Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω απορία για το πώς θα κρύψω κάποια χτυπήματα σε κουφώματα πόρτας όχι τίποτα τραγικο απλά δεν θέλω να φαίνονται . Και επίσης στο φύλο της ντουλάπας που έχουν γίνει αρκετά βαθιές γρατζουνιες επειδή βρήκε το συρτάρι κατά καιρούς . Είναι διαφορετικό χρώμα τα κουφώματα με την ντουλάπα. Η ντουλάπα είναι περίπου φυσικό χρώμα πιο σκούρο από πεύκο. Ενώ τα κουφώματα είναι όχι πολύ σκούρο καφέ. Ευχαριστώ.🤔

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kimkim99 είπε

Καλησπέρα σας. Έχω απορία για το πώς θα κρύψω κάποια χτυπήματα σε κουφώματα πόρτας όχι τίποτα τραγικο απλά δεν θέλω να φαίνονται . Και επίσης στο φύλο της ντουλάπας που έχουν γίνει αρκετά βαθιές γρατζουνιες επειδή βρήκε το συρτάρι κατά καιρούς . Είναι διαφορετικό χρώμα τα κουφώματα με την ντουλάπα. Η ντουλάπα είναι περίπου φυσικό χρώμα πιο σκούρο από πεύκο. Ενώ τα κουφώματα είναι όχι πολύ σκούρο καφέ. Ευχαριστώ.🤔

Στοκος-κηροστος-μαρκαδοροι επιδιορθωσης στο χρωμα του ξυλου και μερικα σπιτικα ''tips'' που βασιζονται στο γεμισμα της γρατζουνιας με τριμματα (πχ τριμμενο καρυδι) η της επαλειψης με καποιο ελαιο που δα δωσει παραπλανητικη γυαλαδα

Το θεμα ειναι οτι αν ειναι μεγαλα τα χτυπηματα , οταν το βαψεις θα φαινεται.Αν εισαι τυχερος μπορει να μοιαζει με ''νερα'' ξυλου  η ''ροζος''.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...