greekfeel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα πήγα το αμάξι μου σε αντιπροσωπία για το μεγάλο του service τους ειπα να ελέξουν το αμάξι για τυχόν ζύμες με περνούν σήμερα το πρωί και μου λένε -έχει σχειστη στο ημιαξονιο και πρεπη να το φτιάξουμε το κόστος θα είναι 80e -καντε το εφοσον πρεπει να φτιαχτει με περνούν το μεσημέρι και μου λένε - δεν θα μπορέσουν να τελιώσουμε το αμάξι σας σήμερα και έχουμε και ένα θέμα ακόμα - τη θέμα ? και δεν έχω πρόβλημα στο να μίνι και σήμερα μέσα - το αμαξησας έχει σκουργία από κάτω και όπως πήγαμε να ξεβιδώσουμε της βίδες για να βγάλουμε το ημιαξονιο έσπασαν και θα πρεπι να φτιαχτή και αυτό και το κόστος είναι μαλον αλλά 80e+ θα ξέρουμε σίγουρα το κόστος αύριο το πρωί -εε οκ μιλαμε αυριο . τωρα η ερώτηση μου αφού βλέπουν πως είναι φύλλ σκουργιαζμενο όπως υποστήριξαν γιατί προσπάθησαν να ξεβιδώσουν την βίδα και δν με πήραν ένα τηλ να μου πούνε ξερης κάτι άμα το ξεβιδώσουμε ύπαρξη μια μικρή πιθανότητα να σπαση και αμα σπαση θα ειναι απο 80ευρο που μπορει να φταση πολη πιο πανο , εγω τωρα τη πρεπη να κανο ?
turbat0s Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάνει όλες τις τακτικές προβλεπόμενες συντηρήσεις το αμάξι? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από turbat0s
paylidis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Αν δεν είσαι σε νησί για να σκουριάσει τόσο γρήγορα μου βρωμάει η δουλειά. Γενικά η τακτική όμως αφήνω το Αμαξι κ φεύγω σε τέτοια οδηγεί. Προσωπικα στον έλεγχο πάντα είμαι παρών. Έπειτα σε ότι χρειάζεται ας κάνουν τη δουλειά τους περιμένω παραπέρα-ποτέ όμως πλέον δε το αφήνω για να φύγω (μου έχουν κάνει αρκετά στο παρελθόν σε μεγάλες αντιπροσωπείες) 1
greekfeel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, paylidis είπε Αν δεν είσαι σε νησί για να σκουριάσει τόσο γρήγορα μου βρωμάει η δουλειά. Γενικά η τακτική όμως αφήνω το Αμαξι κ φεύγω σε τέτοια οδηγεί. Προσωπικα στον έλεγχο πάντα είμαι παρών. Έπειτα σε ότι χρειάζεται ας κάνουν τη δουλειά τους περιμένω παραπέρα-ποτέ όμως πλέον δε το αφήνω για να φύγω (μου έχουν κάνει αρκετά στο παρελθόν σε μεγάλες αντιπροσωπείες) den eimai athina meno alla to amaksi itan isagogis apo germania to thema pos piga kai to eleksa stin synergi kai dn m eixane pi kati tetio prin 1 xrono pou to pira dld skourgiase se ena xrono mesa ... 7 ώρες πριν, paylidis είπε Αν δεν είσαι σε νησί για να σκουριάσει τόσο γρήγορα μου βρωμάει η δουλειά. Γενικά η τακτική όμως αφήνω το Αμαξι κ φεύγω σε τέτοια οδηγεί. Προσωπικα στον έλεγχο πάντα είμαι παρών. Έπειτα σε ότι χρειάζεται ας κάνουν τη δουλειά τους περιμένω παραπέρα-ποτέ όμως πλέον δε το αφήνω για να φύγω (μου έχουν κάνει αρκετά στο παρελθόν σε μεγάλες αντιπροσωπείες) to exo ena xrono kai 2 mines kai nai to kano se auton to kero pou to exo kai apo oti ida kai to vivliaraki tou service ta ekane 😕 Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από greekfeel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα