Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, w95chris είπε

Παιδιά όλοι εσείς που λέτε ότι παραλαμβάνετε χωρίς ειδοποιητήριο πως τα καταφέρνετε; Εγώ όσες φορές έχω πάει έχω φάει άκυρο. Μου λένε δεν μπορούμε να ψάχνουμε ολόκληρη την αποθήκη για το δέμα ενώ δεν κοιτάνε καν το Tracking. Λέω βλέπω από το σύστημα ότι έχει έρθει εδώ, Απάντηση: Περιμένετε να σας έρθει ειδοποίηση για να το παραλάβετε.

Mαλλον επεσες σε στριμμενους υπαλληλους. Ειναι μεγαλο το συγκεκριμενο καταστημα?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rus είπε

Mαλλον επεσες σε στριμμενους υπαλληλους. Ειναι μεγαλο το συγκεκριμενο καταστημα?

Δεν είναι όλοι έτσι; Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είναι μεγάλο και η προϊστάμενη εκεί είναι να την πλακώσεις στις γρήγορες. Είναι ο ορισμός του δημοσίου υπάλληλου που βαριέται και νομίζει ότι πρέπει όλοι να μυρίσουμε τα νύχια μας.

Εδώ εν μέσω ιού (το καλοκαίρι που μας πέρασε) πήγα ένα βήμα μπροστά και έκατσα στην είσοδο κοντά (χωρίς να μπω μέσα) να βλέπω αν φύγει κανείς να μπω (ήμουν ο αμέσως επόμενος άρα αν έφευγε κάποιος θα ήταν η σειρά μου) και μόνο πόλεμος δεν έγινε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/1/2020 στις 4:14 ΜΜ, teotsigourakos είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα μικρό θέμα σχετικά με τα ΕΛΤΑ. Γενικά το δέμα έχει καθυστερήσει φουλ από Banggood αλλά όπως και να χει με το tracking number βλέπω ότι το δέμα είναι στα ΕΛΤΑ  από τις 27/12 όπως φαίνεται και στη φωτό που έχω. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Οπότε θεωρώ έχει αργήσει αρκετά το ΕΛΤΑ να μου στείλει ειδοποιητήριο για να πάω να πάρω το δέμα. Ξέρει κανείς σας τι μπορώ να κάνω σ αυτή την περίπτωση; Μπορώ να πάω από εκεί να τους δώσω πχ το tracking number με την ταυτότητα και να βρούμε μια λύση; Επίσης υπάρχει και το σενάριο το ειδοποιητήριο να έχει πεταχτεί/χαθεί γιατί στην πολυκατοικία που μένω τα αφήνουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο ή απλά να περιμένω μέχρ

Έγραψα αλλά,μετά είδα ότι είναι του 20 το δικό σας κ έχουμε 21, σόρρυ

Επεξ/σία από Vasilica89
Δημοσ.
11 ώρες πριν, w95chris είπε

Δεν είναι όλοι έτσι; Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είναι μεγάλο και.................

Οσο αφορα το θεμα που συζητουμε, δεν ειναι ολοι ετσι. Η αρνηση παραδοσης ανευ ειδοποιητηριου λογικα συμβαινει σε ελαχιστα ταχυδρομεια.

Δημοσ.
Στις 8/1/2021 στις 8:22 ΠΜ, rus είπε

Οσο αφορα το θεμα που συζητουμε, δεν ειναι ολοι ετσι. Η αρνηση παραδοσης ανευ ειδοποιητηριου λογικα συμβαινει σε ελαχιστα ταχυδρομεια.

Χαίρομαι που το ακούω αυτό γιατί δεν έχω γνώμη σε άλλα υποκαταστήματα να πω με σιγουριά.

Δημοσ.

και στην περιοχή μου το κάνουν αυτό (Κερατέα)

εχω τσακωθεί μαζί τους άπειρες φορές και δε μου δίνουν το δέμα μου,παρά μου λένε να μιλήσω στο τηλέφωνο με τον ταχυδρόμο ,τον οποίο πρέπει να καλέσω στις 7 το πρωϊ και κάτι τέτοια.

Την επόμενη φορά βέβαια ,θα καλέσω μπροστά τους στα κεντρικά και θα δούμε τι θα γίνει.

Πέρα από αυτό και ενω υπάρχουν 2 ταχυδρόμοι που εξυπηρετούν την Κερατέα και τις γύρω περιοχές,πλέον από τον οικισμό αποφάσισε ο ένας ότι δεν θα περνάει (μόνος του) και δεν λαμβάνω πλέον τίποτα με το ταχυδρομείο.

Ανοιξε λογαριασμός μισθοδοσίας ο σύντροφος μου και η τράπεζα θα στείλει την κάρτα μέσω ταχυδρομείου,πότε θα την πάρει?ποτέ...οπότε πρέπει να περιμένει 15 μέρες,να δηλώσει απώλεια κάρτας ,επανέκδοση,πληρωμή 5 ευρώ για νέα κάρτα και τότε να την παραλάβει από το κατάστημα της τράπεζας ,καλά δεν συζητώ το όλο θέατρο του παραλόγου αλλά όλα αυτά γιατί ο ταχυδρόμος απλά δεν γουστάρει να περάσει ενω υποτίθεται πως περνάει κανονικά 2 φορές την εβδομάδα!!!!

Δημοσ.

τα ΕΛΤΑ εχουν σοβαρο προβλημα λειτουργιας..ελλειψη προσωπικου ειδικα στους διανομεις γιάυτο και πολλες περιοχες δεν εχουν καθημερινη διανομη αλλα ο ταχυδρομος μαζευει την αλληλογραφια και την πηγαινει κανα δυο φορες την βδομαδα και τις υπολοιπες μερες εξυπηρετει αλλες περιοχες.

επισης εχουν κλεισει πολλα καταστηματα και οι ουρες στα γκισε ειναι μεγαλες ειδικα τωρα με τα μετρα για τον covid που καθσαι εξω απο το ταχυδρομειο και περιμενεις..

σιγουρα πολλοι ταχυδρομοι αυθεραιτα για να μην κουβαλουν τα συστημενα αφηνουν απλα το ειδοποιητηριο και αναγκαζονται οι πολιτες να παρατουν τις δουλειες τους και να τρεχουν στα ταχυδρομεια..

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Περιμένω 2 πακέτα εκ των οποιων για το 1 εχω tracking number. Εχω να πω τα εξης:

Αφενός το πρώτο ειναι από Αυστρία(με tracking), οκ και το αυστριακο ταχυδρομιι ειναι για τα σκουπιδια εκανε 1 μηνα(!!!) να στειλει το δεμα. Με τουτα και με κεινα το δεμα μου ειναι στο κεντρικο καταστημα της περιοχης μου απο τις 4.1.2021(με επεξηγηση "εισαγωγη στη θυριδα") χωρις φυσικα να ερθει ειδοποιητηριο.  Να κανω την κινηση να παω απο εκει, οκ αλλα παιδια γίνεται ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ολες τις ώρες.. πηγα χτες στις 12 και λεει δεν ειχε νουμερα 😵 οπότε φοβάμαι οτι θα αναμένω τζαμπα!!

Το να πάρω μπροστα τους στα κεντρικα των ελτα να τους πουν οτι δινουν πακετα κ χωρις ειδοποιητηριο ειναι εκτος συζήτησης-χτες περιμενα αναμονη στο τηλεφωνο 25 λεπτα (για τα κεντρικα, ετσι, στο τοπικο το τηλεφωνο δε το σηκωσαν ποτε)

Για το δευτερο δεμα το αναμενω απο γερμανία και δεν εχω tracking... Ειναι πακετο μεγαλο και αυτο. Και εχω τωρα την εξης ερωτηση:

Αυτο που τα πακετα μενουν ενα μηνα μονο στη θυριδα ισχυει; Δηλαδη οκ για το ενα ξερω που βρισκεται,το αλλο θα περιμενω ειδοποιητηριο και αν δεησουν να μου το φερουν στον 1 μηνα παει πισω; 

Γενικά οκ , καταλαβαινω καθυστερησεις κτλ... Αλλα ειναι δυνατον να υπαρχουν κ τοσο μεγαλες καθυστερησεις στο να φερουν κ το ειδοποιητηριο;;;;;;; Δηλαδη οκ...

Ουφ, τα είπα και ηρεμισα!!😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...