vairass Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Ihavetheanswers είπε 9.86€ σου ήρθε το ΥΚΩ για 1.368 kWh. Φαίνεται πως λογικά όλο χρεώθηκε στην ελάχιστη κλίμακα (0.0069€/kWh). Καλό είναι αυτό;
sonikk Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημέρα.. Για να ζητήσεις να γίνει διακοπή του ρεύματος θα πρέπει να εξοφλήσεις το ποσό που υπάρχει οφειλή η να κάνεις κάποιο διακανονισμό... Δεν γίνεται οριστική διακοπή χωρίς να γίνει κάτι από αυτά τα παραπάνω....Οι χρεώσεις συνεχίζονται ακόμα παρόλο που έχει γίνει αποκοπή... σε ευχαριστω πολυ.
Neoss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (στη ΔΕΗ), πλέον πόσα λεφτά θέλουν για να γίνει επανασύνδεση? Το 30% ή 40% (ή λιγότερο) της ληξιπροθεσμης οφειλής (τριψήφιος αριθμός μιλάμε) ή γενικής οφειλής? Φυσικα κανεις διακανονισμο, απλα ενα πρωτο ποσο πρεπει αμεσως να καταβληθει για να επανασυνδεθει το ρευμα απ όσο ξέρω. Γινεται την ίδια μερα η επανασυνδεση για κατοικια (πχ πας πρωι να διευθετησεις το θεμα και μεσημερι ή απογευμα το κανουν)?
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, Neoss είπε Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (στη ΔΕΗ), πλέον πόσα λεφτά θέλουν για να γίνει επανασύνδεση? Το 30% ή 40% (ή λιγότερο) της ληξιπροθεσμης οφειλής (τριψήφιος αριθμός μιλάμε) ή γενικής οφειλής? Φυσικα κανεις διακανονισμο, απλα ενα πρωτο ποσο πρεπει αμεσως να καταβληθει για να επανασυνδεθει το ρευμα απ όσο ξέρω. Γινεται την ίδια μερα η επανασυνδεση για κατοικια (πχ πας πρωι να διευθετησεις το θεμα και μεσημερι ή απογευμα το κανουν)? Νομίζω, διακανονισμό μπορείς να κάνεις ΠΡΙΝ στο κόψουν. Μετά ζητάνε το μεγαλύτερο μέρος του ποσού. Τώρα, για την επανασύνδεση εξαρτάται από το σημείο που είσαι. Πάντως, δεν νομίζω ότι αν πας πρωί θα γίνει αυθημερόν.
Neoss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Νομίζω, διακανονισμό μπορείς να κάνεις ΠΡΙΝ στο κόψουν. Μετά ζητάνε το μεγαλύτερο μέρος του ποσού. Τώρα, για την επανασύνδεση εξαρτάται από το σημείο που είσαι. Πάντως, δεν νομίζω ότι αν πας πρωί θα γίνει αυθημερόν. Νασαι καλα. Ε οχι δεν εχει λογική να ζητησουν το μεγαλυτερο μέρος ο άλλος μπορει ναναι σε ανάγκη...σε κατι αρθρα που βρηκα ελεγε για 30% προ 2 ετων και 40% σε ενα απ τον Σεπτεμβρη του 2019, τελικα τι ισχυει άγνωστο. Ναι και γω για την επόμενη μέρα ξέρω. Αν και εχω ακουσει κιολας πως αμα πας πρωι μπορει και να γινει την ιδια μερα.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Neoss είπε Νασαι καλα. Ε οχι δεν εχει λογική να ζητησουν το μεγαλυτερο μέρος ο άλλος μπορει ναναι σε ανάγκη...