Joshua21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Επίσης είναι δύσκολο να κοιτάξεις μερικά post παραπάνω? Στις 14/3/2020 στις 3:05 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Εγγραφή στο iBanking σίγουρα γίνεται απ' το σπίτι, μέσω του κινητού τηλεφώνου. Θα πρέπει, όμως, να έχεις πρώτα την χρεωστική στα χέρια σου, γιατί θα καλεστείς να εισάγεις τα στοιχεία της. Αν δίνεται η επιλογή μέσω της σελίδας τής Εθνικής, λογικά θα μπορείς να βγάλεις και την χρεωστική. Δοκίμασέ το και θα δεις. Μόλις τώρα, musicthe είπε Εγώ πάντως θυμάμαι όταν ηθεκα να ενεργοποιήσω ebanking της εθνικής είχα πει στην τράπεζα κ μου είχαν δώσει ένα χαρτί με τους αρχικούς κωδικούς κ είχαν περασμένο το τηλ μου Άλλο η ενεργοποίηση και άλλο η εγγραφή, προφανώς την εγγραφή την είχες ήδη κάνει στο κατάστημα.
johnmayson Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Και εσύ τσακωμένος με τον γκούγκλη? "Αν είστε ήδη πελάτης της Τράπεζας, μπορείτε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking της Τράπεζας από το κινητό σας, χωρίς να επισκεφθείτε κάποιο Κατάστημα. Κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή NBG mobile banking και απλά ακολουθώντας λίγα βήματα, αποκτάτε κωδικούς i-bank για πρόσβαση στις υπηρεσίες Internet & Mobile Baking. Tο μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ενεργή χρεωστική κάρτα ΕΤΕ." https://www.nbg.gr/el/i-bank/retail/internet-banking αυτα τα ξερω το θεμα ειναι η διαδικασια ειναι επιτυχης η κολλαει στο ιcode και θα χρειαστει να παω τραπεζα;;;
Joshua21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, johnmayson είπε αυτα τα ξερω το θεμα ειναι η διαδικασια ειναι επιτυχης η κολλαει στο ιcode και θα χρειαστει να παω τραπεζα;;; Αν όντως τα ήξερες δεν θα ρωτούσες αν η εγγραφή γίνεται "απλα δηλωνοντας τα στοιχεια κινητου και email". Η ενεργοποίηση i-code είναι άλλη διαδικασία, και απαιτεί επίσκεψη σε κατάστημα.
johnmayson Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ξεχασα να γραψω οτι δηλωνεις και τη καρτα. Στη εγγραφη δε φτοιαχνεις και το icode ;;; οπου icode ειναι ο κωδικος που ερχεται στο κινητο για οποιαδηποτε συναλλαγη κανεις με το ebanking;;; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από johnmayson
greekparot Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Ερώτηση: Έκανα εγγραφή στο e-banking της Εθνικής. Όταν κάνω μια ηλεκτρονική πληρωμή ο κωδικός OTP στέλνεται με sms. Αν πατήσω αποστολή με email δεν προχωράει η διαδικασία. Πώς μπορώ να δηλώσω και το email μου; Πάντως στο e-banking σαν username το email μου έχω αν αυτό βοηθάει σε κάτι.
Joshua21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, johnmayson είπε Στη εγγραφη δε φτοιαχνεις και το icode ;;; οπου icode ειναι ο κωδικος που ερχεται στο κινητο για οποιαδηποτε συναλλαγη κανεις με το ebanking;;; Σου έχω απαντήσει ήδη: 12 ώρες πριν, Joshua21 είπε Η ενεργοποίηση i-code είναι άλλη διαδικασία, και απαιτεί επίσκεψη σε κατάστημα. 1 ώρα πριν, greekparot είπε Ερώτηση: Έκανα εγγραφή στο e-banking της Εθνικής. Όταν κάνω μια ηλεκτρονική πληρωμή ο κωδικός OTP στέλνεται με sms. Αν πατήσω αποστολή με email δεν προχωράει η διαδικασία. Πώς μπορώ να δηλώσω και το email μου; Πάντως στο e-banking σαν username το email μου έχω αν αυτό βοηθάει σε κάτι. Καταρχήν ο κωδικός OTP (One Time Password) δεν έχει σχέση με το ebanking, είναι υπηρεσία της κάρτας σου (Mastercard® Identity Check™). Το e-mail στο οποίο μπορεί να σταλεί ο κωδικός OTP το δηλώνεις την στιγμή που κάνεις αίτηση έκδοσης της χρεωστικής σου κάρτας, μήπως τότε είχες δηλώσει κάποιο άλλο e-mail και ο κωδικός OTP πάει σε εκείνο? Ίσως πρέπει να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών ώστε να δηλώσεις αυτό που χρησιμοποιείς τώρα. 1
Πανος999 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Εψαξα να δω μεσω το site της Εθνικης για χρέωση σε prepaid κ i pay(αν το λεω καλα).. Μπηκα να το κανω μεσω του e banking μου αλλα δε μου λεει για χρέωση.. Ξερει κανεις αν χρεωνει το ρολοι κ την κάρτα?Κ αν εχει καποια συνδρομή.. Που μπορω να δω τους όρους πριν ζητησω καρτα?
