NanoP Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση σχετικά με το συμβόλαιο στη vodafone. Είμαι πρώην πελάτης Cyta και το συμβόλαιο μου μαζί τους έληγε 1/5/2018. Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου λένε ότι το συμβόλαιο λήγει 1/2/2021 ενώ δεν έχω κάνει κάποια ανανέωση συμβολαίου. Δεν θα έπρεπε να είναι απεριορίστου χρόνου και όχι 24μηνο πάλι; Αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει τα φώτα του!
bill2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 όλοι απο cyta απο όπο όσο ξέρω τους κάλεσαν για ανανέωση συμβολαίων
VonLoutsos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 17 hours ago, NanoP said: Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση σχετικά με το συμβόλαιο στη vodafone. Είμαι πρώην πελάτης Cyta και το συμβόλαιο μου μαζί τους έληγε 1/5/2018. Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου λένε ότι το συμβόλαιο λήγει 1/2/2021 ενώ δεν έχω κάνει κάποια ανανέωση συμβολαίου. Δεν θα έπρεπε να είναι απεριορίστου χρόνου και όχι 24μηνο πάλι; Αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει τα φώτα του! θα υποθέσω οτι δεν έχει γίνει και αύξηση στο ποσό που πλήρωνες. Υπάρχει πιθανότητα αν έβαλαν μια τυπική νέα ημερομηνία λήξης για να συνεχίσεις να πληρώνεις το ίδιο ποσό που πλήρωνες. Ποντάρω στο αν τους έλεγες οτι δεν έχω κάνει ανανέωση θα το κοίταγε ο υπάλληλος και θα το έλεγε. Αν δεν ισχύουν αυτά που λέω απλά ίσως θέλει λίγο κυνήγι.
Blackkitty07 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Στις 11/1/2020 στις 5:47 ΜΜ, NanoP είπε Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση σχετικά με το συμβόλαιο στη vodafone. Είμαι πρώην πελάτης Cyta και το συμβόλαιο μου μαζί τους έληγε 1/5/2018. Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου λένε ότι το συμβόλαιο λήγει 1/2/2021 ενώ δεν έχω κάνει κάποια ανανέωση συμβολαίου. Δεν θα έπρεπε να είναι απεριορίστου χρόνου και όχι 24μηνο πάλι; Αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει τα φώτα του! Όλα τα σιμβολεα που υπάρχουν σέ τηλέφωνιες και ίντερνετ νομίζω πλέον είναι 24μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα