Προς το περιεχόμενο

Backlight Bleeding

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 3 ημέρες αγόρασα μια ολοκαίνουργια τηλεόραση Sony 65XG8096. Το βράδυ, με σβηστά τα φώτα, παρατήρησα στα μέσα της της κάθετης αριστερής πλευράς τουνpanel της τηλεόρασης να έχει έντονη λευκή φωτεινότητα. Το λευκό φως σε αυτή την περιοχή είναι ιδιαίτερα έντονο και ενοχλητικο πλέον στο μάτι. Κάλεσα το επίσημο service και αφού έστειλα email με φωτό, με κάλεσαν σήμερα και αύριο θα στείλουν τεχνικό. Το πρόβλημα μου είναι ότι το πρωί που θα έρθει λόγω ημέρας ενδεχόμενος το πρόβλημα να μην είναι τόσο ορατό ή καθόλου. Καμια συμβουλή? Κάποιος με κάτι αντίστοιχο? 

Αναφέρομαι στο πρόβλημα αυτό ως backlight bleeding γιατί έτσι το βρήκα στο internet να αναφέρεται που είχαν και παρόμοιες φωτογραφίες.

Δημοσ.

Την βάζεις στο πιο σκοτεινό δωμάτιο, κλείνεις και ρολλά και τους λες "δείτε την εδώ, εγώ έτσι την δουλεύω".

Επίσης φρόντισε να έχεις κουτί μαζί, αν τυχόν την πάρουν για επισκευή να την συσκευάσουν κανονικά (έχω ακούσει ιστορία που την "σπάσαν" στην μεταφορά για την επισκευή).

Αν σου πουν "έτσι είναι οι οθόνες" φρόντισε να βγάλεις φώτο και να τις στείλεις κατευθείαν μαμα sony (ακόμα και εξωτερικό)

Επίσης την αγόρασες μέσω eshop ή καταστήματος; Αν είναι μέσω eshop μέσα σε 14 μέρες έχεις το δικαίωμα να την επιστρέψεις και να ζητήσεις τα λεφτά σου χωρίς καμία αιτιολογία. (βέβαια επιβαρύνεσαι τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή).

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/shopping-consumer-rights/index_el.htm

Για ρίξε ενημέρωση από την επίσκευψη αύριο να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...