johnmegarythmos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 καλησπερα την συσκευη icode της εθνικης την επεστρεψε κανενας αφου εχει απενεργοποιηθει; Εγω που ειχα ρωτησει στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση μου ειπανε οτι θα πρεπει να την επιστρεψω σε καταστημα διοτι θα υπαρξει καποια χρεωση που δεν μου ηξεραν να μου πουνε. Τελικα τι ισχυει; . Το εχει επιστρεψει κανενας; .
monotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ αυτό που ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την κατάργηση αυτής της συσκευής i-code,και την αποστολη πλέον των κωδικων σε κινητό. Τι γίνετε όταν κάποιος δεν έχει κινητό? Εγώ προσωπικά δεν έχω κινητό ,και μου αρέσει να ζω όπως παλιά,και δεν επιθυμώ να συνάψω και να έχω σχέση με καμια βρωμοεταιρια κινητής.(είναι δικαίωμα μου) Τι γίνετε σε αυτή τη περίπτωση μήπως γνωρίζει κανεις? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από monotis
Joshua21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, monotis είπε Εγώ αυτό που ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την κατάργηση αυτής της συσκευής i-code,και την αποστολη πλέον των κωδικων σε κινητό. Τι γίνετε όταν κάποιος δεν έχει κινητό? Εγώ προσωπικά δεν έχω κινητό ,και μου αρέσει να ζω όπως παλιά,και δεν επιθυμώ να συνάψω και να έχω σχέση με καμια βρωμοεταιρια κινητής.(είναι δικαίωμα μου) Τι γίνετε σε αυτή τη περίπτωση μήπως γνωρίζει κανεις? Αφού σου αρέσει να ζεις "όπως παλιά", τότε δεν χρειάζεσαι i-code. Πάντως μια και ρώτησες, σε μερικές περιπτώσεις το i-code μπορείς να επιλέξεις να έρθει στο e-mail σου. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2021 από Joshua21 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Αφού σου αρέσει να ζεις "όπως παλιά", τότε δεν χρειάζεσαι i-code. Πάντως μια και ρώτησες, σε μερικές περιπτώσεις το i-code μπορείς να επιλέξεις να έρθει στο e-mail σου. Email? Δεν το είχαμε παλιά οποτε δεν νομίζω να έχει. Βιβλιάριο και έξω απο την Εθνική απο τις 07:30 να πιάσεις σειρά.
monotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δηλαδή θα πρέπει κάποιος ντε και καλα ,να έχει κινητό,ή mail? Δεν το καταλαβαίνω αυτό. H συσκευουλα που δίνανε και κάναμε μια χαρα τη δουλεια μας ,τι το κακό είχε και την καταργούν...?(πραγματικά το έχω απορία ,αν γνωρίζει κάποιος να μου πει) Μήπως δεν σε φακέλωνε αρκετά,και ήταν και πολύ πολύ πιο ασφαλές?
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, monotis είπε Δηλαδή θα πρέπει κάποιος ντε και καλα ,να έχει κινητό,ή mail? Δεν το καταλαβαίνω αυτό. H συσκευουλα που δίνανε και κάναμε μια χαρα τη δουλεια μας ,τι το κακό είχε και την καταργούν...?(πραγματικά το έχω απορία ,αν γνωρίζει κάποιος να μου πει) Μήπως δεν σε φακέλωνε αρκετά,και ήταν και πολύ πολύ πιο ασφαλές? Και αυτή πως ήξερε τα σωστά νούμερα;Δεν σου κάνει εντύπωση; 1
monotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Φιλε μου δεν ξέρω πως ήξερε τα σωστά νούμερα. Αυτο που ξέρω είναι ότι έκανε το έκανε "τοπικά"εσωτερικά μεσα της ,και πως μια συσκευή η οποια έχει τη δυνατότητα να συνδέετε στο διαδίκτυο ή καπου δεν μπορείς ποτε μα ποτε να είσαι σίγουρος για τίποτα...και 100%ασφαλής. Αυτό είναι σχεδόν νομος...
Joshua21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, monotis είπε Φιλε μου δεν ξέρω πως ήξερε τα σωστά νούμερα. Αυτο που ξέρω είναι ότι έκανε το έκανε "τοπικά"εσωτερικά μεσα της ,και πως μια συσκευή η οποια έχει τη δυνατότητα να συνδέετε στο διαδίκτυο ή καπου δεν μπορείς ποτε μα ποτε να είσαι σίγουρος για τίποτα...και 100%ασφαλής. Αυτό είναι σχεδόν νομος... Ζήσε τότε όπως παλιά, μην χρησιμοποιείς i-bank και κάρτες για να μην χρειάζεσαι i-code, να πηγαίνεις σε κατάστημα ΟΤΕ και ΔΕΗ για να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου με μετρητά, κτλ κτλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα