Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, bill987 είπε

Δηλαδή βρε ξαομάρα εμείς που το αγοράσαμε στα 127.500€ δεν θα το παραλάβουμε ???

Πάνε τα λεφτάκια μας??? 

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a220m.1000858.1000725.1.1c9d794fb5YiTr&id=603607741700&skuId=4238620552506&user_id=1714128138&cat_id=2&is_b=1&rn=bd4ba198bc9bea903822c0e5bee98fc8

οτι τωρα σου φταει η xiaomi για ενα listing στο taobao. Νταξει ειπαμε καπου σφαλει η xiaomi, αλλα το συγκεκριμενο σχολιο ειναι φουλ ατοπο.

Και για να προφτασω ,ολα αυτα τα Mi official store και xiaomi official stores κλπ σε αλιεξπρες ,ταομπαο και οτι αλλο εχουν οι κινεζοι,ΔΕΝ ειναι official Ασχετα με το τι λεει το ονομα τους.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, billdanos είπε

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει άμεσα μια τέτοια συσκευή όπως την παρουσίαζαν... Όλοι είμαστε φανς αλλά μπορούμε να καταλάβουμε το εφικτό από το ...φανταστικό! 

απλά η xiaomi ακούει τους καταναλωτές τους (τους πραγματικούς τσίπηδες)  που δεν αγοράζουν άχρηστες βλακείες 

οπότε λογικό να το αποσύρει 

αυτά είναι για apple και samsung εμείς αρκούμαστε στο να κάνει αυτό το ψυχεδελικό ίσως και καγκούρικο με την καλή έννοια κυματισμό το πίσω μέρος του κινητού μας 

getthumbnail.aspx?q=100&height=20000&wid

και φυσικά να έχει υπέρυθρες (εγώ για αυτό παραμένω σε xiaomi)

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

απλά η xiaomi ακούει τους καταναλωτές τους (τους πραγματικούς τσίπηδες)  που δεν αγοράζουν άχρηστες βλακείες 

οπότε λογικό να το αποσύρει 

αυτά είναι για apple και samsung εμείς αρκούμαστε στο να κάνει αυτό το ψυχεδελικό ίσως και καγκούρικο με την καλή έννοια κυματισμό το πίσω μέρος του κινητού μας 

getthumbnail.aspx?q=100&height=20000&wid

και φυσικά να έχει υπέρυθρες (εγώ για αυτό παραμένω σε xiaomi)

Τους ακούει όπως τότε με το poll Miui Vs stock Android, που το εξαφάνισε εν μια νυκτί, ε;

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα ρε και το περίμενε και ο @Tokyo να το τσιμπήσει μόλις θα ερχόταν και θα έπεφτε η τιμούλα του στα 350€. 

Α ρε Κινέζοι, αρκουδέϊδες με τα άκλαφτα ινοβέισο και τα gcam απ'τα πανέρια. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, baiosss είπε

Τους ακούει όπως τότε με το poll Miui Vs stock Android, που το εξαφάνισε εν μια νυκτί, ε;

δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου miui, μια φορά μου έδωσαν να ρυθμίσω κάτι και πήγα να το σπάσω 

μόνο android one και ας μην είναι high end, καλύτερα και ακόμα πιο φθήνια να μην μπαίνω σε πειρασμό να περνάω το 200αρι 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, TasosPk είπε

οτι τωρα σου φταει η xiaomi για ενα listing στο taobao. Νταξει ειπαμε καπου σφαλει η xiaomi, αλλα το συγκεκριμενο σχολιο ειναι φουλ ατοπο.

Και για να προφτασω ,ολα αυτα τα Mi official store και xiaomi official stores κλπ σε αλιεξπρες ,ταομπαο και οτι αλλο εχουν οι κινεζοι,ΔΕΝ ειναι official Ασχετα με το τι λεει το ονομα τους.

Καταλαβαίνεις ότι απλά τρολάρω, σωστά ???

Όλοι στην οικογένειά μου, από την πιο μικρή (κόρη μου) μέχρι και ο πατέρας μου, xiaomi έχουμε :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εδώ είσαι άδικος, έχουν κάνει τρελή βελτίωση στο θέμα φωτογραφίας 

Ναι βρε το ξέρω. Αλλά αν δε τρολάρουμε και λίγο τι θα γίνουμε εδώ μέσα, φλώροι;

Επεξ/σία από stafaf
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stafaf είπε

Ναι βρε το ξέρω. Αλλά αν δε τρολάρουμε και λίγο τι θα,γίνουμε εδώ μέσα, φλώροι;

έχω συνηθίσει τους άλλους (όλους τους άλλους) που βγαίνουν  να υπερασπιστούν την εταιρεία τους και ξεχνάω ότι εμείς κάνουμε πλάκα με τη δική μας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, stafaf είπε

@logistoulis να υποθέσω mi a3?

ναι από το τίμιο αλλά αισχρό σε πολλά θέματα a1, πήγα στο σκέτο τίμιο και πουθενά πραγματικά αισχρό a3 

κάνει συνεχή άνοδο αυτή η εταιρεία και  αφού προς το παρόν  κρατάει τις τιμές της είναι μονόδρομος

αλλά ειλικρινά μιας και τέθηκε το ζήτημα του android one vs miui θα ήθελα να έχει μεγαλύτερη γκάμα με σκέτο android να είχε και πιο δυνατές επιλογές

Υπάρχει και η νοκια ως εναλλακτική, αλλά δεν μου αρέσουν οι τιμές της πάντα και δεν έχει υπέρυθρες (και μη γελάς τις χρησιμοποιώ διαρκώς γιατί χάνω συνέχεια τα κοντρόλ μου)

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...