Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikchris είπε

lol, wut?

Υπηρεσια που πληρωνεις ειναι το stadia, οχι τα παιχνιδια που παιζεις.

Ειναι σαν να παραπονιεσαι που πρεπει να πληρωσεις κονσολα για να παιξεις και δεν στη δινουν δωρεαν λολ

Υπάρχουν τόσες πλατφόρμες (steam κ. α.) οι οποίες ΔΕΝ χρειάζονται συνδρομή και πληρώνεις τα παιχνίδια κανονικά. Με λίγα λόγια το stadia είναι αχρείαστο. 

• Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, pictorino είπε

Υπάρχουν τόσες πλατφόρμες (steam κ. α.) οι οποίες ΔΕΝ χρειάζονται συνδρομή και πληρώνεις τα παιχνίδια κανονικά. Με λίγα λόγια το stadia είναι αχρείαστο. 

Στο steam όμως χρειάζεσαι και υπολογιστή που να μπορεί να παίξει τα παιχνίδια που θες. Η διαφορά με το Stadia είναι ότι θα μπορείς να τα παίζεις με ένα chromecast συνδεδεμένο στην τηλεόραση, ή με ένα μέτριο laptop/ desktop. 

Δεν είναι το ίδιο. 

• Like 5
Δημοσ.

Στην google αντί να βάλουν μια χαμηλή τιμή στην αρχή για να μπορει να την δοκιμάσει πολύς κόσμος βάλανε συνδρομή 120 ευρό. Αυτη η εταιρία όλα λάθος τα κάνει, ότι project έχει ξεκινήσει έχει πάει άπατο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, theripper7 είπε

Στην google αντί να βάλουν μια χαμηλή τιμή στην αρχή για να μπορει να την δοκιμάσει πολύς κόσμος βάλανε συνδρομή 120 ευρό. Αυτη η εταιρία όλα λάθος τα κάνει, ότι project έχει ξεκινήσει έχει πάει άπατο.

Γιατί ήταν έτοιμοι για πολύ κόσμο? Σου λέει αν μπουν πολλοί θα σέρνεται και μετά τέρμα. Άσε να είναι λίγοι οι beta testers.

Πάντως το μοντέλο είναι λάθος και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πετύχει. Ή είσαι το Netflix των games ή δεν είσαι τίποτα. Αν είναι να αγοράζω τα παιχνίδια βάζω κάτι παραπάνω και τα παίζω locally και πολύ καλύτερα. Θα μου πείτε ναι, αλλά δεν τα παίζεις στο κινητό, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι όταν το 90% από αυτά δεν παίζονται στο κινητό για λόγους χρηστικότητας και ούτε πρόκειται.
Σαν ιδέα έχει κάποια βάση, σαν πράξη καμία. Γιατί οι περισσότεροι κατά 95% παίζουν σπίτι τους στο μηχάνημά τους και δεν έχουν καμία ανάγκη την Google.

Άσε που έχεις και ανταγωνισμό που παρέχει σε χαμηλότερη τιμή περισσότερα. 

Επεξ/σία από possiz
Δημοσ.
6 ώρες πριν, AtiX είπε

Το μοντέλο αν έχει στηθεί έτσι είναι λάθος και δεν γίνεται με μια συνδρομή να θεωρείς ότι αγοράζεις οποιοδήποτε περιεχόμενο... το μοντέλο του Netflix είναι πιο βατό, αγοράζει τα δικαιώματα για κάποιο χρονικό διάστημα και σου δίνει μέσω της συνδρομής πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο. Αυτό το μοντέλο θα μπορούσε να λειτουργήσει και εδώ, δηλαδή η Google να αγοράσει τα δικαιώματα των παιχνιδιών για κάποιο χρονικό διάστημα και μέσω της συνδρομής να έδινε πρόσβαση για όσο καιρό τα κατέχει... φαντάσου το σαν ένα σύγχρονο videoclub που όμως δεν θα χρειαστεί να επιστρέψεις τίποτα...

Τώρα γιατί δεν το κάνει??? Απλά για το κέρδος (δεν ειναι τυχαίο οτι το stadia μοιάζει περισσότερο με store παρά με gaming πλατφόρμα) δικό της μιας και τα δεδομένα από τους παίχτες δεν είναι επικερδή αυτή τη στιγμή αλλά και των εταιριών κατασκευής παιχνιδιών που εκτός από το μέρος της συνδρομής θέλουν να τσιμπήσουν και την πώληση...

Μα αυτό ακριβώς θα κάνει. Το ίδιο λεμε

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μου άρεσε το stadia σαν ιδεα. Πιστεύω ότι στο μέλλον με καλύτερες ταχύτητες και καλύτερο πακέτο συνδρομής θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο gaming. Προς το παρόν δεν ξέρω. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Μα αυτό ακριβώς θα κάνει. Το ίδιο λεμε

Άρα ουσιαστικά δεν είναι ολοκληρωμένη υπηρεσία streaming παρά μόνο ως προς το hardware κομμάτι της...

3 λεπτά πριν, acidsonicer είπε

Εμένα προσωπικά μου άρεσε το stadia σαν ιδεα. Πιστεύω ότι στο μέλλον με καλύτερες ταχύτητες και καλύτερο πακέτο συνδρομής θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο gaming. Προς το παρόν δεν ξέρω. 

Αυτό θα το πετύχαινε μόνο αν δεν πούλαγε τα παιχνίδια... 

• Like 1
Δημοσ.

Το τέλος του stadia ήρθε στην αρχή του και συγκεκριμένα απ' τη στιγμή που άρχισε να πουλάει τα παιχνίδια κ μάλιστα σε πανάκριβες τιμές.

Αν επιζήσει ίσως πάρει ένα μικρό κομματάκι της πίτας οταν κ αν αποφασίσει να γίνει μόνο με συνδρομή κ play everywhere.

Κ πάλι βέβαια μικρό..

Δημοσ.

Αν το μοντέλο τους έδινε πρόσβαση σε κάποια παιχνίδια με μια στάνταρ συνδρομή, χωρίς να χρειάζεται αγορά των παιχνιδιών τότε θα το δοκίμαζα. Θα κάλυπτε άψογα χρήστες σαν εμένα με πολύ λίγο διαθέσιμο χρόνο για gaming που δε θέλουν να επενδύσουν στην αγορά κονσόλας. 

Έτσι όπως είναι το μοντέλο τους είμαι πολύ δυστακτικος να αγοράσω παιχνίδια μέσω αυτής της υπηρεσίας. Τι θα γίνει αν η Google αποφασίσει να την κλείσει σε 2 χρόνια, όπως έχει κάνει με τόσες άλλες υπηρεσίες; θα χάσω τα παιχνίδια που αγόρασα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, stefanos_13 είπε

Ότι είναι και το Xbox pass.. παίξε σου λέει τους τάδε τίτλους για ένα χρονικό διάστημα σαν συνδρομητής, εάν θες όμως να το έχεις για πάντα αγόρασε το. Τώρα να θέλουμε ΑΑΑ τίτλους των 60+- ευρώ για πάντα με μια συνδρομή των 10 (τόσο έχει ακουστεί) ε δε γίνεται

Νομίζω ομως οτι τουλάχιστον στο game pass τα παιχνίδια απο την Microsoft αλλα και τα studio που έχει εξαγοράσει είναι πάντα διαθέσιμα. πχ Forza Horizon, Hellblade, Ori and the blind forest,age of empires,gears of war και πρόσφατα Master Chief collection κτλ. Οπως και οι original σειρές του Νετφλιξ οπου είναι παντα διαθέσιμες. Η google βεβαια ουτε original παιχνίδι έχει, ουτε σείρα 😁

Επεξ/σία από Hugo
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, possiz είπε

Γιατί ήταν έτοιμοι για πολύ κόσμο? Σου λέει αν μπουν πολλοί θα σέρνεται και μετά τέρμα. Άσε να είναι λίγοι οι beta testers.

Πάντως το μοντέλο είναι λάθος και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πετύχει. Ή είσαι το Netflix των games ή δεν είσαι τίποτα. Αν είναι να αγοράζω τα παιχνίδια βάζω κάτι παραπάνω και τα παίζω locally και πολύ καλύτερα. Θα μου πείτε ναι, αλλά δεν τα παίζεις στο κινητό, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι όταν το 90% από αυτά δεν παίζονται στο κινητό για λόγους χρηστικότητας και ούτε πρόκειται.
Σαν ιδέα έχει κάποια βάση, σαν πράξη καμία. Γιατί οι περισσότεροι κατά 95% παίζουν σπίτι τους στο μηχάνημά τους και δεν έχουν καμία ανάγκη την Google.

Άσε που έχεις και ανταγωνισμό που παρέχει σε χαμηλότερη τιμή περισσότερα. 

Πολύ απλά θα μπορούσε να το κάνει όπως η microsoft δηλαδή να είναι σε closed beta και free άρα beta testers χωρίς να πληρώνουν μια πανάκριβη συνδρομή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άπατο. Λίγα παιχνίδια και θα πάρει καιρό να βγάλουν τα δικά τους.

Βιάστηκαν πολύ χωρίς λόγο, δεν έχει βγάλει ακόμη άλλος μεγάλος επίσημα streaming υπηρεσία.

Αν δεν κάνουν διαθέσιμο το τζάμπα, το Stadia free δεν θα κάνουν τίποτα.

Πάντως δεν τους βλέπω να κάνουν πίσω με το stadia, αποφάσισαν χθες να το δίνουν δωρεάν στους συνδρομητές της British telecom = εν δυνάμει 18 εκατομμύρια συνδρομητές.

British Telecom bundling Google Stadia Pro membership with broadband packages

https://www.gsmarena.com/british_telecom_bundling_google_stadia_pro_membership_with_broadband_packages-news-41096.php

Αν η Cosmote μου το δώσει το Pro τζάμπα όταν έρθει εδώ θα το βάλω 😝

Επεξ/σία από aypnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...