getakeeper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το pc καθώς λοιπόν το έβαλα στα ρεύμα έπεσε το ρεύμα 2-3 φορές και ανοιγωκλεινε μετά με το που το έβαζα στο ρεύμα άνοιγε από μόνο του αλλά μόλις πατουσα το κουμπί πατημένο δεν έκλεινε επίσης δεν το αναγνωριζε καν η οθόνη άνοιξα το κουτί φαίνονται όλα να δουλεύουν όταν πατάω πατημένο το power όταν είναι ανοιχτώ αναβοσβήνει το κουμπί αλλά δεν κλείνει ο υπολογιστής καμία βοήθεια ρε παιδιά? ΠΑΡΑΚΑΛΩ μόνο άτομα που έχουν γνώσεις και μπορούν όντως να βοηθήσουν ευχαριστώ! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από getakeeper
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δεν κλείνεις το μηχανημα απο το κουμπί σλλα απο τα win
elpenor Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, getakeeper είπε Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το pc καθώς λοιπόν το έβαλα στα ρεύμα έπεσε το ρεύμα 2-3 φορές και ανοιγωκλεινε μετά με το που το έβαζα στο ρεύμα άνοιγε από μόνο του αλλά μόλις πέταγα το κουμπί πατημένο δεν έκλεινε επίσης δεν το αναγνωριζε καν η οθόνη άνοιξα το κουτί φαίνονται όλα να δουλεύουν όταν πατάω πατημένο το power όταν είναι ανοιχτώ αναβοσβήνει το κουμπί αλλά δεν κλείνει ο υπολογιστής καμία βοήθεια ρε παιδιά? ΠΑΡΑΚΑΛΩ μόνο άτομα που έχουν γνώσεις και μπορούν όντως να βοηθήσουν ευχαριστώ! Το ποιο πιθανό είναι ότι κάτι είχε βραχυκυκλώσει μέσα στο τροφοδοτικό και πρέπει να πάρεις καινούργιο. Ελπίζω να μην σου έψησε και το υπόλοιπο σύστημα.
getakeeper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν κλείνεις το μηχανημα απο το κουμπί σλλα απο τα win Πώς να το έκλεινα από τα win φίλε μ όταν δεν το αναγνωριζε η οθόνη? 13 λεπτά πριν, elpenor είπε Το ποιο πιθανό είναι ότι κάτι είχε βραχυκυκλώσει μέσα στο τροφοδοτικό και πρέπει να πάρεις καινούργιο. Ελπίζω να μην σου έψησε και το υπόλοιπο σύστημα. Μπορώ κάπως να το testarw αυτό φίλε μου ? Και εγώ αυτό ελπίζω γιατί είναι όλα καινούρια...
elpenor Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, getakeeper είπε Μπορώ κάπως να το testarw αυτό φίλε μου ? Και εγώ αυτό ελπίζω γιατί είναι όλα καινούρια... Δεν ξέρω κάποιο τρόπο να το τεστάρεις χωρίς άλλο τροφοδοτικό. Πάντως αν τα έχεις συνδέσει όλα σωστά για να μην κλείνει το ρεύμα από το πατημένο κουμπί σημαίνει ότι έχει πρόβλημα η μητρική ή το τροφοδοτικό. Αφού ρίχνει τις ασφάλειες του πίνακα κάτι βραχυκυκλώνει, εγώ υποθέτω ότι αν το βραχυκύκλωμα ήταν στην μητρική τότε η ασφάλεια του τροφοδοτικού δεν θα άφηνε να πέσει η ασφάλεια του σπιτιού οπότε υποθέτω ότι το ποιο πιθανό είναι να βραχυκυκλώνει το τροφοδοτικό (πάντα με την προϋπόθεση ότι το καλώδιο και η μπρίζα είναι σε καλή κατάσταση). 1
getakeeper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι όχι δεν μ ρίχνει τις ασφάλειες του πίνακα ούτε κάνει κάποιο βραχυκύκλωμα απλά μόλις το βάλω στην πρίζα και βάλω το κουμπί στο ένα ανοίγει από μόνο του χωρίς να πατήσω το power button και μετα δεν γίνεται να το κλείσω κάπως ούτε με πατημένο κουμπί ούτε από τα win γιατί η οθόνη μ λέει νο signal με ότι καλώδιο και αν το έχω Σύνδεσει απλά δεν το βρίσκει είναι κάτι σαν να είναι κολλημένο το power button και μόλις το πατάω πατημένο αυτά αναβοσβήνει σαν φλας αυτοκινήτου 15 λεπτά πριν, elpenor είπε Δεν ξέρω κάποιο τρόπο να το τεστάρεις χωρίς άλλο τροφοδοτικό. Πάντως αν τα έχεις συνδέσει όλα σωστά για να μην κλείνει το ρεύμα από το πατημένο κουμπί σημαίνει ότι έχει πρόβλημα η μητρική ή το τροφοδοτικό. Αφού ρίχνει τις ασφάλειες του πίνακα κάτι βραχυκυκλώνει, εγώ υποθέτω ότι αν το βραχυκύκλωμα ήταν στην μητρική τότε η ασφάλεια του τροφοδοτικού δεν θα άφηνε να πέσει η ασφάλεια του σπιτιού οπότε υποθέτω ότι το ποιο πιθανό είναι να βραχυκυκλώνει το τροφοδοτικό (πάντα με την προϋπόθεση ότι το καλώδιο και η μπρίζα είναι σε καλή κατάσταση). Όχι όχι δεν μ ρίχνει τις ασφάλειες του πίνακα ούτε κάνει κάποιο βραχυκύκλωμα απλά μόλις το βάλω στην πρίζα και βάλω το κουμπί στο ένα ανοίγει από μόνο του χωρίς να πατήσω το power button και μετα δεν γίνεται να το κλείσω κάπως ούτε με πατημένο κουμπί ούτε από τα win γιατί η οθόνη μ λέει νο signal με ότι καλώδιο και αν το έχω Σύνδεσει απλά δεν το βρίσκει είναι κάτι σαν να είναι κολλημένο το power button και μόλις το πατάω πατημένο αυτά αναβοσβήνει σαν φλας αυτοκινήτου Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από getakeeper
elpenor Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, getakeeper είπε Όχι όχι δεν μ ρίχνει τις ασφάλειες του πίνακα ούτε κάνει κάποιο βραχυκύκλωμα απλά μόλις το βάλω στην πρίζα και βάλω το κουμπί στο ένα ανοίγει από μόνο του χωρίς να πατήσω το power button και μετα δεν γίνεται να το κλείσω κάπως ούτε με πατημένο κουμπί ούτε από τα win γιατί η οθόνη μ λέει νο signal με ότι καλώδιο και αν το έχω Σύνδεσει απλά δεν το βρίσκει είναι κάτι σαν να είναι κολλημένο το power button και μόλις το πατάω πατημένο αυτά αναβοσβήνει σαν φλας αυτοκινήτου Δηλαδή όταν στο πρώτο post έγραψες " έπεσε το ρεύμα 2-3 φορές " εννοούσες ότι έκανε επανεκίνηση το PC; Πόσο σίγουρος είσαι ότι έχεις συνδέσει σωστά το power button στην μητρική; Το κουτί είναι και αυτό καινούργιο; Έχεις κοιτάξει μήπως έχει πέσει καμία βίδα ή τίποτα άλλο μεταλλικό στη μητρική; Ελπίζω αύριο να βοηθήσει κάποιος που είχε παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε, εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει (αν τα έχεις συνδέσει σωστά και προσεχτικά όλα). 1
getakeeper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, elpenor είπε Δηλαδή όταν στο πρώτο post έγραψες " έπεσε το ρεύμα 2-3 φορές " εννοούσες ότι έκανε επανεκίνηση το PC; Πόσο σίγουρος είσαι ότι έχεις συνδέσει σωστά το power button στην μητρική; Το κουτί είναι και αυτό καινούργιο; Έχεις κοιτάξει μήπως έχει πέσει καμία βίδα ή τίποτα άλλο μεταλλικό στη μητρική; Ελπίζω αύριο να βοηθήσει κάποιος που είχε παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε, εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει (αν τα έχεις συνδέσει σωστά και προσεχτικά όλα). Πήγα τον υπολογιστή σε ένα φίλο για να κατεβάσουμε κάτι drivers και να τον Τέσταρω να δω αν είναι καλός ήταν όλα τέλεια μόλις λοιπόν ήρθα σπίτι να τον συνδέσω τον έβαλα σε μια πρίζα που από ότι φαίνεται δεν έκανε Καλή επαφή με αποτέλεσμα μια να δίνει ρεύμα και μια Όχι μόλις λοιπόν το κατάλαβα και το έβαλα σε μια άλλη πρίζα είχα πάθει αυτό το πρόβλημα
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, getakeeper είπε Πώς να το έκλεινα από τα win φίλε μ όταν δεν το αναγνωριζε η οθόνη? Μπορώ κάπως να το testarw αυτό φίλε μου ? Και εγώ αυτό ελπίζω γιατί είναι όλα καινούρια... Στο αρχικό ποστ έγραφες για οθόνη; Αν ναι στραβομαρα μου
Μακιαβέλλι Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, getakeeper είπε Πήγα τον υπολογιστή σε ένα φίλο για να κατεβάσουμε κάτι drivers και να τον Τέσταρω να δω αν είναι καλός ήταν όλα τέλεια μόλις λοιπόν ήρθα σπίτι να τον συνδέσω τον έβαλα σε μια πρίζα που από ότι φαίνεται δεν έκανε Καλή επαφή με αποτέλεσμα μια να δίνει ρεύμα και μια Όχι μόλις λοιπόν το κατάλαβα και το έβαλα σε μια άλλη πρίζα είχα πάθει αυτό το πρόβλημα Μπορείς να ελπίζεις ότι κάτι κουνήθηκε από τις μετακινήσεις, ξεκινά να βγάζεις πράγματα να δεις ανταπόκριση. Βγάλε ram, βγάλε γραφικών, βγάλε σκληρούς, αποσύνδεσε όλα τα καλώδια τροφοδοσίας, δες αν πατάει καλά η ψύκτρα του επεξεργαστή. Ξεκινά να συνδέεις μετά μητρική, επεξεργαστή και front panel. Δοκίμασε boot, αν bootαρει βάλε 1 ram και gpu και ξαναδοκιμασε. Αν bootαρει και έτσι βάλε και τα υπόλοιπα dimms και σκληρούς. Αν κάνεις σωστά τα παραπάνω και δεν bootαρει κάτι σου έφαγε ή πρίζα. 2
getakeeper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Μπορείς να ελπίζεις ότι κάτι κουνήθηκε από τις μετακινήσεις, ξεκινά να βγάζεις πράγματα να δεις ανταπόκριση. Βγάλε ram, βγάλε γραφικών, βγάλε σκληρούς, αποσύνδεσε όλα τα καλώδια τροφοδοσίας, δες αν πατάει καλά η ψύκτρα του επεξεργαστή. Ξεκινά να συνδέεις μετά μητρική, επεξεργαστή και front panel. Δοκίμασε boot, αν bootαρει βάλε 1 ram και gpu και ξαναδοκιμασε. Αν bootαρει και έτσι βάλε και τα υπόλοιπα dimms και σκληρούς. Αν κάνεις σωστά τα παραπάνω και δεν bootαρει κάτι σου έφαγε ή πρίζα. Φίλε εκανα ακριβώς αυτό και έφτιαξε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ τα έβγαλα όλα και μετα τα ξαναεβαλα ένα ένα μάλλον μόλις άρχισα να βάζω πράγματα κάποια στιγμή στην δεύτερη σαν έφτιαξαν όλα ευχαριστώ πολύ και χρονιά πολλά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα