Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

" Σε εκτεταμένη αναζήτηση " ακομα ... 99 % ακολουθει μηνυμα ακυρωσης . Και το mail λεει για PSU DEEPCOOL DN400 400W αυτο ψαχνουν να στειλουν ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Γεια σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι το προϊόν PSU DEEPCOOL DN400 400W της παραγγελίας o 00000000 βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης στο δίκτυο των προμηθευτών μας με σκοπό να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά του. Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για γρήγορη εύρεση και παράδοσή του, ως εκ τούτου θα επικοινωνήσουμε αμέσως μόλις έχουμε ημερομηνία παραλαβής.

εμενα μου εστειλαν αυτο. το θεμα ειναι οτι δεν εχω παραγγειλει PSU. θα παρω αυριο τηλρφωνο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mihanikos1 είπε

Γεια σας!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι το προϊόν PSU DEEPCOOL DN400 400W της παραγγελίας o 00000000 βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης στο δίκτυο των προμηθευτών μας με σκοπό να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά του. Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για γρήγορη εύρεση και παράδοσή του, ως εκ τούτου θα επικοινωνήσουμε αμέσως μόλις έχουμε ημερομηνία παραλαβής.

εμενα μου εστειλαν αυτο. το θεμα ειναι οτι δεν εχω παραγγειλει PSU. θα παρω αυριο τηλρφωνο.

Κι εμένα ακριβώς το ίδιο μου ηρθε

• Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

" Σε εκτεταμένη αναζήτηση " ακομα ... 99 % ακολουθει μηνυμα ακυρωσης . Και το mail λεει για PSU DEEPCOOL DN400 400W αυτο ψαχνουν να στειλουν ....

:lol:

Λεπτομερεια!

Οπως λεμε, deepcool να΄ναι κι ο,τι να΄ναι!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μου ηρθε μηνυμα απο public οτι η παραγγελια μου με περιμενει για παραλαβη. τελικα ομως δεν την θελω, αν καποιος την θελει για να μην παει χαμενη να μου στειλει μηνυμα να του δωσω αριθμο παραγγελιας να παει να παραλαβει απο public νεας σμυρνης.

Δημοσ.

Έσκασε!

Γεια σας!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, το προϊόν PSU DEEPCOOL DN400 400W της παραγγελίας o753408983 δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο.

Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Customer Passion

Δημοσ.
1 ώρα πριν, petran91 είπε

Έσκασε!

Παραγγειλες ψυκτρα αλλα δεν βρισκουν το τροφοδοτικο και σου ακυρωσαν την παραγγελια; Α ρε Ελλαδα :)

Δημοσ.

Και εδω ακριβως το ιδιο PSU αν και τους είχα στείλει mail οτι δε θελω psu και ειχα τη διαβεβαίωση ότι θα το διορθωσουν  . Τα κοιταει κανας μλκας υπευθυνος η ετσι απαντουν αυτοματα ;

Δημοσ.

Το ξαναγράφω. Αν ενδιαφέρεται κάποιος για παραλαβή της ψυκτρας από το κατάστημα της νέας Σμύρνης μέχρι αύριο να μου πει να του δώσω κωδικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...