Nikos_kozi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο κιτ για αισθητήρες παρκαρίσματος για Suzuki swoft 2005? Δεν με ενδιαφέρει τόσο να έχει κάμερα. Θα προτιμούσα όμως να τον βάλω εγώ να γλιτώσω την εργασία. Δίνω μέχρι 30-40 ευρώ€. Ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από Nikos_kozi
paylidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Με 30-40 βρίσκεις αγορά με τοποθέτηση. Πρακτικά όλοι ίδιοι είναι πάνω κάτω-και στο λέω έχοντας δοκιμάσει σετ με 15€ και με 150€...
tsipakis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 με 30 40 θα παρεις την σαχλαμαρα απο αλι εξπρεσ με 10 και θα λες κατι εκανες κρατα τα λεφτα σου καλυτερα 1
fotisdra Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, Nikos_kozi είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο κιτ για αισθητήρες παρκαρίσματος για Suzuki swoft 2005? Δεν με ενδιαφέρει τόσο να έχει κάμερα. Θα προτιμούσα όμως να τον βάλω εγώ να γλιτώσω την εργασία. Δίνω μέχρι 30-40 ευρώ€. Ευχαριστώ Μόνος σου δεν ξέρω αν μπορείς να το βάλεις καθώς το δικό μου που έκανε 100 ευρώ με την τοποθέτηση και είναι εντελως απλό με δύο αισθητήρες στο πλαίσιο της πινακίδας έχει καλώδια που πάνε στο εσωτερικό και συνδέονται με τα ηχεία .δεν ξέρω αν λειτουργουν πλεον με διαφορετικό τρόπο πχ ασύρματα αλλά μου φαίνεται δύσκολο
v-tidus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Οι αισθητήρες (οι πίσω) συνδέονται με το καλώδιο που δίνει ρεύμα στο φως της όπισθεν, για τους μπροστά δεν γνωρίζω. Από τοποθέτηση πάντως έχει λίγο μανούρα γιατί πρέπει από το πίσω μέρος να περάσει καλώδιο και να πάει μπροστά μέχρι τον οδηγό (αν έχεις πάρει με οθόνη). Ακόμα όμως και να μην έχει οθόνη, έχει μανούρα γιατί πρέπει να βγεί ο προφυλακτήρας για να γίνει η δουλειά και να βρεις ποιο καλώδιο είναι ποιο ώστε να το γυμνώσεις και να συνδέσεις τους αισθητήρες.
paylidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναφέρει o ts για μπροστινούς και έχω στραβωθεί ή απλά έτσι λέμε για μπροστινούς; προσωπικά θα σου πρότεινα να μη τους βαλεις μόνος σου γιατί αν δε ξέρεις τι κανείς θα Βαράνε στο γάμο του καραγκιοζη Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα