Mhlogiatros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) " Σε εκτεταμένη αναζήτηση " ακομα ... 99 % ακολουθει μηνυμα ακυρωσης . Και το mail λεει για PSU DEEPCOOL DN400 400W αυτο ψαχνουν να στειλουν .... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Mhlogiatros
mihanikos1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι το προϊόν PSU DEEPCOOL DN400 400W της παραγγελίας o 00000000 βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης στο δίκτυο των προμηθευτών μας με σκοπό να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά του. Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για γρήγορη εύρεση και παράδοσή του, ως εκ τούτου θα επικοινωνήσουμε αμέσως μόλις έχουμε ημερομηνία παραλαβής. εμενα μου εστειλαν αυτο. το θεμα ειναι οτι δεν εχω παραγγειλει PSU. θα παρω αυριο τηλρφωνο.
petran91 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, mihanikos1 είπε Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι το προϊόν PSU DEEPCOOL DN400 400W της παραγγελίας o 00000000 βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης στο δίκτυο των προμηθευτών μας με σκοπό να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά του. Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για γρήγορη εύρεση και παράδοσή του, ως εκ τούτου θα επικοινωνήσουμε αμέσως μόλις έχουμε ημερομηνία παραλαβής. εμενα μου εστειλαν αυτο. το θεμα ειναι οτι δεν εχω παραγγειλει PSU. θα παρω αυριο τηλρφωνο. Κι εμένα ακριβώς το ίδιο μου ηρθε
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε " Σε εκτεταμένη αναζήτηση " ακομα ... 99 % ακολουθει μηνυμα ακυρωσης . Και το mail λεει για PSU DEEPCOOL DN400 400W αυτο ψαχνουν να στειλουν .... Λεπτομερεια! Οπως λεμε, deepcool να΄ναι κι ο,τι να΄ναι!
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Τους εστειλα στο [email protected] οτι δε θελω psu αλλα το "customer passion" εχει και μια καθυστερηση 2 εβδομαδων συνηθως τοτε ερχεται ενα ακυρο και σιγα τι ειχαμε τι χασαμε ...
mihanikos1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 μου ηρθε μηνυμα απο public οτι η παραγγελια μου με περιμενει για παραλαβη. τελικα ομως δεν την θελω, αν καποιος την θελει για να μην παει χαμενη να μου στειλει μηνυμα να του δωσω αριθμο παραγγελιας να παει να παραλαβει απο public νεας σμυρνης.
petran91 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Έσκασε! Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, το προϊόν PSU DEEPCOOL DN400 400W της παραγγελίας o753408983 δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο. Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα στο μέλλον. Με εκτίμηση, Ομάδα Customer Passion
generalb31 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, petran91 είπε Έσκασε! Και μενα ακυρωση.....
Salvation81 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, petran91 είπε Έσκασε! Παραγγειλες ψυκτρα αλλα δεν βρισκουν το τροφοδοτικο και σου ακυρωσαν την παραγγελια; Α ρε Ελλαδα
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Και εδω ακριβως το ιδιο PSU αν και τους είχα στείλει mail οτι δε θελω psu και ειχα τη διαβεβαίωση ότι θα το διορθωσουν . Τα κοιταει κανας μλκας υπευθυνος η ετσι απαντουν αυτοματα ;
mihanikos1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Το ξαναγράφω. Αν ενδιαφέρεται κάποιος για παραλαβή της ψυκτρας από το κατάστημα της νέας Σμύρνης μέχρι αύριο να μου πει να του δώσω κωδικό.
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εισαι σιγουρος οτι ειναι ψυκτρα εχεις δει το κουτι ; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros
mihanikos1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Έχω μιλήσει μαζί τους και άλλαξα την παραγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα