eftihios1986 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας, Θέλω να πάρω ένα headset ασύρματο για χρήση με τον υπολογιστή. Η χρήση τους θα είναι για μουσική και συνομιλία μέσω skype. Από όσο έψαξα έως τώρα βρήκα τα παρακάτω δύο: JBL Tune 500BT Black Sony WH-CH510 Blue Πως σας φαίνονται; Μήπως υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση; Το budget που διαθέτω είναι 50-60€
FasTaker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/20007495/Sony-WH-CH510-White.html ή https://www.skroutz.gr/s/15800089/Marshall-Major-III-Black.html Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από FasTaker
Μακιαβέλλι Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα. Όλα τα παραπάνω είναι on ear, δεν ξέρω αν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει, είναι λίγο περίεργα καθώς πατάνε πάνω στα αυτιά σου. Για τα δικά μου γούστα είναι απαγορευτικά καθώς με ενοχλούν αρκετά. Για μένα κοίτα τα mpow h10 h12 h17 (προσοχή όσο ανεβαίνει ο αριθμός του μοντέλου δεν ανεβαίνει και η ποιότητα απαραίτητα). Έχω χρησιμοποιήσει τα h10 και τα h12 και είναι πάρα πολύ καλά για τα χρήματα που δίνεις. Θα τα βρεις σε καλές τιμές στο amazon.de και είναι over ear.
iosman987 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 With everything compatible, unifying means that it "unites" all models on both mice and keyboards. What may not be compatible is with models that came out before Wireless headphone turned it into blue tooth USB sticks and had something of a plastic holder for the cordless.
iosman987 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 On 1/15/2020 at 7:25 PM, iosman987 said With everything compatible, unifying means that it "unites" all models on both mice and keyboards. What may not be compatible with the models ome.tv that came out before the Wireless chatroulette headphone turned it into blue tooth USB sticks and had something of a plastic holder for the cordless. thanks my issue has been fixed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα