Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, leros2004 είπε

α) Με τις κάρτες γραφικών που σκοπεύεις να στραφείς, ούτε το SC του 2600 δεν θα εκμεταλλευτείς πλήρως.....
Χίλιες φορές μια δυνατότερη κάρτα που day1 θα την εκμεταλλευτείς παρά τον 3600 και να τον έχεις να κάθεται... 

β) https://www.skroutz.gr/s/17501160/Crucial-Ballistix-Sport-AT-Gray-16GB-DDR4-3200MHz-BLS2K8G4D32AESTK.html?from=account_favorites  https://www.skroutz.gr/s/17350598/Crucial-Ballistix-Sport-LT-White-16GB-DDR4-3200MHz-BLS2K8G4D32AESCK.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/17350611/Crucial-Ballistix-Sport-LT-Gray-16GB-DDR4-3200MHz-BLS2K8G4D32AESBK.html?from=account_favorites

Αυτές ειναι οι value for money .

Ε πάρτα όλα όταν απολυθείς απο τον Στρατό, υπέρ σου θα είναι (οικονομικά) να ψωνίσεις μετά απο 4-5 μήνες... Pc έχεις , δεν έχεις μείνει άνευ  

Θέλω να παίζω και εντός στρατού, θα την παλέψω πιστεύω ακόμα 4-5 μήνες με τη μικρότερη κάρτα και ένα αισθητά ταχύτερο υπόλοιπο σύστημα. Άλλωστε αν αρχίσω τώρα τις παραγγελίες σε "κατόπιν παραγγελίας" σκρουτζομάγαζα... καλό Μάρτη.

Σε ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις, υιοθέτησα μνήμες και πιθανόν επεξεργαστή και κουτί.

Η ένστασή μου στον 2600 είναι ότι τα παιχνίδια της paradox στα οποία αναφέρομαι "πεινάνε" για sc ισχύ χωρίς να απασχολούνται με gpu σχεδόν καθόλου. Είναι το 1/4 των παιχνιδιών που παίζω, οκ, αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις, τρέχουν πιο γρήγορα και στρωτά σε κλοκιασμένο 5+άρη g3258 παρά στον 2600 του αδερφού μου. ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Για μνήμες είναι καλύτερες οι σπορτ ή οι ριπτζωζ στην αντίστοιχη τιμή;

Μα όλα θα τα πάρω, απλά θα κρατήσω έξτρα 4-5 μήνες την τρέχουσα gpu και θα πάω όταν απολυθώ από το στρατό (ή λίγο πριν) στην επόμενη. 😛

Αν δεν είσαι χωρίς pc δεν είναι άσχημη ιδέα να τα αγοράσεις όλα μαζί όταν απολυθείς.

Εκτός κι αν θες να το πας τμηματικά επειδή φοβάσαι ότι στο μεταξύ θα ξοδέψεις αλλού τα διαθέσιμα χρήματα.

Είτε sport lt, είτε ripjaws 3200c16 ότι βρεις διαθέσιμο/φτηνότερα. Να σημειώσω ότι οι sport lt πιθανότατα θα κλοκάρουν πολύ καλύτερα.

42 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

O 3600 δε θα μου δώσει ένα έξτρα 15% sc performance σε σχέση με τον 2600; Αυτό με ενδιαφέρει επίσης, πέραν από τις συνολικές επιδόσεις. 

Το performance (γύρω στο 10% θα έλεγα) θα στο δώσει.

Το πόσο συχνά θα το χρησιμοποιείς και αν θα κόψεις από αλλού είναι αυτό που πρέπει να ζυγίσεις.

Σε turnbased όπως total war ή σε όλα τα paradox θα απολαύσεις όλο το boost στο single thread ακόμα και με ενσωματομένη gpu να ήσουν.

Το ίδιο και στο online του COD. 

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Η ένστασή μου στον 2600 είναι ότι τα παιχνίδια της paradox στα οποία αναφέρομαι "πεινάνε" για sc ισχύ χωρίς να απασχολούνται με gpu σχεδόν καθόλου. Είναι το 1/4 των παιχνιδιών που παίζω, οκ, αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις, τρέχουν πιο γρήγορα και στρωτά σε κλοκιασμένο 5+άρη g3258 παρά στον 2600 του αδερφού μου. ;)

Αυτό δεν το ήξερα. τοτε ναι αξίζει ο 3600 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Μαζί το γράφαμε μάλλον.

Και στα bethesdoπαίχνιδα και στα ubisoftπαίχνιδα, ακόμα και με την 570 να μείνεις σε cpu limited καταστάσεις η βελτίωση με τον 3600 πάλι θα υπάρχει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tελικά με την προσφορά των sport μνημών στο άμαζον και την προχθεσινή 25ευρη πτώση του 3600, και έχοντας χτυπήσει την tomahawk max όταν ήταν στα 99 ευρώ, έριξα αγορές και παραγγελίες που συνολικά μου εξοικονόμησαν 40-50 ευρώ. Θα ενημερώσω όταν έρθουν και στήσω, ευχαριστώ για το έγκαιρο feedback που μου γλίτωσε και παραδάκι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

UPDATE:
Συγκέντρωσα τα πάντα, αύριο παραλαμβάνω κουτί (είναι το ίδιο με αυτό που προτάθηκε νομίζω, αλλά 10 ευρώ φθηνότερο γιατί δεν έχει το αχρείαστο καγκουρότζαμο στα πλάγια) και είμαι έτοιμος να στήσω.

Επειδή τελικά πήρα σε πωπόφαρδες στιγμές τα ανταλλακτικά και βγήκε το σύστημα ένα 50άρι κάτω, λέω να πάω και για τροφοδοτικό κάπου εκεί (άντε 60-65γιούρια), να το στήσω ολοκαίνουριο κι ολοκληρωμένο το σύστημα, με μόνο "παλιό" τμήμα τους σκληρούς δίσκους και τη γραφικών. Τα bronze με τα gold βλέπω έχουν μικρές διαφορές, οπότε αφού πάω σε ορίζοντα τουλάχιστον 5ετίας, λέω να πάρω κάτι καλό να μείνει. Προτάσεις; Νομίζω ότι με ryzen 3600 και κάποια έστω και ενεργοβόρα gpu θα είμαι εντάξει με 450-500 watt, έτσι;

Επεξ/σία από qwertyuiop2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...