Kimkim99 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας. Έχω απορία για το πώς θα κρύψω κάποια χτυπήματα σε κουφώματα πόρτας όχι τίποτα τραγικο απλά δεν θέλω να φαίνονται . Και επίσης στο φύλο της ντουλάπας που έχουν γίνει αρκετά βαθιές γρατζουνιες επειδή βρήκε το συρτάρι κατά καιρούς . Είναι διαφορετικό χρώμα τα κουφώματα με την ντουλάπα. Η ντουλάπα είναι περίπου φυσικό χρώμα πιο σκούρο από πεύκο. Ενώ τα κουφώματα είναι όχι πολύ σκούρο καφέ. Ευχαριστώ.🤔
spectaculator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Θα χρειαστείς κερί επιδιόρθωσης ξύλου, κάτι σαν αυτό: https://www.xromata-ergalia.gr/product/μαλακό-κερί-επιδιόρθωσης-borma-wachs/ Βρίσκεις τέτοια σε όλα τα χρωματοπωλεία και στα μεγάλα Praktiker Leroy Merlin
bluesattack Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Kimkim99 είπε Καλησπέρα σας. Έχω απορία για το πώς θα κρύψω κάποια χτυπήματα σε κουφώματα πόρτας όχι τίποτα τραγικο απλά δεν θέλω να φαίνονται . Και επίσης στο φύλο της ντουλάπας που έχουν γίνει αρκετά βαθιές γρατζουνιες επειδή βρήκε το συρτάρι κατά καιρούς . Είναι διαφορετικό χρώμα τα κουφώματα με την ντουλάπα. Η ντουλάπα είναι περίπου φυσικό χρώμα πιο σκούρο από πεύκο. Ενώ τα κουφώματα είναι όχι πολύ σκούρο καφέ. Ευχαριστώ.🤔 Στοκος-κηροστος-μαρκαδοροι επιδιορθωσης στο χρωμα του ξυλου και μερικα σπιτικα ''tips'' που βασιζονται στο γεμισμα της γρατζουνιας με τριμματα (πχ τριμμενο καρυδι) η της επαλειψης με καποιο ελαιο που δα δωσει παραπλανητικη γυαλαδα Το θεμα ειναι οτι αν ειναι μεγαλα τα χτυπηματα , οταν το βαψεις θα φαινεται.Αν εισαι τυχερος μπορει να μοιαζει με ''νερα'' ξυλου η ''ροζος''. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις