Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεσε στην αντιληψη μου σελιδα στο fb με το παραπανω ονομα και διαβαζοντας σχολια και αναρτησεις αναρωτιεμαι αν πρεπει να τα πιστεψω η αν οι ανθρωποι ειναι απλα ψεκασμενοι.

https://www.facebook.com/groups/SayNOto5GinAthens/

20200121_221628.png

Επεξ/σία από ritchie77
Δημοσ.

Μηπως λεω γω του βαζουν τα συμφέροντα  απο πισω ; Πχ να εχουν τιγκάρει τις ελευθερες συχνοτητες του 5G και να πουλανε business services και να εχουν τους ηλιθιους να φωναζουν για καλυψη μη προχωρησει τιποτα σε κοινη εμπορικη διαθεση 

Δημοσ.

Και γιατί σου κάνει εντύπωση;

Ειδικά όταν μερικές μέρες πριν σηκώθηκαν στους δημόσιους χώρους του μετρό οι αφίσες κατά των αμβλώσεων και των δικαιωμάτων των γυναικών, απο την ανώτατη συνομοσπονδία πολυτέκνων ελλάδος και ένα συνονθύλευμα 15 άλλων χριστιανοταλιμπανέζικων οργανώσεων (με ευφάνταστα ονόματα όπως "Μουσική Συντροφία", "Μητέρες Επιστήμονες Πολύτεκνες", και πολλά άλλα κωμικοτραγικά).

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, helicoid είπε

Και γιατί σου κάνει εντύπωση;

Ειδικά όταν μερικές μέρες πριν σηκώθηκαν στους δημόσιους χώρους του μετρό οι αφίσες κατά των αμβλώσεων και των δικαιωμάτων των γυναικών, απο την ανώτατη συνομοσπονδία πολυτέκνων ελλάδος και ένα συνονθύλευμα 15 άλλων χριστιανοταλιμπανέζικων οργανώσεων (με ευφάνταστα ονόματα όπως "Μουσική Συντροφία", "Μητέρες Επιστήμονες Πολύτεκνες", και πολλά άλλα κωμικοτραγικά).

Τι εννοείς οτι δεν είναι δολοφονία?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Μηπως λεω γω του βαζουν τα συμφέροντα  απο πισω ; Πχ να εχουν τιγκάρει τις ελευθερες συχνοτητες του 5G και να πουλανε business services και να εχουν τους ηλιθιους να φωναζουν για καλυψη μη προχωρησει τιποτα σε κοινη εμπορικη διαθεση 

Μπα, ειναι απλα ηλιθιοι. Ειμαι σε ομαδα με αεροψεκασμους και γελαω που και που. Το εχω για να χαζευω σε κανα ταξιδι κτλ.

Δημοσ.

Πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαματάς ζήτησε να σταματήσει η εγκατάσταση κεραιών 5g (νομίζω της Wind) που δοκιμάζονταν εκεί για πρωτη φορά (πιλοτικά).  Αρχικά ο δήμος είχε συμφωνήσει αλλά στη συνέχεια διαφώνησε εξαιτίας αντιδρασεων από πολίτες της πόλης. Το θέμα έχει και γεωπολιτικές διαστάσεις....Εκεί πατάνε και κουμπώνουν οι εγχώριες αντιδράσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...