kaklas13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε αν πιασεις στα χερια σου ενα οποιοδηποτε προιον της αππλε μετα ολα τα αλλα σου φαινονται αυτοματα καθαριστηρια για κολοκυθακια... δηλαδη αν ειχες την επιλογη και την δυνατοτητα να εχεις ενα iMac για το γραφειο σου...ενα MacBook...ενα iPhone ...ενα iPod για μουσικη , iWatch για το χερι σου...θα ελεγες οχι σε ολα αυτα γιατι θα ηθελες Xiaomi και Huawei... ελατε τωρα βρε παιδια...να λεμε αληθειες,,, Λατρέυω προιόντα apple αλλα με κάθε ειλικρινεια (και ενω έχω όλα τα υπόλοιπα) iMAC δεν θα έπαιρνα ποτε. Δεν φτουράει μία μπροστά σε ενα καλό windows pc (για το μέσο απαιτητικο χρηστη χωρις ειδικές αναγκες σε προγράμματα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grimson Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, teri23 είπε Είναι η λογική εξέλιξη των πραγμάτων αφού βγήκε νέο μοντέλο. Το περίεργο θα ήταν να συνέβαινε το αντίθετο. αυτό ακριβώς λέω είναι λογικό να έχει αυξημένες πωλήσεις με νέο μοντέλο και ειδικά στην περίοδο των Χριστουγέννων.Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός της apple,γι αυτό και βγάζει νέο μοντέλο Σεπτεμβρίο και όχι Φεβρουαρίο, Μαρτίο που βγάζουν οι υπόλοιποι. Οπότε μην κάνουμε σαν να ανακαλύψαμε την Αμερική. Ένας λόγος που βγάζει δεύτερη συσκευή μέσα στη χρονιά είναι για να διατηρήσει τις πωλήσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους γιατί παρουσιάζει καμπή στις πωλήσεις σε σχέση με ανταγωνιστές που βγάζουν 3-5-20 συσκευές το χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, IT chef είπε Αν ήθελες πραγματικά να βοηθήσεις,θα είχες αρχίσει με αυτό. Λέει κάτι διαφορετικό από το άρθρο; Για την μείωση λέω,που κάποιοι την βλέπουν αύξηση,ή λόγο να πανηγυρίζουν... Από πότε η ενασχόληση σε τεχνολογικό φόρουμ,με την τεχνολογία,είναι λόγος να την πεις σε κάποιον,μόνο ένας χρήστης απλ ξέρει.. Καλά update να έχεις,εγώ με στοκ αντροιντ ,απροβληματιστα είμαι δύο χρόνια τώρα. Αυτό το problem free στο αντροιντ,πληρώνεται να ξέρεις. Σκεψου να είχα δώσει χίλια,και να ειχα προβλήματα και να την έλεγα σε άλλους που με διακόσια ευρώ δεν ασχολούνται να μαζέψουν το κινητό τους.Κλινικη περίπτωση. Ντάξει τώρα πέρα από αυτά, οτι και να λέμε, μου λείπει μια τέτοια εμπειρία στο iPhone μου: https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-android-runtime-optimization-t3596559 Αδρεναλίνη στο full!!! Γιατί να βγεις από το σπίτι όταν μπορείς να έχεις τέτοιες εμπειρίες δωρεάν Bonus κατάληξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grimson Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, stafaf είπε Αλλο "χειρότερη", άλλο "μικρότερη". Η συγκεκριμένη tft-lcd που αναφέρεσαι είναι η κορυφαία και ας μην είναι fhd. Να ξέρουμε τι γράφουμε και να είμαστε ακριβείς. κορυφαία αν έχεις ulefone γιατί αν δεις XR μετά από XS θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, kaklas13 είπε Λατρέυω προιόντα apple αλλα με κάθε ειλικρινεια (και ενω έχω όλα τα υπόλοιπα) iMAC δεν θα έπαιρνα ποτε. Δεν φτουράει μία μπροστά σε ενα καλό windows pc (για το μέσο απαιτητικο χρηστη χωρις ειδικές αναγκες σε προγράμματα). Αν πάρεις μια φορά θα δεις ότι είναι καλά.. Όπως είπες αν δεν έχεις απαιτήσεις του στυλ gaming... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, vagosd είπε Κορυφαία ?? Για το 2014 μπορεί να ήταν. Το 2020 δε μπορείς να λές κορυφαία 828 x 1792 Σωστά γιατί ως γνωστόν μια οθόνη καθορίζεται μόνο από την ανάλυσή της και όχι από την χρωματική πιστότητα, την αντίθεση, τη μέγιστη φωτεινότητα, την πιστότητα των χρωμάτων ακόμη και με χαμηλή φωτεινότητα. Μας διαφώτισες. 2 ώρες πριν, Grimson είπε κορυφαία αν έχεις ulefone γιατί αν δεις XR μετά από XS θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά Αχ ναι μωρέ, καταφεύγουμε και σε σύγκριση με κορυφαία oled για να υποστηρίξουμε τα αστήρικτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, EuphangeL said: Ντάξει τώρα πέρα από αυτά, οτι και να λέμε, μου λείπει μια τέτοια εμπειρία στο iPhone μου: https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-android-runtime-optimization-t3596559 Αδρεναλίνη στο full!!! Γιατί να βγεις από το σπίτι όταν μπορείς να έχεις τέτοιες εμπειρίες δωρεάν Bonus κατάληξη μπράβο που την ψάχνεις με xda,εγώ να σου πω την αλήθεια με το αντροιντ μου είμαι μια χαρά,δε μου έχει χρειαστεί. Ίσως στο μέλλον,αφού έχω αυτή τη δυνατότητα και μου αρέσει η τεχνολογία,να ασχοληθω.Θα κρατήσω το ποστ σου για referral,σε ευχαριστώ. Μέχρι τότε,απροβληματιστη χρήση με 140 ευρώ. Φαντάζεσαι να ειχα σκάσει χίλια,και να χρειαζόταν να μπω από προβληματικό λειτουργικό να ψάχνω σελίδες παραμετροποίησης ,για να ποσταρω σε θέμα που δείχνει πως η μονάκριβη εταιρεία μου,πάλι πούλησε λιγότερα; Θα γελούσαν και οι πέτρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, stafaf είπε Σωστά γιατί ως γνωστόν μια οθόνη καθορίζεται μόνο από την ανάλυσή της και όχι από την χρωματική πιστότητα, την αντίθεση, τη μέγιστη φωτεινότητα, την πιστότητα των χρωμάτων ακόμη και με χαμηλή φωτεινότητα. Μας διαφώτισες. Αχ ναι μωρέ, καταφεύγουμε και σε σύγκριση με κορυφαία oled για να υποστηρίξουμε τα αστήρικτα. Φυσικά και παίζουν ρόλο αυτά που αναφέρεις αλλά η ανάλυση της την καθιστά απαρχαιωμένη . Γι'αυτό και δύσκολα θα βρεις κινητό άνω των 150€ με τέτοια ανάλυση. Τώρα πώς πουλάει το 11 στα 700+€ με αυτή την ανάλυση, μάντεψε αν αισχροκερδεί ή όχι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklas13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε Αν πάρεις μια φορά θα δεις ότι είναι καλά.. Όπως είπες αν δεν έχεις απαιτήσεις του στυλ gaming... Εχει η γυναίκα μου mαcbook pro και για να το χρησιμοποιώ κ εγω εχω περασει windows... Αρα δεν υπάρχει σωτηρια νομιζω για μενα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, vagosd είπε Φυσικά και παίζουν ρόλο αυτά που αναφέρεις αλλά η ανάλυση της την καθιστά απαρχαιωμένη Αποφάσισε όμως αν παίζουν ρόλο όσα ανέφερα στο να την χαρακτηρίσουν ως την κορυφαία TFT-LCD (που είναι, όσο κι αν δε θες) ή είναι απαρχαιωμένη. Λυπάμαι πρέπει να αποφασίσεις. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από stafaf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, stafaf είπε Αποφάσισε όμως αν παίζουν ρόλο όσα ανέφερα στο να την χαρακτηρίσουν ως την κορυφαία TFT-LCD (που είναι, όσο κι αν δε θες) ή είναι απαρχαιωμένη. Λυπάμαι πρέπει να αποφασίσεις. Σου είπα για ναυαρχίδα του 2014 είναι κορυφαία ή για κινητό των max 150€ . Σε 700€ κινητό τόσο κακή οθόνη δεν επιτρέπεται το 2020. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Ααααχ που είναι οι παλιοί καλοί καιροί που τα θέματα apple μάζευαν 300 σχόλια σε δύο ώρες και οι admins έκαναν υπερωρίες να σβήνουν! Περασμένα μεγαλεία πλέον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grimson Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, stafaf είπε Σωστά γιατί ως γνωστόν μια οθόνη καθορίζεται μόνο από την ανάλυσή της και όχι από την χρωματική πιστότητα, την αντίθεση, τη μέγιστη φωτεινότητα, την πιστότητα των χρωμάτων ακόμη και με χαμηλή φωτεινότητα. Μας διαφώτισες. Αχ ναι μωρέ, καταφεύγουμε και σε σύγκριση με κορυφαία oled για να υποστηρίξουμε τα αστήρικτα. ακόμα και μια amoled Xiaomi mi9 η μία amoled από A70 είναι ανώτερη εκτός και αν θες να τη συγκρίνουμε με Doogee Μην ξεχνάς ότι πληρώνεις συσκευή 500€ και δεν συγκρίνεται με συσκευές αντίστοιχης τιμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, kaklas13 είπε Εχει η γυναίκα μου mαcbook pro και για να το χρησιμοποιώ κ εγω εχω περασει windows... Αρα δεν υπάρχει σωτηρια νομιζω για μενα... ε, ναι εσυ δεν σωζεσαι...😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, Grimson είπε ακόμα και μια amoled Xiaomi mi9 η μία amoled από A70 είναι ανώτερη εκτός και αν θες να τη συγκρίνουμε με Doogee Μην ξεχνάς ότι πληρώνεις συσκευή 500€ και δεν συγκρίνεται με συσκευές αντίστοιχης τιμής Φαντάζομαι μιλάς για οθόνες και μόνο, γιατί σε όλα τα αλλα ίσα βάρκα ίσα νερά... αλλα ομως όπως είπε πριν λίγο καιρό ένας συμφορήτης, που μου διαφεύγει τώρα το όνομα του, είναι σαν ο άλλος που έχει τα λεφτά να αγοράσει ακριβό αμάξι, να βγαίνουν κάποιοι και να του λένε ότι το πορτ-μπαγκάζ είναι κατά κάτι λίτρα μικρότερο... μα το ξέρει και δεν τον ενοχλεί, εσάς τι σας κόφτει...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα