Προς το περιεχόμενο

Epson απαράδεκτοι


tarantules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα τον Epson Ecotank L1110 και προσπαθώ από το πρωί να κατεβάσω από το κωλοσαϊτ τους τους drivers καθώς και το πρόγραμμα εκτύπωσης και μου βγάζει συνεχώς timeout. Το συνοδευτικό CD με τους drivers δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί αφενός δεν έχω dvd drive (το έχω καταργήσει εδώ και χρόνια) και αφετέρου δεν νομίζω να έχει και το τελευταίο λογισμικό μέσα.

Η πλάκα είναι οτι βάζω τα στοιχεία μου στη φόρμα για να ενεργοποιήσω την εγγύηση των 3 χρόνων και ω τι έκπληξη! Δεν μπορώ.Μου πετάει timeout error 504.

Το ακόμα πιο ωραίο; Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω email , συμπληρώνω τη φόρμα και δεν με αφήνει να προχωρήσω γιατί δεν έχω συμπληρώσει το πεδίο που έχει αστερίσκο.Και το μοναδικό πεδίο που έχει κόκκινο πλαίσιο (υποτίθεται λάθος) με αστερίσκο είναι ο ταχυδρομικός κωδικός ο οποίος είναι σωστά συμπληρωμένος...

Να γελάσω με την κατάντια τους ή να αρχίσω να κατεβάζω καντήλια; Ίσως να τους πάρω τηλέφωνο αργότερα γιατί τώρα αν τους πάρω μάλον θα μου το κλείσουν αν ακούσουν τις πρώτες κουβέντες που θα τους αρθρώσω.

Επεξ/σία από tarantules
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Στην Epson έχουν μόνιμο πρόβλημα. Τους γράφεις όπως εγώ στα παλιά σου παπούτσια δεν αγοράζεις τίποτε σε Epson και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 10 μήνες μετά...

Πριν κάνα δίμηνο πάντως σε αγορά epson l3160 έγινε κανονικότητα η επέκταση στα 3 έτη και επιστροφή-προσφορα από την ίδια την epson 30 ευρώ που διαφήμιζε παρόλο που το πολυμηχανημα αγοράστηκε σε προσφορά με χαμηλή τιμή και μου βγήκε 145€. 

Δεν αμφισβητώ τον ts αλλά η εμπειρία μου εμένα πριν λίγο καιρό ήταν άριστη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο το φτυαρι στα θεματα.ας το θαψουμε με το τελος του 2020.

αλλα ενταξει zoranb.Μιλαει απο μονο του.ερωτηση πανω στην ερωτηση.

το αλλο θεμα δεν εφτανε.

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...