DanielRGr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ελα μου?Ποτε εγινε αυτό...? Ποτε. Και ποτε δεν θα γινει. Μαλλον ο salvation ταξιδευει σε παραλληλο συμπαν
Salvation81 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, nikos_90 είπε Επειδη το έχω ψαξει και επειδή ειναι η δουλειά μου γενικα, σου ξαναλεω οτι η προσβαση μεσω API ειναι νομιμη γιατι έχεις άδεια να τραβήξεις δεδομένα. Η εφαρμογή περνάει απο έλεγχο για να σου δωθει αυτη η αδεια στην ουσία. Η Google και το Facebook ειναι δυο τεραστιες εταιρίες και καμια απο τις δύο δεν εχει αγοράσει την άλλη. Το Facebook εχει αγορασει το Instagram. Εχεις δικιο, ηταν να την εξαγορασει το 2008 αλλα δεν προχωρησε (το θεωρησα δεδομενο τοτε βεβαια αφου το ποσο ηταν τρελο). Οπως και να εχει εγω απλα σου λεω πως εχουν κλεισει και αλλες σελιδες σαν την δικια σου, καποιες εχουν αναφερθει και εδω μεσα ανα καιρους. (Μπορει να ηταν σελιδες που δεν εκαναν οτι εκαναν μεσω API βεβαια αλλα web scraping οπως αναφερε καποιος αλλος - αυτο δεν το εχω κοιταξει για να ειμαι ειλικρινης) 33 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ελα μου?Ποτε εγινε αυτό...? Λαθος μου, ηταν να γινει, δεν εγινε (το γιατι δεν το γνωριζω αφου ειχαν αρχισει ομιλιες για την συμφωνια). 18 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Ποτε. Και ποτε δεν θα γινει. Μαλλον ο salvation ταξιδευει σε παραλληλο συμπαν Εσυ μαλλον χαρηκες τωρα αλλα οκ. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Salvation81
DanielRGr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εχεις δικιο, ηταν να την εξαγορασει το 2008 αλλα δεν προχωρησε (το θεωρησα δεδομενο τοτε βεβαια αφου το ποσο ηταν τρελο). Οπως και να εχει εγω απλα σου λεω πως εχουν κλεισει και αλλες σελιδες σαν την δικια σου, καποιες εχουν αναφερθει και εδω μεσα ανα καιρους. (Μπορει να ηταν σελιδες που δεν εκαναν οτι εκαναν μεσω API βεβαια αλλα web scraping οπως αναφερε καποιος αλλος - αυτο δεν το εχω κοιταξει για να ειμαι ειλικρινης) Λαθος μου, ηταν να γινει, δεν εγινε (το γιατι δεν το γνωριζω αφου ειχαν αρχισει ομιλιες για την συμφωνια). Εσυ μαλλον χαρηκες τωρα αλλα οκ. Το ταξιδι σε παραλληλο συμπαν το λιγοτερο που μπορει να δωσει ειναι χαρα 😁 Ο op ειναι μια χαρα γιατι χρησιμοποιει API και οχι web scrapping
Xvipes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Πολύ καλό, gj. Μια παρατήρηση αν ανοίξεις την consola: ``` You are running Vue in development mode. Make sure to turn on production mode when deploying for production. See more tips at https://vuejs.org/guide/deployment.html ```
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα