Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά έχουν καεί και άλλες ασφάλειες. Η απορία μου είναι πως κατάφερες να βάλεις ανάποδα τους πόλους γιατί σε όσα αυτοκίνητα έχω δει, το + ή το - έχουν τόσο όσο μήκος για να μην μπορούν να φτάσουν τον άλλο πόλο. Όπως ακριβώς και τα μπουζοκαλώδια.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Λογικά έχουν καεί και άλλες ασφάλειες. Η απορία μου είναι πως κατάφερες να βάλεις ανάποδα τους πόλους γιατί σε όσα αυτοκίνητα έχω δει, το + ή το - έχουν τόσο όσο μήκος για να μην μπορούν να φτάσουν τον άλλο πόλο. Όπως ακριβώς και τα μπουζοκαλώδια.

απλα εβαλε τη μπαταρια αναποδα στη θεση της... 😛

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panoc είπε

απλα εβαλε τη μπαταρια αναποδα στη θεση της... 😛Α

Αυτό ακριβώς. Αστο δεν είχα καθαρό μυαλό. Θα παω να το δω ποιες κάηκαν στην αντιπροσωπεία. Ευτυχώς που δεν καηκε κανένας εγκέφαλος. Σε δύο μέρες θα μάθω. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, skoudinio είπε

Τελικα παιδιά αλλαξα μια ασφάλεια στο τιμόνι και πηρε μπρος. Δεν λειτουργεί το abs και το βεντιλατερ. Θα το πάω με το νεο έτος στην αντιπροσωπεία σιγα σιγα. Η mf1 που βρίσκεται ? Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καλη χρόνια να έχουμε.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όπως ανέφερες και εσύ να το πας στην αντιπροσωπία για έλεγχο, με πολύ προσοχή εφόσον δεν έχεις την βοήθεια του abs, και πολλές στάσεις εφόσον δεν λειτουργεί το βεντιλατέρ και δείκτη θερμοκρασίας δεν έχει.

Για την mf1 θα πρέπει να λύσεις τα αποσπώμενα πλασικά της ασφαλειοθήκης που βρίσκεται πίσω από την μπαταρία για να την δεις, θα ανεβάσω αύριο φωτογραφία για να βρίσκεται στο topic σαν αρχείο.

• Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, skoudinio είπε

Τελικα παιδιά αλλαξα μια ασφάλεια στο τιμόνι και πηρε μπρος. Δεν λειτουργεί το abs και το βεντιλατερ. Θα το πάω με το νεο έτος στην αντιπροσωπεία σιγα σιγα. Η mf1 που βρίσκεται ? Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καλη χρόνια να έχουμε. Να τονισω οτι εγω έκανα την λαλακια οποίος δεν ξέρει ας μην αγγίζει. Για σίγουρα έβγαλα τον ενα πολο της μπαταρίας

Μηπως καηκε και σε αυτα καμια ασφαλεια?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, htaccess είπε

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όπως ανέφερες και εσύ να το πας στην αντιπροσωπία για έλεγχο, με πολύ προσοχή εφόσον δεν έχεις την βοήθεια του abs, και πολλές στάσεις εφόσον δεν λειτουργεί το βεντιλατέρ και δείκτη θερμοκρασίας δεν έχει.

Για την mf1 θα πρέπει να λύσεις τα αποσπώμενα πλασικά της ασφαλειοθήκης που βρίσκεται πίσω από την μπαταρία για να την δεις, θα ανεβάσω αύριο φωτογραφία για να βρίσκεται στο topic σαν αρχείο.

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Όπως τα είπες ακριβώς με στάσεις θα πάω. 

18 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Λογικά θα καηκε.. 

Δημοσ.

Τωρα με τις θερμοκρασίες που επικρατούν δεν θα παιξει πρόβλημα θερμοκρασιας εαν δεν μπλεξει μεσα σε κινηση σταματα-ξεκινα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ένα τέτοιο κατσαβίδι μπορείς να ελέγξεις τις ασφάλειες μία μία χωρίς να τις αφαιρέσεις.

Ακουμπάς το τσιμπιδάκι κάπου να κάνει  σώμα βάζεις το σουβλερό στην πάνω τρύπα του κατσαβιδιού και κοιτάς την κάθε ασφάλεια με τη μυτούλα στη πάνω μεριά και από τις δύο πλευρές.Αν σε κάποια από τις δύο δεν ανάβει το φωτάκι είναι καμμένη.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Αν έχει εύκαιρο πολύμετρο μπορείς και με αυτό.

Εδώ ο άνθρωπος έβαλε ανάποδα μπαταρία και θα τον βάλεις και διαδικασία με πολυμετρο; 😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, karaLRS είπε

Εδώ ο άνθρωπος έβαλε ανάποδα μπαταρία και θα τον βάλεις και διαδικασία με πολυμετρο; 😁

θα βαλει το πολυμετρο στα ampere και θα το καψει :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/12/2019 στις 7:43 ΜΜ, htaccess είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Όπως τα είπες ακριβώς με στάσεις θα πάω. 

Στις 31/12/2019 στις 7:45 ΜΜ, Ntinaras είπε

Λογικά θα καηκε

Τελικά ήμουν πολύ τυχερός και είχε κάψει μια ασφάλεια στην κεντρική ασφαλειοθήκη. Τα παθήματα μαθήματα καλη χρόνια σε όλους. 

Επεξ/σία από skoudinio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη ρε φίλε, μου θύμισες κάτι απο τα πρώτα χρόνια ασχόλησης με την αυτοκίνηση και αν και off topic αξίζει να αναφερθώ.

Κάπου στα μέσα 90, όταν μόλις είχα πάρει το δίπλωμα, μου σκάει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπως κατέβαινα ένας τυπάκος μέσης ηλικίας και

με ρωτάει αν έχω καλώδια να του δώσω ρεύμα. Ηταν απο τα πρώτα πράγματα που είχα προμηθευτεί καθώς οι οδικές ήταν χρυσάφι τότε και δεν ήθελα να υποχρεώνομαι στον καθένα.

Του απάντησα καταφατικά λοιπόν. Πλαγιάζω το αμάξι μου δίπλα στο δικό του κα βγάζω τα καλώδια. Μου λέει δώσε μου τις άκρες να τα συνδέσω. Αφελής και εγώ του τα δίνω χωρίς να κοιτάξω τι έχει κάνει. Εντάξει μου λέει τα έβαλα... Και εκεί που ετοιμάζομαι να φέρω κοντά τον αρνητικό πόλο, αφού έχω συνδέσει ήδη το θετικό, τσάφ... οι σπίθες. Τι διάολο λέω

και άλλη φορά έχω συνδέσει καλώδια δεν μου τύχει τόσο έντονα. Γυρνάω και κοιτάω απο την μεριά του και βλέπω ότι τα έχει συνδέσει ανάποδα. Καλά ρε μάστορα του λέω δεν ξέρεις ότι το θετικό μπαίνει στο θετικό και το αρνητικό στο αρνητικό; Φωτιά θέλεις να μας βάλεις; Α μου απαντάει εγώ νόμιζα ότι δεν έχει σημασία πως μπαίνουν. Τα νεύρα μου... Απο τότε δεν εμπιστεύομαι ΚΑΝΕΝΑΝ..

Επεξ/σία από piiii
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...