NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, vairass είπε Το θεμα ειναι τι να πάρω; Όντως όταν είμαι εκτός σπιτιού ούτε βήχω ούτε τίποτα... Μέσα στο σπίτι πονάει το κεφάλι γιατί μου είπε ο ιατρός έχουν κολλήσει όλα και δεν βγαίνουν η βγαίνουν ελάχιστα. Θα δοκιμάσω σήμερα κατσαρόλα με υδρατμούς μπας κ γίνει δουλειά. Τι να πάρεις και τι να κάνεις δεν ξέρω, δεν είμαι γιατρός Είναι άλλοι εδώ αρμόδιοι 1
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι να πάρεις και τι να κάνεις δεν ξέρω, δεν είμαι γιατρός Είναι άλλοι εδώ αρμόδιοι Βρε εννοώ μηχάνημα... Ιατρό πήγα παίρνω θεραπεία. Δεν ζήτησα ιατρική βοήθεια ιατρούς έχουμε πολλούς εδώ ξέρω
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, vairass είπε Βρε εννοώ μηχάνημα... Ιατρό πήγα παίρνω θεραπεία. Δεν ζήτησα ιατρική βοήθεια ιατρούς έχουμε πολλούς εδώ ξέρω Σου απαντησα, μπορεί να μην θέλεις και μηχάνημα Δεν ξερω δεν απαντώ 1
NT1G Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vairass είπε 55% είναι αλλά πρόσεξε... Μέναμε 10 χρόνια σε σπίτι με πολύ υψηλή υγρασία οπότε είχαμε συνηθίσει.... Ούτε καν αρρώστησα στο προηγούμενο σπίτι. ... Μπορεί και 53,26 %. Μεταξύ 40 - 60 % λένε γενικά. 2
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, NT1G είπε Μπορεί και 53,26 %. Μεταξύ 40 - 60 % λένε γενικά. Ναι Ρε οκ δεν θα τα χαλάσουμε, το θέμα είναι ότι σε εμένα δεν κάνει δουλειά το 45-55 που έχω, δημιουργεί πρόβλημα, σε εσένα ίσως κάνει καλό, παίζει ρόλο ο οργανισμός. Εχω στραβό διάφραγμα... Ρινίτιδα και θέμα με ιγχμοριτιδα, οπότε μου ξηραίνει το αναπνευστικό σύστημα εμένα η απουσία υγρασίας.
TopicStrarter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Ο γιατρός σου βρήκε ιγμορίτιδα ή επίσης σε βεβαίωσε πως ο λόγος που την έχεις είναι ότι το σπίτι σου έχει 50% υγρασία ? Γιατί νομίζω πως δεν παίζει ρόλο η υγρασία όσο αφορά την υγεία ενός φυσιολογικού ανθρώπου (που δεν έχει κάτι γενετικό ή άλλη χρόνια ασθένεια που να σχετίζεται με την υγρασία ) και μάλλον είναι η ιδέα σου ειδικά μιας και το σπίτι έχει σχεδόν "τέλειες" συνθήκες απο θέμα υγρασίας. 3
dimos15 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vairass είπε Ναι Ρε οκ δεν θα τα χαλάσουμε, το θέμα είναι ότι σε εμένα δεν κάνει δουλειά το 45-55 που έχω, δημιουργεί πρόβλημα, σε εσένα ίσως κάνει καλό, παίζει ρόλο ο οργανισμός. Εχω στραβό διάφραγμα... Ρινίτιδα και θέμα με ιγχμοριτιδα, οπότε μου ξηραίνει το αναπνευστικό σύστημα εμένα η απουσία υγρασίας. εχεις σταθερο υπολογιστη? ξερενουν φουλ την ατμοσφαιρα Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από dimos15
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, TopicStrarter είπε Ο γιατρός σου βρήκε ιγμορίτιδα ή επίσης σε βεβαίωσε πως ο λόγος που την έχεις είναι ότι το σπίτι σου έχει 50% υγρασία ? Γιατί νομίζω πως δεν παίζει ρόλο η υγρασία όσο αφορά την υγεία ενός φυσιολογικού ανθρώπου (που δεν έχει κάτι γενετικό ή άλλη χρόνια ασθένεια που να σχετίζεται με την υγρασία ) και μάλλον είναι η ιδέα σου ειδικά μιας και το σπίτι έχει σχεδόν "τέλειες" συνθήκες απο θέμα υγρασίας. Οι γιατροί το βρήκαν το πρόβλημα αυτό από τα 17, θέλει επέμβαση για να φύγει κ πάλι δεν είναι τίποτα σίγουρο. Δεν είπα στον γιατρό τίποτε για την υγρασία. Απλά στο προηγούμενο σπίτι τέτοια θέματα δεν είχα γιατί ήμουν από υγρασία 60% και πάνω μόνιμα. 1 λεπτό πριν, dimos15 είπε εχεις σταθερο υπολογιστη? ξερενουν φουλ την ατμοσφαιρα Μόνο τηλεόραση ανάβει στο συγκεκριμένο δωμάτιο.... Υπολογιστης είναι σε άλλο δωμάτιο. Εγώ πιστεύω οι θερμοσυσσωρευτες κάνουν την δουλειά.
TopicStrarter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vairass είπε Οι γιατροί το βρήκαν το πρόβλημα αυτό από τα 17, θέλει επέμβαση για να φύγει κ πάλι δεν είναι τίποτα σίγουρο. Δεν είπα στον γιατρό τίποτε για την υγρασία. Απλά στο προηγούμενο σπίτι τέτοια θέματα δεν είχα γιατί ήμουν από υγρασία 60% και πάνω μόνιμα. Συμβουλέψου έναν γιατρό τότε γιατί μου φαίνεται ότι απλά είναι η ιδέα σου μιας και λόγω της ιγμορίτιδας αισθάνεσαι πιο έντονα την διαφορά στην υγρασία αλλά αυτή καθ' αυτή η υγρασία δεν σου προκαλεί κάτι... αλλά καλού κακού πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου και ρώτα. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από TopicStrarter
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, TopicStrarter είπε Συμβουλέψου έναν γιατρό τότε γιατί μου φαίνεται ότι απλά είναι η ιδέα σου μιας και λόγο της ιγμορίτιδας αισθάνεσαι πιο έντονα την διαφορά στην υγρασία αλλά αυτή καθ' αυτή η υγρασία δεν σου προκαλεί κάτι... αλλά καλού κακού πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου και ρώτα. Μα πήγα ήδη στον γιατρό παίρνω αντιβίωση, δεν του ανάφερα το πρόβλημα με το σπίτι. Μου είπε ότι έχουν ξεραθεί όλα εκεί μέσα και ότι η λύση είναι επέμβαση η διάφραγμα η κονχες. Δεν κάνω κάτι γιατί και τα λεφτά δεν έχω (γυρω στα 3 χιλιάρικα) και το κουράγιο. Εμένα με ενδιαφέρει όμως γιατί με χαμηλή υγρασία έγινα χάλια και όχι με την υψηλή τόσα χρόνια. Ας αφήσουμε τους ιατρούς κάνω θεραπεία.
dimos15 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 τοτε παρε εναν υγραντηρα.. με 50 euro δεν υπαρχει κατι θες 100+ για να δουλευει και με υπερηχους και με το ζεστο νερο 1
TopicStrarter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, vairass είπε Μα πήγα ήδη στον γιατρό παίρνω αντιβίωση, δεν του ανάφερα το πρόβλημα με το σπίτι. Μου είπε ότι έχουν ξεραθεί όλα εκεί μέσα και ότι η λύση είναι επέμβαση η διάφραγμα η κονχες. Δεν κάνω κάτι γιατί και τα λεφτά δεν έχω (γυρω στα 3 χιλιάρικα) και το κουράγιο. Εμένα με ενδιαφέρει όμως γιατί με χαμηλή υγρασία έγινα χάλια και όχι με την υψηλή τόσα χρόνια. Ας αφήσουμε τους ιατρούς κάνω θεραπεία. ναι εγώ αυτό που σου λέω είναι να πεις στον γιατρό σου ότι το σπίτι σου έχει 50% υγρασία και να τον ρωτήσεις αν βοηθήσει στην περίπτωση σου η αύξηση της υγρασίας στο σπίτι ένα τηλέφωνο είναι δεν θα σε χρεώσει... Αυτό στο λέω για να μην "κυνηγάς μάγισσες" χωρίς λόγο... Τώρα απο εκει και πέρα αν σου έχει μπει σώνει και ντε ότι φταίει η υγρασία τότε πάρε ένα μηχάνημα τι να σου πω; 1
skar1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vairass είπε Οχι τίποτα απλά έχω θέμα με το αναπνευστικό... Ιγχμοριτιδα βασικά χρόνια... Ξηρός αέρας ότι χειρότερο για την μύτη μου. Θερμοσυσσωρευτές έχω και μου είπε ότι πριν δύο χρόνια έκαναν σέρβις. Αλλά και η γυναίκα μου η οποία δεν έχει θέμα αρρώστησε κ αυτη. Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει; Δεν είμαι γιατρός αλλά μήπως είναι καμιά αλλεργία σε κάτι; Επίσης κανά στρώμα βγάλε το στον ήλιο και δες γενικά απορρυπαντικά. Και εγώ δεν έιχα αλλεργίες αλλά φέτος με έπιασε πριν κανά μήνα και πήρα χάπι και εισπνεόμενο.
vairass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, skar1983 είπε Δεν είμαι γιατρός αλλά μήπως είναι καμιά αλλεργία σε κάτι; Επίσης κανά στρώμα βγάλε το στον ήλιο και δες γενικά απορρυπαντικά. Και εγώ δεν έιχα αλλεργίες αλλά φέτος με έπιασε πριν κανά μήνα και πήρα χάπι και εισπνεόμενο. Πήγα σε δύο παθολόγους και έναν ωρυλα... Τα ίδια μου βρήκαν, αυτό το έχω πολλά χρόνια απλά με πιάνει σε ξηρό κλίμα,πνίγομαι και δεν μπορώ να πάρω αναπνοή. Μόλις βγω έξω βελτιώνεται η κατάσταση. Παίρνω εισπνεόμενο τζίφος.... Παίρνω prosef αντιβίωση από προχτές για να σπάσει αυτά που ξεράθηκαν. Παίρνω Τεσπα διάφορα άλλα δεν είδα τρελή βελτίωση, είδα όμως κάποια.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, vairass είπε Πήγα σε δύο παθολόγους και έναν ωρυλα... Τα ίδια μου βρήκαν, αυτό το έχω πολλά χρόνια απλά με πιάνει σε ξηρό κλίμα,πνίγομαι και δεν μπορώ να πάρω αναπνοή. Μόλις βγω έξω βελτιώνεται η κατάσταση. Παίρνω εισπνεόμενο τζίφος.... Παίρνω prosef αντιβίωση από προχτές για να σπάσει αυτά που ξεράθηκαν. Παίρνω Τεσπα διάφορα άλλα δεν είδα τρελή βελτίωση, είδα όμως κάποια. Όπως λένε παραπάνω αλλά είτε δεν σε ενδιαφέρει είτε απλά κόλλησες ότι φταει η χαμηλή υγρασία Πάρε τον γιατρό σου και πες του το νέο σπίτι έχει τόσο υγρασία όταν είμαι μέσα έχω θέματα το να κάνω? Και πράξε ανάλογα τι θα σου πει πχ μπορεί στο σπίτι πίσω από κάνα ντουλάπι να έχει μούχλα και για αυτό να σε Ενοχλεί το σπίτι ενώ έξω είσαι καλά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα