Elenment Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα σας. Πριν από δύο χρόνια μετακόμισα σε μια πόλη άγνωστη μέχρι εκείνη την στιγμή για εμένα. Μέσω μιας γνωστής έμαθα για ένα μικρό σπίτι που νοίκιαζε μια φίλη της. Πήγα το είδα ήταν σε άθλια κατάσταση, ένα αίθριο θα έλεγα με ξεχωριστή και εσοδο από την υπόλοιπη οικοδομή και με εναν υποτυπώδη κήπο που τότε ήταν σκουπιδότοπος. Ήρθε ο σύζυγος της μου είπε θα στο νοικιάσω 100 ευρώ χωρίς όμως χαρτιά και συμβόλαιο. Συμφώνησα διότι είδα την προοπτική ότι μπορούσα να το κάνω κουκλάκι. Όπως και έγινε. Σε ελάχιστο διάστημα παραμιλουσε η γειτονιά, φύτεψα δέντρα, λουλούδια, οπωροκηπευτικά κτλπ. Φρόντιζα και τις γάτες τις γειτονιάς και όλα οκ. Αν και από την οικοδομή κάποιοι δεν σεβάστηκαν ποτέ την ιδιωτικότητα μου και περνούσαν και περνούν από τον εξωτερικό χώρο η ρίχνουν φαγητά από τα μπαλκόνια τους η τσιγάρα... Τεσπά πέρσι πριν μπει το 2019 μου ζήτησε 20 ευρώ αύξηση, της εξήγησα πως τα πράγματα είναι δύσκολα διότι ζω μόνη μου και λόγω του ότι δεν έχω συμβόλαιο η ΔΕΗ στο όνομα μου, μου αρνούνται από την πρόνοια οποιοδήποτε βοήθημα η επίδομα. Δεν καθυστέρησα ποτέ ενοίκιο και πληρώνω πάντα το ρεύμα. Την απόδειξη της ΔΕΗ μαζί με τα χρήματα του ενοικίου τα αφήνω καθε μήνα στην φίλη της αυτή που μας σύστησε τέλος πάντων. Καμία απόδειξη ποτέ δεν πήρα. Δεν με πειράζει. Το σπίτι το βάφω κάθε τρεις τουλάχιστον μήνες και.γενικα είναι αγνώριστο. Μαζι μου πλέον ζει μια γάτα ένας σκύλος. Πριν ένα.μηνα άρχισε πάλι να ζητάει αύξηση 20 ευρώ. Μέχρι χτες που πήρε και.με απείλησε πως θα αναγκαστεί να πάει ο άντρας της στο σπίτι μου και θα αλλάξει κλειδαριά. Το αγαπώ αυτό το σπίτι αλλά αν συμβεί αυτό είμαι έτοιμη δυστυχώς να το γκρεμίσω. Αν δεν σαρεσει μου είπε μπορείς να φύγεις. Να μην μακρηγορω είμαι σε απελπισία. Επίσης υπάρχει απότομα προηγούμενο ενοικιαστή απλήρωτο νερό το οποίο απαιτεί να το ρυθμίσω και.να το.πληρωσω εγώ. Δεν θέλω να κάνω φασαρία, γιατί πραγματικά θα γίνει μεγάλο.κακο. μπορεί να.μπει στο σπίτι μου? Πως μπορώ να προστατέψω τα πράγματα και τα ζωάκια.μου?
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δυστυχώς χωρίς χαρτιά είσαι στον αέρα.Και έπεσες σε άνθρωπο που δεν εκτιμα.Μήπως τα 20€ είναι καλυτερα να τα δώσεις και να ψάχνεις κάτι αλλο ταυτόχρονα;Αλλωστε δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα αν φύγεις.Αν δυσκολευεσαι κιόλας ασε και λίγο την ΔΕΗ .Επίσης η φίλη που ήταν ενδιάμεση δεν μπορεί να βοηθήσει;
29gk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Mεγαλο το παραμυθι " κηπος πρωην σκουπιδοτοπος τωρα με δεντρα + λουλουδια + λαχανα", "βαψιμο καθε τριμηνο". ενοικιο τιποτα + νερα και ρευματα και απειλες και μεγαλα κακα. Τελικα το πιο μεγαλο ειναι ο δρακος μου φαινεται.
bluesattack Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχως εριξες πολυ προσωπικο χρονο (πιθανοτατα και λεφτα ) για καποιο σπιτι που οχι μονο δεν ειναι δικο σου για 3 χρονια , οπως αν ειχες συμβολαιο, αλλα πρακτικα ουτε για 3 μερες .Δεν ξερω τι θα γινει αν τσακωθειτε και φθασετε στα ακρα, δηλαδη αν αυτος αλλαξει κλειδαρια η αν ισχυριστεις εσυ οτι θα αποδειξεις με μαρτυρες οτι μενεις εκει παρολα την ελειψη συμβολαιου και εμπλακουν εφοριες κλπ. Η θα δωσεις τα 20 ευρω για χαρη του δικου σου ''project'' και θα τους πεις να φτιαξετε συμβολαιο (ωστε να μην υπαρχει ο συνεχης κινδυνος να σε πεταξει η του χρονου να γινουν 50 και του παραχρονου 100 ) η δινεις τα 20 ευρω, οπως σε συμβουλεψες απο πανω και ριχνεις σιγα σιγα μαυη πετρα ευελπιστωντας οτι θα βρεις με κανα 200αρι ενα αξιοπρεπες σπιτι Επειδη , απο αυτα που λες, τους κοβω gia....δεν θα μου εκανε εντυπωση αν γλυκαθουν αυριο μεθαυριο απο το σουλουπωμα που εκανες και σε πεταξουν εξω για να το κανουν airbnb οκ , κραταμε μια πισινη για το τριμηνιαιο βαψιμο και παιρνουμε το μερος σου 😀 Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από bluesattack
txcellas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Ζητά από τον σκύλο και την γάτα ν τσονταρουν..
mechpanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Αφού δέχθηκες χωρίς συμβόλαιο να ενοικιάσεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...μπορούν να πάρουν το 100 ανά πάσα στιγμή και να σε βγάλουν έξω από την ιδιοκτησία ΤΟΥΣ.
Elenment Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, 29gk είπε Mεγαλο το παραμυθι " κηπος πρωην σκουπιδοτοπος τωρα με δεντρα + λουλουδια + λαχανα", "βαψιμο καθε τριμηνο". ενοικιο τιποτα + νερα και ρευματα και απειλες και μεγαλα κακα. Τελικα το πιο μεγαλο ειναι ο δρακος μου φαινεται. Και πιστεψε με λίγα λέω... Απλά ήθελα την.ησυχια μου Ρε παιδιά 25 τετραγωνικά είναι... Δεν είναι δύσκολο να το έχω καθαρό και περιποιημένο. 3 λεπτά πριν, mechpanos είπε Αφού δέχθηκες χωρίς συμβόλαιο να ενοικιάσεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...μπορούν να πάρουν το 100 ανά πάσα στιγμή και να σε βγάλουν έξω από την ιδιοκτησία ΤΟΥΣ. Μπορεί όντως να.μπει μέσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις