ecthelion79 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Έχω μια FX5600XT-TD256 της MSI. Όταν την ενώνω με τη τηλεόραση, τα δείχνει όλα ασπρόμαυρα. Υποθέτω ότι φταίει η κάρτα, γιατί έχω χρησιμοποιήσει το ίδιο καλώδιο (ένα μικρό s-video που καταλήγει σε RCA το οποίο μπαίνει σε SCART υποδοχή) και σε άλλο σύστημα με μια πανάρχαια ΑΤΙ (και μάλιστα στην ίδια τηλεόραση) και τα δείχνει όλα μια χαρά. Έχω πειράξει τις ρυθμίσεις των οδηγών (έχω δοκιμάσει όλα τα συστήματα που μπορώ να επιλέξω, PAL και NTSC), αλλά τίποτα. Επειδή η υποδοχή που έχει από πίσω η κάρτα είναι για S-video, σκέφτηκα μήπως φταίει που την ενώνω εγώ με τη τηλεόραση μέσω SCART. Τότε όμως γιατί έδιναν μαζί με τη κάρτα και το s-video --> rca καλώδιο; Please help me!
paravatis Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 file afto einai ena prob pou exoun kapoies tv me to svideo.. :( to mono pou mporeis na kaneis einai na dokimaseis na doseis apo svideo kalodio se scart me EISODO svideo. de lynetai 100% alla einai mia pithani lysi..
Xorxhs! Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Φιλε και εγω εχω παρομοιο προβλημα με μια GeForce 420 Go σε 1 laptop και μαλιστα τωρα ποθ το δοκιμασα σε μια αλλη τηλεοραση δεν μπορω να εχω ουτε καν ασπρομαυρη,μονο μαυρο,ενω ο ηχος υπαρχει κανονικα.Χρησιμοποιω και εγω την μετατροπη συνδεσης που ανεφερε ο ecthelion79.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?Thanks
vagpap Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Τα βύσματα scart με εισόδους s-video που κυκλοφορούν κατά κόρον, έχουν ένα σημαντικό πρόβλημα. Δεν διαχωρίζουν σωστά το σήμα s-video με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η εικόνα ασπρόμαυρη στην τηλεόραση. Υπάρχουν ειδικά τέτοια βύσματα. Όσο για τα βύσματα που κάνουν το s-video -> RCA δεν ξέρω καν τι κάνουν, αφού κόβουν κάποιες από τις εξόδους που έχει το s-video σήμα....
A3TeRnuS Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 "Paizei" kai na nai thema software h' drivers genika... MediaPlayerClassic:dinei dynatothtes na allakseis diafora sta Options tou... A3TeRnuS
VKostas Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Κατ'αρχην μια εξήγηση για το S-video -> composite καλώδιο: Επειδή με τις 2 εξόδους γιά μόνιτορ δεν έμενε χώρος για 2 tv-out (όπως έχει η αρχαία GeForce2MX μου),"θυσιάστηκε" το βύσμα composite ,μια και με το μετατροπέα που σου δίνουν,μπορείς να πάρεις τέτοιο σήμα και από την έξοδο S-video.΄Οσον αφορά στο ασπρόμαυρο σημα που παίρνεις,μάλλον δεν έχεις ρυθμίσει σωστά τους Detonator.Από τις επιλογές του N view,θα πας στο "επιλογή μορφής τηλεόρασης",και στο "σύνδεση" θα διαλέξεις "Έξοδος S-video" ή "Έξοδος σύνθετου εικονοσήματος".Ένα από τα δύο θα δουλέψει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.