σε κατι αρθρα που βρηκα ελεγε για 30% προ 2 ετων και 40% σε ενα απ τον Σεπτεμβρη του 2019, τελικα τι ισχυει άγνωστο. Ναι και γω για την επόμενη μέρα ξέρω. Αν και εχω ακουσει κιολας πως αμα πας πρωι μπορει και να γινει την ιδια μερα. Πήγαινε πρωί πρωί, μήπως κερδίσεις την ημέρα. Το πρόγραμμα διακανονισμόυ που τρέχει λέει 10% προκαταβολικη και 5 έως 8 δόσεις. Πολύ φοβάμαι όμως ότι αφορά αυτούς που κάνουν διακανονισμό ΠΡΙΝ τους το κόψουν. 1
Neoss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Πήγαινε πρωί πρωί, μήπως κερδίσεις την ημέρα. Το πρόγραμμα διακανονισμόυ που τρέχει λέει 10% προκαταβολικη και 5 έως 8 δόσεις. Πολύ φοβάμαι όμως ότι αφορά αυτούς που κάνουν διακανονισμό ΠΡΙΝ τους το κόψουν. Καλά δεν είναι για το σπίτι μου...και την άλλη μέρα να επανασυνδέσουν δεν πειράζει. Ναι ισχύει το 10%. Το είπαν και στην τηλεφωνική εξυπηρετηση της ΔΕΗ. Εαν έχει κοπεί όμως δεν ισχύει πια, πας και αποφασίζει εκείνη την ώρα το τοπικό κατάστημα, διαφέρει λίγο απο περιοχη σε περιοχη, ανάλογα τον υπάλληλο μάλλον. Πιστευω 30% του συνολικού ποσού μονομιάς και καπάκι υπογραφή διακανονισμού θα αρκέσουν για μια επανασύνδεση. Λεω εγω τωρα. UPDATE: Παραδόξως δέχτηκαν από μόνοι τους με μόνο 10% του ποσού. Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας (κανονικά όχι) ή αν το κατάστημα έδειξε ευαισθησία (ίσως υπάρχει επιείκεια καθώς το 2019 η ΔΕΗ έχασε 10% των πελατών της). Τα υπόλοιπα σε δόσεις και η επανασύνδεση έγινε πολύ γρήγορα σε 2 ώρες απ ότι έμαθα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από Neoss
rus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο τελευταίος λογ/σμος μου εκδοθηκε 10/2 και χτες εληξε η προθεσμια πληρωμης του, ωστοσο δε μου ηρθε ποτε. Τον πληρωσα φυσικα. Η χρεωση του ενός ευρω για την αποστολη του εντυπου υπηρχε, αρα δε δικαιολογειται η μη αποστολη. Ουτε και ειδοποιηθηκα μεσω email ή μηνυματος στο κινητο(οι σχετικες επιλογες ηταν τσεκαρισμενες στην ιντερνετικη σελιδα, κλικαρα στο 'ενημερωση' για καθε ενδεχομενο). Καποιος μου ειπε οτι τα ελτα εχουν ελλειψη προσωπικου, γιαυτο και δε μου εστειλαν το λογ/σμο. Υπαρχουν αλλοι φιλοι που επισης δε τους ηρθε ο λογ/σμος? Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από rus
alex19871987 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα.10/3 είχα ημερομηνία να καλέσω στο 11770 να δώσω μέτρηση για να βγει λογαριασμός εκκαθαριστικος όπως και έκανα.γραφομαι σήμερα στο ebill και βλέπω έχει εκδοθεί 18/03 έναντι λογαριασμός 58 ευρώ και στις 23/03 εκκαθαριστικος 40 ευρώ.τι κάνω??ποιον πληρώνω??
athinamj Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/3/2020 στις 2:20 ΜΜ, rus είπε Ο τελευταίος λογ/σμος μου εκδοθηκε 10/2 και χτες εληξε η προθεσμια πληρωμης του, ωστοσο δε μου ηρθε ποτε. Τον πληρωσα φυσικα. Η χρεωση του ενός ευρω για την αποστολη του εντυπου υπηρχε, αρα δε δικαιολογειται η μη αποστολη. Ουτε και ειδοποιηθηκα μεσω email ή μηνυματος στο κινητο(οι σχετικες επιλογες ηταν τσεκαρισμενες στην ιντερνετικη σελιδα, κλικαρα στο 'ενημερωση' για καθε ενδεχομενο). Καποιος μου ειπε οτι τα ελτα εχουν ελλειψη προσωπικου, γιαυτο και δε μου εστειλαν το λογ/σμο. Υπαρχουν αλλοι φιλοι που επισης δε τους ηρθε ο λογ/σμος? Κι εμένα δεν μου ήρθε ποτέ ούτε του διαμερίσματος, ούτε ο κοινόχρηστος. Πήρα τηλ πριν 20 μέρες στο 11770 και τους εξήγησα οτι έπρεπε να τους είχα λάβει τέλος Φεβρουαρίου. Η υπάλληλος κοίταξε και μου είπε οτι είχαν εκδοθεί 21/2, έτσι με συμβούλεψε να κάνω ηλεκτρονικό αίτημα στο site της ΔΕΗ, ζητώντας να μου αποσταλεί αντίγραφο του λογαριασμού στο email. Όντως έκανα την διαδικασία και την επόμενη μέρα είχα αντίγραφο του λογαριασμού στο email μου. Βέβαια έχω κάνει 2 ηλεκτρονικά αιτήματα για αποστολή του κοινόχρηστου αλλά απάντησα δεν πήρα... Δεν γνωρίζω ποιος φταίει ΔΕΗ ή ΕΛΤΑ αλλά το θεωρώ απαράδεκτό να τους ενημερώνω για την καθυστέρηση, να ζητάω αντίγραφο των λογαριασμών για να πληρώσω και να μην εξυπηρετούμαι (κατά το ήμισυ). Στο κάτω κάτω δεν ευθύνομαι εγώ... Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από athinamj
takoulou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, alex19871987 είπε Καλησπέρα.10/3 είχα ημερομηνία να καλέσω στο 11770 να δώσω μέτρηση για να βγει λογαριασμός εκκαθαριστικος όπως και έκανα.γραφομαι σήμερα στο ebill και βλέπω έχει εκδοθεί 18/03 έναντι λογαριασμός 58 ευρώ και στις 23/03 εκκαθαριστικος 40 ευρώ.τι κάνω??ποιον πληρώνω?? Καλημέρα...Θα πάρεις τηλέφωνο και θα ρωτήσεις το συνολικό ποσό οφειλής που υπάρχει...
alex19871987 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Πήρα και μου είπαν ότι πληρώνω τον εκκαθαριστικό μόνο και ο άλλος άκυρος.
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, athinamj είπε Κι εμένα δεν μου ήρθε ποτέ ούτε του διαμερίσματος, ούτε ο κοινόχρηστος. Πήρα τηλ πριν 20 μέρες στο 11770 και τους εξήγησα οτι έπρεπε να τους είχα λάβει τέλος Φεβρουαρίου. Η υπάλληλος κοίταξε και μου είπε οτι είχαν εκδοθεί 21/2, έτσι με συμβούλεψε να κάνω ηλεκτρονικό αίτημα στο site της ΔΕΗ, ζητώντας να μου αποσταλεί αντίγραφο του λογαριασμού στο email. Όντως έκανα την διαδικασία και την επόμενη μέρα είχα αντίγραφο του λογαριασμού στο email μου. Βέβαια έχω κάνει 2 ηλεκτρονικά αιτήματα για αποστολή του κοινόχρηστου αλλά απάντησα δεν πήρα... Δεν γνωρίζω ποιος φταίει ΔΕΗ ή ΕΛΤΑ αλλά το θεωρώ απαράδεκτό να τους ενημερώνω για την καθυστέρηση, να ζητάω αντίγραφο των λογαριασμών για να πληρώσω και να μην εξυπηρετούμαι (κατά το ήμισυ). Στο κάτω κάτω δεν ευθύνομαι εγώ... Αν ψάχνεις λύση στο πρόβλημα που περιέγραψες, αυτή λέγεται ΔΕΗ ebill: 1. Με μια απλή εγγραφή θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλους τους πρόσφατους λογαριασμούς του διαμερίσματος σου, θα μπορείς να ενημερώνεσαι με sms και e-mail όποτε εκδίδεται νέος λογαριασμός, θα μπορείς να ζητήσεις μόνο ηλεκτρονικό λογαριασμό ώστε να γλιτώνεις την χρέωση του 1€ του έντυπου. 2. Για να έχεις πρόσβαση στον κοινόχρηστο λογαριασμό δεν χρειάζεται καν εγγραφή στο ebill. Εκτός βέβαια αν δεν ψάχνεις λύση και απλά ήθελες να κράξεις, οπότε αγνόησε όλα τα παραπάνω.
takoulou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, alex19871987 είπε Πήρα και μου είπαν ότι πληρώνω τον εκκαθαριστικό μόνο και ο άλλος άκυρος. Ναι... Αφου ρωτησες τοτε δεν υπαρχει προβλημα...
alex19871987 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Ναι λέει τον έχουν ακυρώσει μέσα στο σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα