tzagaritos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 καλησπερα, μου εβαλε ενας φιλος φιμε και εκανε τη βλακια και η μια απο τις 2 αντιστασεις πισω ξεκολλησε. Μπορω καπως να την κολλησω χωρις να το "χαλασω"?
ParhsG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Αν ειναι μεγαλο κομάτι αλλαξε τζαμι αν ειναι μικρο φτιαχνεται
sargus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έπαθα ακριβώς το ίδιο πέρυσι στο καινούργιο μου αμάξι! Ο εγκαταστάτης των φιμε μου το απεκρυψε και προσπάθησε ανεπιτυχώς να το κολλήσει μόνος του (είναι ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων). στην αντιπροσωπία μου είπαν να μου παραγγείλουν κατευθείαν άλλο τζάμι γιατί δεν κολλάει με τίποτα (με ελουσε κρύος ιδρώτας!) Ο πρώτος ηλεκτρολόγος που πήγα μου είπε να το δοκιμάσουμε αλλά να είμαι έτοιμος να σπάσει το παρμπριζ γιατί είναι πολύ ευαίσθητο σε τέτοιες κολλήσεις. Ο δεύτερος ηλεκτρολόγος που πήγα (εγκαταστάτης φιμε και αυτός) μου είπε φερτο αύριο και όντως μου το κόλλησε μια χαρά! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από sargus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα