TROXOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 "Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας ". πάρα πολλά sites ζητούν να αποδεχτούμε την χρήση cookies που κάνουν. Επειδή έχω πραγματικά βαρεθεί αυτό το κλικ κάθε φορά που μπαίνω σε κάθε Site υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω για πάντα?
htaccess Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και ναι, και όχι. Αν απενεργοποιήσεις την javascript ίσως να μην χρειαστεί ξανά να κάνεις κλικ. Το κατά πόσο θα σου αρέσει αυτό που θα βλέπεις δεν ξέρω. Στον chrome π.χ. έχεις την δυνατότητα να ενεργοποιείς την javascript κατ` απαίτηση, (allow list) στα sites που επιθυμείς. Όπως και στα cookies (πιο σωστή μέθοδος) (γίνεται στους περισσότερους browsers), που αν τα αποδεχτείς δεν θα λάβεις ξανά το μήνυμα, αν διαγράψεις το ιστορικό βέβαια θα σου εμφανίζει και πάλι τα μηνύματα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
TROXOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, htaccess είπε Και ναι, και όχι. Αν απενεργοποιήσεις την javascript ίσως να μην χρειαστεί ξανά να κάνεις κλικ. Το κατά πόσο θα σου αρέσει αυτό που θα βλέπεις δεν ξέρω. Στον chrome π.χ. έχεις την δυνατότητα να ενεργοποιείς την javascript κατ` απαίτηση, (allow list) στα sites που επιθυμείς. Όπως και στα cookies (πιο σωστή μέθοδος) (γίνεται στους περισσότερους browsers), που αν τα αποδεχτείς δεν θα λάβεις ξανά το μήνυμα, αν διαγράψεις το ιστορικό βέβαια θα σου εμφανίζει και πάλι τα μηνύματα. μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ λίγο πιο συγκεκριμένα πως το φτιάξω στον chrome?
htaccess Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Στο link έχει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι > https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=el Διάβασε το όλο αν θέλεις για να καταλάβεις πως λειτουργεί, αυτά που σε ενδιαφέρουν είναι τα παρακάτω> Αποδοχή ή αποκλεισμός cookie από προεπιλογή Αποδοχή ή αποκλεισμός cookie για συγκεκριμένο ιστότοπο Αν σε δυσκολέψει κάτι (δεν νομίζω, γιατί τα γράφει πολύ αναλυτικά) ρώτησε εδώ πάλι με ένα post. 1
Stam53 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Πολλά site έχουν και σαν επιλογή το: Συμφωνώ-ΔΕ συμφωνώ. Νομίζω το σωστό είναι ΔΕΝ και όχι ΔΕ Παρονυχίδα μεν, αλλά μια και το φερε η κουβέντα...
htaccess Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Stam53 είπε Πολλά site έχουν και σαν επιλογή το: Συμφωνώ-ΔΕ συμφωνώ. Νομίζω το σωστό είναι ΔΕΝ και όχι ΔΕ Παρονυχίδα μεν, αλλά μια και το φερε η κουβέντα... https://el.wiktionary.org/wiki/δε
TROXOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, htaccess είπε Στο link έχει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι > https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=el Διάβασε το όλο αν θέλεις για να καταλάβεις πως λειτουργεί, αυτά που σε ενδιαφέρουν είναι τα παρακάτω> Αποδοχή ή αποκλεισμός cookie από προεπιλογή Αποδοχή ή αποκλεισμός cookie για συγκεκριμένο ιστότοπο Αν σε δυσκολέψει κάτι (δεν νομίζω, γιατί τα γράφει πολύ αναλυτικά) ρώτησε εδώ πάλι με ένα post. θα πρέπει δηλαδή για κάθε site που επισκέπτομαι συχνά να το εντάξω σε λίστα? δεν γίνεται καθολική αποδοχή?
htaccess Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, TROXOS είπε θα πρέπει δηλαδή για κάθε site που επισκέπτομαι συχνά να το εντάξω σε λίστα? δεν γίνεται καθολική αποδοχή? Αποδοχή ή αποκλεισμός cookie από προεπιλογή Στον υπολογιστή, ανοίξτε το Chrome. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο εικονίδιο Περισσότερα Περισσότερα και μετά Ρυθμίσεις. Στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στην επιλογή Σύνθετες. Στην ενότητα Απόρρητο και ασφάλεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις ιστοτόπου και μετά Cookie. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την επιλογή Να επιτρέπεται στους ιστοτόπους η αποθήκευση και η ανάγνωση δεδομένων cookie. Αν στην παραπάνω ρύθμιση, κάνεις ενεργοποίηση (να επιτρέπεται) τότε αν κάνεις αποδοχή σε ένα site μία φορά, δεν θα ξαναλάβεις το μήνυμα για τα cookies, προϋπόθεση ότι δεν θα διαγράψεις το ιστορικό του chrome, αν το διαγράψεις θα λαμβάνεις πάλι ειδοποιήσεις. Αν σε βολεύει το παραπάνω, λειτούργησέ το έτσι. Να σου πω την αλήθεια, είχα την εντύπωση στην 1η ερώτησή σου ότι, δεν θέλεις ενημέρωση για τα cookies, άλλα δεν θέλεις και την αποθήκευση των cookies. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα