Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Πήγα και ρώτησα στον ΟΤΕ για 50αρα που είχε κάλυψη και μου έκανε ο πωλητής "ωχ!" όταν του είπα να δει τι παίζει σε γειτονικές γραμμές. Μου είπε 30-45 θα είμαι. Τώρα τον εμπιστεύομαι ή όχι; 

Γενικά έχουν εντάξει και την 30αρα στο vdsl 50 από ότι καταλαβαίνω; δηλαδή πληρώνω για 50 και παίζει να έχω 30. Έλεος δηλαδή... 

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ.

Εγώ φίλε μου με ΟΤΕ εδώ και 3 χρόνια πληρώνω 30ρα και έχω 14-16 στο κέντρο της Ελλάδας.... Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στην ταχύτητα... Καλωδίωση, απόσταση κλπ... Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτήσεις κανέναν γείτονα...

Δημοσ.

Καλησπέρα, πάντα παίζει ρόλο η απόσταση που έχεις από την οπτική ίνα (είτε αυτό λέγεται καμπίνα είτε αστικό κέντρο ΟΤΕ).

Εαν παίρνεις από αστικό κέντρο τότε η πιθανότητα είναι μεγαλύτερη να μην μπορείς να συγχρονίσεις στα 50. Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν είναι η ποιότητα του υπογείου δικτύου του ΟΤΕ και η εσωτερική σου καλωδίωση (παράλληλες πρίζες , παλιά εσωτερικά καλώδια με λάθος διατομές και μη συνεστραμμενα )

Εν ολίγοις, όχι, ο πωλητής δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο θα συγχρονίσεις γιατί βλέπει άπλα έναν μέσο όρο.

Δημοσ.
On 25/01/2020 at 11:49, logo15 said:

Καλησπέρα, 

Πήγα και ρώτησα στον ΟΤΕ για 50αρα που είχε κάλυψη και μου έκανε ο πωλητής "ωχ!" όταν του είπα να δει τι παίζει σε γειτονικές γραμμές. Μου είπε 30-45 θα είμαι. Τώρα τον εμπιστεύομαι ή όχι; 

Γενικά έχουν εντάξει και την 30αρα στο vdsl 50 από ότι καταλαβαίνω; δηλαδή πληρώνω για 50 και παίζει να έχω 30. Έλεος δηλαδή... 

ναι παιζει αλλα δεν μπορεις  να κανεις τιποτα.απλα θα εισαι καλυτερα απο adsl

Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

ναι παιζει αλλα δεν μπορεις  να κανεις τιποτα.απλα θα εισαι καλυτερα απο adsl

Καταραμένη να εισια wind με τα 3 ξαφαο σου εν λειτουργία στο ίδιο τετράγωνο που κανένα δεν φέρνει στο κτίριο μου!!! 

Δημοσ.
Στις 25/1/2020 στις 9:49 ΠΜ, logo15 είπε

δηλαδή πληρώνω για 50 και παίζει να έχω 30. Έλεος δηλαδή... 

Όπως το δει ο καθένας, εγώ το βλέπω "ευτυχώς που μπορώ να έχω 30/5 όταν ο μέσος όρος της χώρας είναι 13/1" και στην τελική η διαφορά στα χρήματα με την 30/3 που υπήρχε παλιά είναι ασήμαντη.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, bill2015 είπε

Το έχεις ψάξει σε πίο καφαο ανήκεις ;

Μπορεί η οικοδομή  σου να συνδέεται σε κάπιο άλλο πιο μακριά 

Εκεί είμαι μου το είπαν στην wind. Δεν τα έχουν ενεργοποιήσει μάλλον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...