Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν λογαριασμό Google από το 2014 ίσως και παλαιότερα. Είναι συνδεδεμένος σε σταθερό, λάπτοπ, κινητό....

Όπως είναι φυσικό έχουν μαζευτεί τόσες πληροφορίες. Το ιστορικό αναζητήσεων, των σελίδων που επισκέπτομαι, τα μέρη στο maps....

Πώς μπορώ να τα σβήσω όλα αυτά και να είναι σα να ξεκινάω το λογαριασμό από την αρχή;

Βασικά θέλω να κρατήσω bookmarks και κωδικούς.

Είναι πολλές οι πληροφορίες και θέλω για λόγους ιδιωτικότητας να εξαφανιστούν.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Muhammad είπε

Έχω έναν λογαριασμό Google από το 2014 ίσως και παλαιότερα. Είναι συνδεδεμένος σε σταθερό, λάπτοπ, κινητό....

Όπως είναι φυσικό έχουν μαζευτεί τόσες πληροφορίες. Το ιστορικό αναζητήσεων, των σελίδων που επισκέπτομαι, τα μέρη στο maps....

Πώς μπορώ να τα σβήσω όλα αυτά και να είναι σα να ξεκινάω το λογαριασμό από την αρχή;

Βασικά θέλω να κρατήσω bookmarks και κωδικούς.

Είναι πολλές οι πληροφορίες και θέλω για λόγους ιδιωτικότητας να εξαφανιστούν.

Δες αυτό https://support.google.com/accounts/answer/7660719?hl=el .

Απλά να γνωρίζεις ότι από τη στιγμή που θα τα διαγράψεις η google τα κρατάει για κάποια χρόνια γιατί είναι υποχρεωμένη.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, user2163 είπε

Δες αυτό https://support.google.com/accounts/answer/7660719?hl=el .

Απλά να γνωρίζεις ότι από τη στιγμή που θα τα διαγράψεις η google τα κρατάει για κάποια χρόνια γιατί είναι υποχρεωμένη.

Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω.

Δε με νοιάζει για τη Google , απλά μου τη δίνει να πατάω στην αναζήτηση του κινητού και να μου βγάζει παλιές αναζητήσεις που έχω κάνει. Ειδικά αν έχεις κι άλλον δίπλα σου είναι θέμα. Καρφώνεσαι άσχημα.

• Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Muhammad είπε

Δε με νοιάζει για τη Google , απλά μου τη δίνει να πατάω στην αναζήτηση του κινητού και να μου βγάζει παλιές αναζητήσεις που έχω κάνει. Ειδικά αν έχεις κι άλλον δίπλα σου είναι θέμα. Καρφώνεσαι άσχημα.

για να μην φαινεται πχ teen οταν πατας t στην αναζητηση ή anal οταν πατάς α πηγαινε στο pc πατα ctrl+h , διαγραφη δεδομενων περιηγησης- απο την αρχη - επελεξε τα ολα εκτος απο τους κωδικους και θσαι κομπλε

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Muhammad είπε

Πώς μπορώ να τα σβήσω όλα αυτά και να είναι σα να ξεκινάω το λογαριασμό από την αρχή

πάνω δεξιά πατάς στις 3 τελείες--->ρυθμίσεις.

Scroll down τη σελίδα και πατάς Σύνθετες

Διαγραφή δεδομένων περιήγησης, πας στην καρτέλα Σύνθετες και τικάρεις όλα τα κουτάκια εκτός από "κωδικοί πρόσβασης και άλλα δεδομένα σύνδεσης"

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Muhammad είπε

να ψαχνεις τα περιεργα σε incognito mode 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

να ψαχνεις τα περιεργα σε incognito mode 

δε μπορείς να βάζεις συνέχεια incognito.

Εξάλλου δε μιλάμε μόνο για teens και anal.

Μπορεί εγώ να μη θέλω να φαίνεται ότι ψάχνω για ....διακοπές στη σαμοθράκη. Επίσης μπορεί να μη θέλω να μου εμφανίζει το maps ότι το καλοκαίρι πήγα πχ στη Ρουμανία.

Ούτε να μου εμφανίζει apps που κατέβασα στο android.

Και επειδή έχουν μαζευτεί πολλά θέλω να τα καθαρίσω όλα σα να δημιούργησα μόλις τώρα το account.

Η google αποθηκεύει τα πάντα 

Δημοσ.
Στις 3/1/2020 στις 4:09 ΜΜ, Muhammad είπε

δε μπορείς να βάζεις συνέχεια incognito.

Εξάλλου δε μιλάμε μόνο για teens και anal.

Μπορεί εγώ να μη θέλω να φαίνεται ότι ψάχνω για ....διακοπές στη σαμοθράκη. Επίσης μπορεί να μη θέλω να μου εμφανίζει το maps ότι το καλοκαίρι πήγα πχ στη Ρουμανία.

Ούτε να μου εμφανίζει apps που κατέβασα στο android.

Και επειδή έχουν μαζευτεί πολλά θέλω να τα καθαρίσω όλα σα να δημιούργησα μόλις τώρα το account.

Η google αποθηκεύει τα πάντα 

η Google λεει οτι διαγραφει τα παντα μετα απο καιρο αλλα ειναι ψεμματα ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...