Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια

ηθελα lazy boy και πηρα πρωτα αυτην στο διακοσαρι

https://www.skroutz.gr/s/15463145/Comfort-Relax-Πολυθρόνα-Massage-HM8317-03.html

Καλουτσικη και τιμια για τα λεφτα της (ενα αυθεντικο lazyboy εχει καπου στο ενα ή εναμησι χιλιαρικο) αλλα μετα απο καιρο αυτα τα ρημαδια τα πλαστικα πλατης για το μασαζ ασχετως που δεν το χρειαζομαι εξειχαν παρολο που παρεμεναν απο την μεσα πλευρα του αφρωδους υλικου της πλατης δηλαδη δεν φαινοταν με το ματι.

Η δευτερη ηταν στα διπλασια λεφτα αλλα σαφως ποιοτικοτερη σε αυτον τον τομεα (εσωτερικη φθορα στον μηχανισμο) αλλα και στη γενικοτερη στιβαροτητα της κατασκευης.
Την προτεινω πιο ενθερμα ακομα. Στο ματι μοιαζουν αλλα οταν κατσεις/ξαπλωσεις απανω τους καταλαβαινεις διαφορα. Ειναι πιο αναπαυτικη. Και αυτη εχει μασαζ που σπανια το χρησιμοποιεις αλλα εχει την πλακα του και ειναι πιο φουλ εμπειρια απο το περιορισμενων περιοχων της πρωτης πολυθρονας

https://www.skroutz.gr/s/10883572/Joey-Brown-Πολυθρόνα-Relax-84x92x109cm.html

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsifotis είπε

Γεια

ηθελα lazy boy και πηρα πρωτα αυτην στο διακοσαρι

https://www.skroutz.gr/s/15463145/Comfort-Relax-Πολυθρόνα-Massage-HM8317-03.html

Καλουτσικη και τιμια για τα λεφτα της (ενα αυθεντικο lazyboy εχει καπου στο ενα ή εναμησι χιλιαρικο) αλλα μετα απο καιρο αυτα τα ρημαδια τα πλαστικα πλατης για το μασαζ ασχετως που δεν το χρειαζομαι εξειχαν παρολο που παρεμεναν απο την μεσα πλευρα του αφρωδους υλικου της πλατης δηλαδη δεν φαινοταν με το ματι.

Η δευτερη ηταν στα διπλασια λεφτα αλλα σαφως ποιοτικοτερη σε αυτον τον τομεα (εσωτερικη φθορα στον μηχανισμο) αλλα και στη γενικοτερη στιβαροτητα της κατασκευης.
Την προτεινω πιο ενθερμα ακομα. Στο ματι μοιαζουν αλλα οταν κατσεις/ξαπλωσεις απανω τους καταλαβαινεις διαφορα. Ειναι πιο αναπαυτικη. Και αυτη εχει μασαζ που σπανια το χρησιμοποιεις αλλα εχει την πλακα του και ειναι πιο φουλ εμπειρια απο το περιορισμενων περιοχων της πρωτης πολυθρονας

https://www.skroutz.gr/s/10883572/Joey-Brown-Πολυθρόνα-Relax-84x92x109cm.html

Απλά δεν με ενδιαφέρει το οποίο μασάζ μπορεί να έχει. Σκέτη την θέλω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, telis είπε

Απλά δεν με ενδιαφέρει το οποίο μασάζ μπορεί να έχει. Σκέτη την θέλω

Κι εγω δεν ηθελα μασαζ αλλα ο,τι κοιτουσα ειχε με το ζορι
Ηθελα να μπορω να αραξω μπροστα σε tv για gaming/ταινιες καπως ετσι (σημ: δεν ειμαι των friends αλλα δεν εβρισκα αλλο gif τοσο χαρακτηριστικο)

tenor.gif?itemid=5027962

Σχεδον παντα το καλωδιο το εχω κρυφομαζεμενο αντι στην πριζα. Αλλα μια στο τοσο να το βαλεις να σε ξεμουδιασει δεν ειναι κι ασχημο. Η μια ειναι στων γονιων μου κι η αλλη στο δικο μου σπιτι. Εαν μπορεις να φτασεις στο κοστος την ακριβοτερη δεν θα το μετανοιωσεις αλλα κακα τα ψεματα δεν ζηταν και λιγα. Αλλα και του διακοσαρικου κανει δουλεια.

Ξεχασα ν αναφερω οτι η πρωτη των 200€ ειχε παρα πολλες ωρες πτησης γιατι λιγο αφου την πηρα (και μου ειχε φανει οκ) χρειαστηκε να την παρει η μανα μου σπιτι της λογω επεμβασης στα ματια που ειχε ζητησει ο γιατρος να μην τα πιεζει στον υπνο και λοιπα αλλα να κοιμαται ανασκελα κατι δυσκολο να επιτυχει στο κρεβατι γιατι μια ζωη εκτος απο ανησυχο υπνο με στριφογυρισματα κοιμοταν κυριως μπρουμυτα. Ε αυτη η πολυθρονα ηταν για μηνες το κρεβατι της, θελω να πω την χωρουσε και την ξεκουραζε δεν ηταν υπνος τυπου σε καρεκλα των κτελ. Ομως οι πολλες ωρες χρησεις της εβγαλαν της πολυθρονας αυτο που ανεφερα πριν, μειωθηκε το παχος στο αφρωδες της πλατης και νοιωθεις οριακα τα πλαστικα του μασαζομηχανισμου. Ομως αν ντυσεις την πολυθρονα με ενα παπλωμα δεν ενοχλει.
Με παραπανω ωρες πτησεις η ποιοτικοτερη πολυθρονα των 400€ απο το μαγαζι με τα ορθοπεδικα δειχνει ακομα σα να βγηκε απο το κουτι, δειχνει εντυπωσιακα αχρησιμοποιητη. Α ναι στην πρωτη η δερματινη φαινεται οκ αλλα αν πεις σε καποιον οτι ειναι ενος μηνα δεν παιζει να το πιστεψει γιατι δειχνει την ηλικια της λογω χρησης, ενω στην δευτερη αν την σκουπισεις πχ ενα βιτεξακι στα γρηγορα πειθει για ψιλοκαινουρια. Εχει καλυτερη δερματινη και μηχανισμους.

Ελπιζω να βοηθησα

Επεξ/σία από tsifotis
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...