Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, christos4 είπε

γράψε λίγο πιο αναλυτικά τι θέλεις, γιατί όπως το ρωτάς δεν είναι πολύ κατανοητό.. 

ενας φιλος εφτιαξε μαι ομαδα στο fb και θελει με αυτα τα μελη που εχει να μιλανε στο message σαν chat πως γινεται?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, noo_mercy είπε

Ας κάνει μια ομάδα στο messenger και να προσθέσει όσους χρήστες θέλει και να μιλάει από κει..

αλλο ομαδα στο fb και αλλο στο messanger?

Δημοσ.

Η ομάδα στο fb είναι ένα ένα group στο facebook στο οποίο κάνει κάποος Like-Follow για να γίνει μέλος. Στην ουσία είναι κάτι σαν μια σελίδα (Όπως αυτήν του insomnia)

Το γκρουπ στο messenger είναι σαν μια ιδιωτική συνομιλία που έχεις με κάποιον στο messenger με την διαφορά  ότι προσθέτεις περισσότερα άτομα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, noo_mercy είπε

Η ομάδα στο fb είναι ένα ένα group στο facebook στο οποίο κάνει κάποος Like-Follow για να γίνει μέλος. Στην ουσία είναι κάτι σαν μια σελίδα (Όπως αυτήν του insomnia)

Το γκρουπ στο messenger είναι σαν μια ιδιωτική συνομιλία που έχεις με κάποιον στο messenger με την διαφορά  ότι προσθέτεις περισσότερα άτομα

το λινκ που παρεθεσες ειναι διαφορετικο αυτο ειναι δημοσιο ενω η ομαδα ειναι ιδιωτικη και επιλεγεις τα μελη που κανεις

για group στο messenger πρεπει να φτιαξω απο την αρχη το group και να προεσθετω τα μελη απο την αρχη και αυτα?

μπορεις να με βοηθησεις?

Δημοσ.

Το ίδιο είναι, μπορείς μια ομάδα είτε να την έχεις δημόσια είτε ιδιωτική. Έπειτα στέλνεις προσκλήσεις σε όσους θες (Εφόσον την έχεις ιδιωτική)

Για  group στο messenger στέλνοντας μήνυμα σε ένα φίλο σου και μέσα από την προσωπική συνομιλία να δημιουργήσεις  ομάδα και να προσθέσεις και άλλους

Δημοσ.

προσκλησεις πως γιατι μου λεει για κατι προγραμμα html και για κωδικες

πειραζει που εχω το messenger lite?

υπαρχει καποιος οδηγος μ,ε εικονες και βιντεο για να κατατοπισθω?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, jimis98 είπε

για group στο messenger πρεπει να φτιαξω απο την αρχη το group και να προεσθετω τα μελη απο την αρχη και αυτα?

μπορεις να με βοηθησεις?

Μπες στο messenger. Κατω δεξια πατα τον μπλε κυκλο με το + στη μεση. Πατας δημιουργια νεας ομαδας και τικαρεις οποιον θελεις να ειναι μεσα σε αυτη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ritchie77 είπε

Μπες στο messenger. Κατω δεξια πατα τον μπλε κυκλο με το + στη μεση. Πατας δημιουργια νεας ομαδας και τικαρεις οποιον θελεις να ειναι μεσα σε αυτη

πρεπει να μελη να τα εχω κανεις φιλους?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimis98 είπε

δεν τους εχω πειραζει?θα πρεπει να τους κανω πρωτα?

Ευχαριστω που επιβεβαιωνεις την αποφαση που πηρα πριν πολυ καιρο να απεχω απο το σχολιασμο και να παραμεινω απλος αναγνωστης. Κακως εκανα εξαιρεση, νομιζα εψαχνες βοηθεια αλλα εσυ τρολαρεις και σπαταλας το χρονο των αλλων.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...