Evilsmile Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 χα0αχχα0χα0χ0αχαχ0χαχ0α0χα την πάθατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
firewalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Σήμερα το είδα. Μου σηκώθηκε η τρίχα... Μου θύμισε αυτό που είχε κάνει ο Στολτίδης στον Ciljan Skjelbred.
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 θυμαστε το αλλο που ειχε κανει ο Κωσταντινου σε καποιον μαυρουλη απο τα Γιαννενα νομιζω? φρικιαστικα πραγματα
firewalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 θυμαστε το αλλο που ειχε κανει ο Κωσταντινου σε καποιον μαυρουλη απο τα Γιαννενα νομιζω? φρικιαστικα πραγματα Ριάντ Χαμαντού λεγόταν. "Κόλλησε" το πόδι του στο χόρτο και ο Κωνσταντίνου του διέλυσε εντελώς το γόνατο. Δεν ξαναέπεσε μπάλα και αντιμετωπίζει προβλήματα και στο περπάτημα. Η διαφορά είναι στον τρόπο που πηγαίνουν οι αντίπαλοι πάνω στον παίκτη. Αν βλέπεις τεντωμένο πόδι...
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 πωπω ναι εχεις δικιο του ειχε γυρισει το γονατο προς τα πισω !
foufoutios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μπορειτε επισης να αναφερετε και του Σεμου στον Giovanni.. Ειδα σημερα φωτογραφια σε εφημεριδα και πραγματικα πρεπει να κοψουνε τη μπαλα στον Taylor!
firewalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μπορειτε επισης να αναφερετε και του Σεμου στον Giovanni.. Δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό. Μόνο τον Τζιοβάνι που ήταν στο νοσοκομείο θυμάμαι. Του είχε σπάσει το καλάμι; Πάντως ένας τραυματισμός στο γόνατο μπορεί να γίνει και πάνω στην φάση χωρίς ο άλλος να κάνει κάνει κάτι. Π.χ. του Λεοντίου. Αυτό που πηγαίνουν όμως με το πόδι τεντωμένο και τα σκαριά φάτσα φόρα... Π.χ. αν ο Γεωργιάδης χτυπούσε τον Καράμπελα στο καλάμι, θα του το έσπαγε.
johnyboy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Σε αυτούς τους εγκληματίες πρέπει να τους κόβουν την μπάλα χωρίς 2ερη σκέψη.
johnyboy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=I79BorCsKb4&feature=bz302 Το βίντεο με τον τραυματισμό του Εντουάρντο.Ανατριχιαστικό.
gerr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Σήμερα το είδα. Μου σηκώθηκε η τρίχα... Μου θύμισε αυτό που είχε κάνει ο Στολτίδης στον Ciljan Skjelbred. Με το που το είπες..http://sport24.gr/html/ent/390/ent.221390.asp
KaizerSoze Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ε ρε με κατι μαλακες...Καλα τα ελεγε ο Αντωνιου...ΡΕ ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟ, επαγγελματιες ποδοσφαιριστες υποτιθεται οτι ειστε, ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΣΑ ΓΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ??? Εγω αν τον ειχα παικτη θα τον εστελνα σπιτι του, οχι γιατι πετυχε τον αντιπαλο αλλα γιατι το πως πηγε στην μπαλα δειχνει εντελως τσουρουκα και γιδοβοσκο, δεν κανει για ποδοσφαιρο, ε ρε με κατι τρομπες, ρε τοσο τζομπανης ρε παιδι μου, αντε κουρεψε κανα αρνι ρε σκαφτια, αμπαλε ΥΓ. Πωπω μολις θυμηθηκα και του Στολτιδη, ε ρε κατι κρυαρια που υπαρχουν
velos2112 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια ξερει κανεις ποιος ειν' αυτος ο ΦΙΦΗΣ που χει γινει θεμα στο youtube ? http://www.youtube.com/watch?v=P3959OyTJkg κανω ΡΜ αλλα δεν μου απαντανε ! αν ξερει καποιος ας με ....διαφωτισει !!!
Mijithroulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ρε αδερφέ, με όλο το σεβασμό αλλά τι σκατά εψαχνες και σου έβγαλε βίντεο με τον τίτλο FIFIS BARBIS THALASSIS DELFINIS GLAROS ΦΙΦΗΣ !!!! ΤΙ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.