Giannis1234567891011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Γειά σε όλους. Ξέχασα το pin της συσκευής και πατάω ξέχασα το κωδικό και το μόνο που μου βγάζει είναι Hard reset. Η συσκευή είναι xiaomi redmi. Δεν μπορώ να μπω στο τηλεφωνο. Βοηθειααααα
christakos07 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Κάνε hard reset. Επίσης λογικά έχει επιλογή ξεκλειδώματος με χρήση e-mail(έχω να "ξεχάσω" το pin από ποτέ).
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 6 hours ago, christakos07 said: Κάνε hard reset. Επίσης λογικά έχει επιλογή ξεκλειδώματος με χρήση e-mail(έχω να "ξεχάσω" το pin από ποτέ). Αυτο με email νομιζω ισχυει μονο για ξεκλείδωμα οθονης . Εχω pin το αριθμο κυκλοφοριας του πρωτου μου αυτοκινητου που δεν ξεχνιεται
opera Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Τα xiaomi απο οτι ξερω δεν κανουν reset χωρις το κωδικο του λογαριασμου στη xiaomi.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Αν μιλαμε για pin της sim ο παροχος αν του δωσεις τον αριθμο της καρτας που εχει γραμμενο επανω σου δινει puk να την ξεκλειδωσεις.
htaccess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Υπάρχει και το ενδεχόμενο βέβαια να έχει ξεχάσει το username, άλλα τον κωδικό να τον θυμάτε.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Στις 2/1/2020 στις 1:11 ΠΜ, Giannis1234567891011 είπε Γειά σε όλους. Ξέχασα το pin της συσκευής και πατάω ξέχασα το κωδικό και το μόνο που μου βγάζει είναι Hard reset. Η συσκευή είναι xiaomi redmi. Δεν μπορώ να μπω στο τηλεφωνο. Βοηθειααααα 18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν μιλαμε για pin της sim ο παροχος αν του δωσεις τον αριθμο της καρτας που εχει γραμμενο επανω σου δινει puk να την ξεκλειδωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα