TasosPk Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, bill987 είπε Δηλαδή βρε ξαομάρα εμείς που το αγοράσαμε στα 127.500€ δεν θα το παραλάβουμε ??? Πάνε τα λεφτάκια μας??? https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a220m.1000858.1000725.1.1c9d794fb5YiTr&id=603607741700&skuId=4238620552506&user_id=1714128138&cat_id=2&is_b=1&rn=bd4ba198bc9bea903822c0e5bee98fc8 οτι τωρα σου φταει η xiaomi για ενα listing στο taobao. Νταξει ειπαμε καπου σφαλει η xiaomi, αλλα το συγκεκριμενο σχολιο ειναι φουλ ατοπο. Και για να προφτασω ,ολα αυτα τα Mi official store και xiaomi official stores κλπ σε αλιεξπρες ,ταομπαο και οτι αλλο εχουν οι κινεζοι,ΔΕΝ ειναι official Ασχετα με το τι λεει το ονομα τους.
logistoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, billdanos είπε Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει άμεσα μια τέτοια συσκευή όπως την παρουσίαζαν... Όλοι είμαστε φανς αλλά μπορούμε να καταλάβουμε το εφικτό από το ...φανταστικό! απλά η xiaomi ακούει τους καταναλωτές τους (τους πραγματικούς τσίπηδες) που δεν αγοράζουν άχρηστες βλακείες οπότε λογικό να το αποσύρει αυτά είναι για apple και samsung εμείς αρκούμαστε στο να κάνει αυτό το ψυχεδελικό ίσως και καγκούρικο με την καλή έννοια κυματισμό το πίσω μέρος του κινητού μας και φυσικά να έχει υπέρυθρες (εγώ για αυτό παραμένω σε xiaomi) Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από logistoulis 1 1
baiosss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, logistoulis είπε απλά η xiaomi ακούει τους καταναλωτές τους (τους πραγματικούς τσίπηδες) που δεν αγοράζουν άχρηστες βλακείες οπότε λογικό να το αποσύρει αυτά είναι για apple και samsung εμείς αρκούμαστε στο να κάνει αυτό το ψυχεδελικό ίσως και καγκούρικο με την καλή έννοια κυματισμό το πίσω μέρος του κινητού μας και φυσικά να έχει υπέρυθρες (εγώ για αυτό παραμένω σε xiaomi) Τους ακούει όπως τότε με το poll Miui Vs stock Android, που το εξαφάνισε εν μια νυκτί, ε; 1
stafaf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Κρίμα ρε και το περίμενε και ο @Tokyo να το τσιμπήσει μόλις θα ερχόταν και θα έπεφτε η τιμούλα του στα 350€. Α ρε Κινέζοι, αρκουδέϊδες με τα άκλαφτα ινοβέισο και τα gcam απ'τα πανέρια. 1
logistoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, baiosss είπε Τους ακούει όπως τότε με το poll Miui Vs stock Android, που το εξαφάνισε εν μια νυκτί, ε; δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου miui, μια φορά μου έδωσαν να ρυθμίσω κάτι και πήγα να το σπάσω μόνο android one και ας μην είναι high end, καλύτερα και ακόμα πιο φθήνια να μην μπαίνω σε πειρασμό να περνάω το 200αρι
bill987 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, TasosPk είπε οτι τωρα σου φταει η xiaomi για ενα listing στο taobao. Νταξει ειπαμε καπου σφαλει η xiaomi, αλλα το συγκεκριμενο σχολιο ειναι φουλ ατοπο. Και για να προφτασω ,ολα αυτα τα Mi official store και xiaomi official stores κλπ σε αλιεξπρες ,ταομπαο και οτι αλλο εχουν οι κινεζοι,ΔΕΝ ειναι official Ασχετα με το τι λεει το ονομα τους. Καταλαβαίνεις ότι απλά τρολάρω, σωστά ??? Όλοι στην οικογένειά μου, από την πιο μικρή (κόρη μου) μέχρι και ο πατέρας μου, xiaomi έχουμε
logistoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, stafaf είπε και τα gcam απ'τα πανέρια. εδώ είσαι άδικος, έχουν κάνει τρελή βελτίωση στο θέμα φωτογραφίας 2
stafaf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε εδώ είσαι άδικος, έχουν κάνει τρελή βελτίωση στο θέμα φωτογραφίας Ναι βρε το ξέρω. Αλλά αν δε τρολάρουμε και λίγο τι θα γίνουμε εδώ μέσα, φλώροι; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από stafaf
logistoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, stafaf είπε Ναι βρε το ξέρω. Αλλά αν δε τρολάρουμε και λίγο τι θα,γίνουμε εδώ μέσα, φλώροι; έχω συνηθίσει τους άλλους (όλους τους άλλους) που βγαίνουν να υπερασπιστούν την εταιρεία τους και ξεχνάω ότι εμείς κάνουμε πλάκα με τη δική μας
logistoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, stafaf είπε @logistoulis να υποθέσω mi a3? ναι από το τίμιο αλλά αισχρό σε πολλά θέματα a1, πήγα στο σκέτο τίμιο και πουθενά πραγματικά αισχρό a3 κάνει συνεχή άνοδο αυτή η εταιρεία και αφού προς το παρόν κρατάει τις τιμές της είναι μονόδρομος αλλά ειλικρινά μιας και τέθηκε το ζήτημα του android one vs miui θα ήθελα να έχει μεγαλύτερη γκάμα με σκέτο android να είχε και πιο δυνατές επιλογές Υπάρχει και η νοκια ως εναλλακτική, αλλά δεν μου αρέσουν οι τιμές της πάντα και δεν έχει υπέρυθρες (και μη γελάς τις χρησιμοποιώ διαρκώς γιατί χάνω συνέχεια τα κοντρόλ μου) Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από logistoulis 3
gregory22 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Πειραμα ηταν και δρν προκειται να κυκλοφορησει
SaFiS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Το τεράστιο κενό ασφαλείας που βρέθηκε σε IP κάμερες της Xiaomi το κρατάμε για το Σ/Κ?? 😁😁😁😁
link_z Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Θα μας βλέπουν οι κινέζοι να φτιάνουμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες μπρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα