Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο κιτ για αισθητήρες παρκαρίσματος για Suzuki swoft 2005?

Δεν με ενδιαφέρει τόσο να έχει κάμερα. Θα προτιμούσα όμως να τον βάλω εγώ να γλιτώσω την εργασία.

Δίνω μέχρι 30-40 ευρώ€. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Nikos_kozi
Δημοσ.

Με 30-40 βρίσκεις αγορά με τοποθέτηση. Πρακτικά όλοι ίδιοι είναι πάνω κάτω-και στο λέω έχοντας δοκιμάσει σετ με 15€ και με 150€...

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Nikos_kozi είπε

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο κιτ για αισθητήρες παρκαρίσματος για Suzuki swoft 2005?

Δεν με ενδιαφέρει τόσο να έχει κάμερα. Θα προτιμούσα όμως να τον βάλω εγώ να γλιτώσω την εργασία.

Δίνω μέχρι 30-40 ευρώ€. Ευχαριστώ

Μόνος σου δεν ξέρω αν μπορείς να το βάλεις καθώς το δικό μου που έκανε 100 ευρώ με την τοποθέτηση και είναι εντελως απλό με δύο αισθητήρες στο πλαίσιο της πινακίδας έχει καλώδια που πάνε στο εσωτερικό και συνδέονται με τα ηχεία .δεν ξέρω αν λειτουργουν πλεον με διαφορετικό τρόπο πχ ασύρματα αλλά μου φαίνεται δύσκολο

Δημοσ.

Οι αισθητήρες (οι πίσω) συνδέονται με το καλώδιο που δίνει ρεύμα στο φως της όπισθεν, για τους μπροστά δεν γνωρίζω.

Από τοποθέτηση πάντως έχει λίγο μανούρα γιατί πρέπει από το πίσω μέρος να περάσει καλώδιο και να πάει μπροστά μέχρι τον οδηγό (αν έχεις πάρει με οθόνη).

Ακόμα όμως και να μην έχει οθόνη, έχει μανούρα γιατί πρέπει να βγεί ο προφυλακτήρας για να γίνει η δουλειά και να βρεις ποιο καλώδιο είναι ποιο ώστε να το γυμνώσεις και να συνδέσεις τους αισθητήρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφέρει o ts για μπροστινούς και έχω στραβωθεί ή απλά έτσι λέμε για μπροστινούς;

προσωπικά θα σου πρότεινα να μη τους βαλεις μόνος σου γιατί αν δε ξέρεις τι κανείς θα Βαράνε στο γάμο του καραγκιοζη 

Επεξ/σία από paylidis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...