Προς το περιεχόμενο

REVOLUT με Paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nεος χρηστης στην Revolut και εχω μπερδευτει. ΜΟλις παρελαβα την καρτα μου και την συνδεσα με τον Paypal. Προσπαθω να μεταφερω λεφτα στην καρτα απο το paypal και δεν μου εμφανιζει την καρτα. Με εμφανιζει οτι '' Ορισμενες τραπεζες και εκδοτες καρτων δεν δεχονται ακομα μεταφορες'' . ΤΠως ακριβως μπορω να μεταφερω τα λεφτα απο το Paypal στην Revolut?

Δημοσ.

Πρέπει να συνδέσεις το τραπεζικό λογαριασμό της revolut με το  PayPal. Όχι την ίδια την κάρτα,  αλλά το λογαριασμό που αντιστοιχεί.  Δηλαδή add new bank account στο PayPal. Εκεί θα σου ζητήσει το Iban κτλπ του λογαριασμού revolut που είναι συνδεδεμένη η κάρτα σου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kastor-nt είπε

Πρέπει να συνδέσεις το τραπεζικό λογαριασμό της revolut με το  PayPal. Όχι την ίδια την κάρτα,  αλλά το λογαριασμό που αντιστοιχεί.  Δηλαδή add new bank account στο PayPal. Εκεί θα σου ζητήσει το Iban κτλπ του λογαριασμού revolut που είναι συνδεδεμένη η κάρτα σου.

Το εκανα αλλα με βγαζει αυτο το σφαλμα '' Δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε ότι είστε πράγματι εσείς''

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kastor-nt είπε

Έχεις βάλει όλα τα στοιχεία σου ακριβώς σωστά ? Πρέπει το όνομα στο PayPal και στη revolut να είναι ίδιο.

Δεν ξερω για ποιον λογο αλλα στην revolut η ημερομηνια γεννησης αντι για 1990 που ειχα βαλει ειναι 1980 και το ονομα μου στην paypal ειναι Theodoros και στην revolut ειναι Thodoros ενω τα ειχα βαλει οπως στην ταυτοτητα και δεν μπορω να τα αλλαξω! Προσπαθω να τους μιλησω μεσω το chat Που εχουν στην εφαρμογη και δεν δουλευει. Email δεν εχουν και αναγκαστικα τους εστειλα στο fb που ακομα δεν με εχουν απαντησει

Δημοσ.
3 minutes ago, teodoulke said:

Δεν ξερω για ποιον λογο αλλα στην revolut η ημερομηνια γεννησης αντι για 1990 που ειχα βαλει ειναι 1980 και το ονομα μου στην paypal ειναι Theodoros και στην revolut ειναι Thodoros ενω τα ειχα βαλει οπως στην ταυτοτητα και δεν μπορω να τα αλλαξω! Προσπαθω να τους μιλησω μεσω το chat Που εχουν στην εφαρμογη και δεν δουλευει. Email δεν εχουν και αναγκαστικα τους εστειλα στο fb που ακομα δεν με εχουν απαντησει

Τίποτα απο όλα αυτά δεν παίζει ρόλο. 

Το iban στο paypal απλά βάλε το χειροκίνητα και όχι copy paste.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Τίποτα απο όλα αυτά δεν παίζει ρόλο. 

Το iban στο paypal απλά βάλε το χειροκίνητα και όχι copy paste.

Χειροκίνητα το έχω βάλει αλλά και πάλι το ίδιο σφάλμα εμφανίζει 

☠️☠️☠️

Επεξ/σία από teodoulke
Δημοσ.
1 minute ago, teodoulke said:

Χειροκίνητα το έχω βάλει αλλά και πάλι το ίδιο σφάλμα εμφανίζει 

Παράξενο, έχω κουμπώσει σε λογαριασμό paypal τρ. λογαριασμό σε διαφορετικό όνομα χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Εάν έχεις καμία άλλη υπηρεσία όπως monese, n26 δοκίμασε και εκείνες εαν γίνονται δεκτές. Ή δοκίμασε μια ελληνική τράπεζα που έχεις εάν περνάει και μετά δοκίμασε πάλι με revolut.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Παράξενο, έχω κουμπώσει σε λογαριασμό paypal τρ. λογαριασμό σε διαφορετικό όνομα χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Εάν έχεις καμία άλλη υπηρεσία όπως monese, n26 δοκίμασε και εκείνες εαν γίνονται δεκτές. Ή δοκίμασε μια ελληνική τράπεζα που έχεις εάν περνάει και μετά δοκίμασε πάλι με revolut.

Τελικα δικο μου λαθος! Τοση ωρα μπερδευα ενα 0 με Ο .... ☹️

4 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Ασχετο αλλα ποσες μερες κανει η μεταφορα απο Paypal σε revolut? Στην εθνικη τραπεζα παιρνει μια μερα ακριβως και τι χρεωσεις εχει απο το atm? Για παραδειγμα η εθνικη με κραταει 3ε οσα και αν μεταφερω απο τν παθπαλ στον λογαριασμο μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...