Προς το περιεχόμενο

Mamba Out


Babis_allos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα θέμα αφιερωμένο σε μια απ τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του αθλητισμού και όχι μόνο. 

Μεγάλωσα με Kobe και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν δυνατόν να με επηρεάσει τόσο ο θάνατος ενός ανθρώπου που ποτέ δεν γνώρισα. Έχουν φύγει αρκετοί διάσημοι αλλά δεν μ' έχουν αγγίξει ούτε κατα προσέγγιση όσο ο συγκεκριμένος. Το γεγονός ότι έφυγε μαζί του και η γλυκύτατη 13χρονη κόρη του απλά με αηδιάζει. Κανένας θάνατος δεν μ' έχει κάνει να νιώσω τόσο μικρός και ασήμαντος. Στο βάθος καταλαβαίνω πόσο μικροί κι ασήμαντοι είμαστε αλλά αυτός ο θάνατος πραγματικά μ' έκανε να το νιώσω αυτό στο πετσί μου όσο ποτέ άλλοτε. 

Αν μπορεί να εξαφανιστεί έτσι απλά ένας άνθρωπος που αποτελεί ίνδαλμα εργατικότητας και αφοσίωσης (δεν θα γράψω τώρα τους αλλους 100 χαρακτηρισμούς), που έχει χρήματα, φήμη, υγεία και με τις τελευταίες του αγωνιώδεις στιγμές όπου απλά τον φαντάζομαι απόλυτα αβοήθητο να αντιλαμβάνεται ότι όλα τελειώνουν όχι μόνο γι' αυτόν αλλά και για την κόρη του  χωρίς να έχει καμία δύναμη να την προστατέψει παρόλα όσα έχει πετύχει στην ζωή του, τότε ποιός σώζεται; Κανείς. Ποιός μπορεί να αισθανθεί ότι έχει παράσχει αρκετή ασφάλεια στα παιδιά του; Κανείς. Μπορεί ο καθένας μας να φύγει οποιαδήποτε στιγμή. Που αν και προφανές ποτέ δεν το αισθάνθηκα τόσο έντονα. 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κομπι...

Δεν ήταν τόσο το ότι ηταν παιχταράς. Ήταν οτι κατά την άποψη πολλών φιλων του ΝΒΑ ήταν ο τελευταίος σταρ της γενιάς των μεγάλων σταρ του 90. 

Ναι και ο Λεμπρον ειναι τεράστιος παίχτης και ειναι ο σταρ του παρόντος. Ομως ανήκει στην επόμενη γενιά καλαθοσφαιριστών. Σε αυτή που πήρε τη σκυτάλη από τους 90s!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη.

Μαζί με τον Kobe πέθανε κ ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μας.

Πόσα εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο δεν θαύμασαν αυτόν τον super ήρωα; 

Πόσα πιτσιρίκια δεν ξεκίνησαν να αθλούνται εξαιτίας του;

Πόση χαρά, πόση συγκίνηση, πόσο θέαμα, πόσο κίνητρο προσέφερε;

Είμαι 40 χρονών. Δεν μπορώ να χωνέψω πως αυτός ο υπεραθλητής δεν θα δει την είσοδό του στο hall of fame. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αυτή η οικογένεια που έμεινε πίσω θα διαχειριστεί τον πόνο. 

Πολύ πολύ κρίμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...