιάζει πόσο πειραγμένο είναι! Όσο κουβάς είναι το δικό μου άλλο τόσο κουβάς είναι και το δικό σου!!! Αλλά σε κάθε φανάρι θέλω να πιάνω το όριο γρήγορα... Τι σε κόφτει εσένα; Ε τοτε να σου ευχηθω οταν θα κανεις παιδι ,να στο ξυπναει ενας με V8 κι οχι κανας φτωχομπινες με σαξοραλλο.Ως γνωστο τα μωρα με V8 δεν ενοχλουνται. Α κι οταν συνταξιοδοτηθεις να μενεις διπλα σε καποιον με ενα καλοφτιαγμενο μοτερ σε μηχανη να σου μαρσαρει οταν ξαπλωνεις.Με εξατμιση Akrapovic ομως οχι τιποτα φτηνιαρικη. 2
adsl2+ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Οι πιλότοι με τα φαντομ όταν σπάνε το φράγμα του ήχου πάνω από το χωριό μου τι είναι; καγκουροφαντομάδες ; 1
Warzycha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Οι πιλότοι με τα φαντομ όταν σπάνε το φράγμα του ήχου πάνω από το χωριό μου τι είναι; καγκουροφαντομάδες ; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Warzycha
agnostos13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Οι πιλότοι με τα φαντομ όταν σπάνε το φράγμα του ήχου πάνω από το χωριό μου τι είναι; καγκουροφαντομάδες ; Μάλλον δεν τα χουν περάσει ΚΤΕΟ! ΥΓ. Έρχεται............................................................ 🔒 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από agnostos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις