Yperaspisths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Υπάρχει ενα τεράστιο οικόπεδο δίπλα απο την πολυκατοικία που μένω και ο ιδιοκτήτης το νοικιάζει σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Μιλάμε για 1000 αυτοκίνητα ανάμεσα σε πολυκατοικίες και ο θόρυβος και τα καυσαέρια μας κάνουν την ζωη κόλαση. Είναι νόμιμο αυτό, ανάμεσα απο πολυκατοικίες; Για παράδειγμα δεν μπορεις να έχει μάντρα προβάτων σε κατοικημένη περιοχή και μπορείς να εχεις 1000 αυτοκίνητα που μολύνουν τα πάντα; 4
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Για να πάρει άδεια θα επιτρέπεται.
fotisdra Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι νόμιμο και πάλι καλά να λες που έχει και δεν είναι όλα διπλοτριπλοπαρκαρισμενα εκεί γύρω. Εδώ άλλοι μένουν δίπλα σε κεντρικούς που περνάνε 100.000 αυτοκίνητα την ημέρα το 1.000 δεν λέει κάτι σαν νούμερο αυτοκινήτων για Αθήνα Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από fotisdra
Strigla Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δεν γίνεται να είναι όλος ο κόσμος μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι,με κάποιον τρόπο πρέπει να βγάζουν το ψωμάκι τους...Δεν συμφωνείς; 6 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Yperaspisths είπε Είναι νόμιμο αυτό, ανάμεσα απο πολυκατοικίες Ναι.Σε μια μεγαλούπολη είσαι,Αθήνα φαντάζομαι,το παρκινγκ σε πείραξε;;;; Εταιρεία ενοικιασεων αυτοκινήτων με 1000 αμάξια ε;Ποια είναι; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από jmmys
_chris_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Καλά δε νομίζω να είναι και 1000 αλλά έστω ότι είναι. Σε πολλές πόλεις σε κεντρικά σημεία -δρόμους περνάνε 1000 την ώρα κάνοντας περισσότερο θόρυβο. Εξάλλου όταν ζείς σε πόλη κάποιον θα ενοχλήσεις με τη συμπεριφορά σου και κάποιος θα ενοχληθεί από τη δική σου. Είναι αυτονόητο όταν άνθρωποι ζουν σε τόσο μικρό χώρο. 1
Yperaspisths Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, jmmys είπε Ναι.Σε μια μεγαλούπολη είσαι,Αθήνα φαντάζομαι,το παρκινγκ σε πείραξε;;;; Εταιρεία ενοικιασεων αυτοκινήτων με 1000 αμάξια ε;Ποια είναι; Δεν ξέρω ποια εταρεία είναι. Δεν εχουν αυτοκόλλητα τα αυτοκινητα ή καποια ένδειξη. Και όμως είναι 1000 αυτοκίνητα τα οποία ολα φεύγουν το καλοκαίρι(τα στέλνουν στα νησια;) Μπορεί να είναι και απο διάφορες εταιρείες ενοικιάσεων γιατι βλέπω οτι τα πηγαίνουν σε πλυντήριο αυτοκινήτων και τα ξαναφέρνουν πίσω. Αυτο που ξερω ειναι οτι είναι 1000+ αυτοκίνητα που μολύνουν ,κανουν φασαρία και αυτοί που τα οδηγούν τρέχουν και είναι σχεδον βεβαιο οτι θα γινουν τρακαρίσματα. Απο τυχη δεν εχω τρακάρει ακόμα. Βγαίνω απο το πάρκινγκ της πολυκατοικίας και εχω κινδυνέψει πολλες φορές να τρακάρω. 31 λεπτά πριν, Strigla είπε Δεν γίνεται να είναι όλος ο κόσμος μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι,με κάποιον τρόπο πρέπει να βγάζουν το ψωμάκι τους...Δεν συμφωνείς; Να βγάζει το ψωμί του γεμίζοντας εμένα και τους γείτονες με καρκίνο και φασαρία; Ε και οι έμποροι ναρκωτικών δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Ας τα αφήσουμε τα παιδιά να κάνουν την δουλειά τους. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Yperaspisths είπε Αυτο που ξερω ειναι οτι είναι 1000+ αυτοκίνητα που μολύνουν ,κανουν φασαρία και αυτοί που τα οδηγούν τρέχουν και είναι σχεδον βεβαιο οτι θα γινουν τρακαρίσματα. Απο τυχη δεν εχω τρακάρει ακόμα. Βγαίνω απο το πάρκινγκ της πολυκατοικίας και εχω κινδυνέψει πολλες φορές να τρακάρω. Καλη προσπάθεια 🤣
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Yperaspisths είπε Δεν ξέρω ποια εταρεία είναι. Δεν εχουν αυτοκόλλητα τα αυτοκινητα ή καποια ένδειξη. Και όμως είναι 1000 αυτοκίνητα τα οποία ολα φεύγουν το καλοκαίρι(τα στέλνουν στα νησια;) Μπορεί να είναι και απο διάφορες εταιρείες ενοικιάσεων γιατι βλέπω οτι τα πηγαίνουν σε πλυντήριο αυτοκινήτων και τα ξαναφέρνουν πίσω. Αυτο που ξερω ειναι οτι είναι 1000+ αυτοκίνητα που μολύνουν ,κανουν φασαρία και αυτοί που τα οδηγούν τρέχουν και είναι σχεδον βεβαιο οτι θα γινουν τρακαρίσματα. Απο τυχη δεν εχω τρακάρει ακόμα. Βγαίνω απο το πάρκινγκ της πολυκατοικίας και εχω κινδυνέψει πολλες φορές να τρακάρω. Να βγάζει το ψωμί του γεμίζοντας εμένα και τους γείτονες με καρκίνο και φασαρία; Ε και οι έμποροι ναρκωτικών δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Ας τα αφήσουμε τα παιδιά να κάνουν την δουλειά τους. Εφόσον νομίζεις ότι κάνει κάτι παράνομο πάνε κάνε καταγγελία είτε τα παρκάρει εκεί είτε 1 χιλιόμετρο μακριά ίδια η μόλυνση
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Τα περισσότερα πάρκινγκ μέσα σε πόλεις δίπλα σε πολυκατοικίες είναι νομίζω.
Kostasspil Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 11 minutes ago, Yperaspisths said: Ε και οι έμποροι ναρκωτικών δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Ας τα αφήσουμε τα παιδιά να κάνουν την δουλειά τους. 3/10 λόγω καλού σεναρίου 2
czarjuly Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Κι εγω διπλα στο σπιτι μου εχω μαγαζι που ερχονται και ξεφορτωνουν φορτηγα απο τις 4-5 η ωρα το πρωι και ιδιως το καλοκαιρι που εχω ανοιχτο παραθυρο να δεις ποσο ενοχλητικο ειναι συν η κινηση των πελατων φυγε κι ελα αλλα τι να κανουμε εφοσον δεν μας περισσευουν να παμε παλαιο ψυχικο σε καμια βιλιτσα καθομαστε και τα ανεχομαστε 1
adi32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Φυσικά και επιτρέπεται. Εγώ που έχω απέναντι δωρεάν πάρκινγκ και τα ζώα έρχονται και κλείνουν την πυλωτή για να μην περπατήσουν 15 μέτρα τι να πω?
afantos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Διαβάζοντας αυτό το νήμα επιβεβαιώνεται η άποψη μου ότι οι Έλληνες είμαστε εντελώς άσχετοι με την ποιότητα της ζωής τον σεβασμό του άλλου (μόνο φράγκα και ωχαδελφισμός). Οι επιχειρήσεις/βιομηχανικές μονάδες κλπ με υψηλό βαθμό όχλησης και επιβάρυνσης του περιβάλλοντος είναι επιβεβλημένο να λειτουργούν εκτός του αστικού ιστού. Αν η μονάδα αυτή είχε έδρα εκτός πόλης, τι πρόβλημα θα είχε στη λειτουργία της; Αλλά εδώ έχουμε μέσα στις πόλεις μονάδες της ΔΕΗ και βιομηχανίες και ψάχνουμε να βρούμε από που προκύπτουν το άσθμα και οι καρκίνοι. Οι φραγκάτοι που παίζουν με τα νεύρα και την υγεία των άλλων αμφιβάλω ότι μένουν δίπλα στις "επιχειρήσεις" τους. Απλά είμαστε άσχετοι με την πραγματική ποιότητα της ζωής και με το περιβάλλον, οπότε όταν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα ακούς βλακείες για δημόσιους υπαλλήλους και άλλα κουλά. 6 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα