Προς το περιεχόμενο

Brexit. Και τώρα;;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, lambros είπε

Τι γίνεται τώρα με το Brexit???

Ξεχνάμε αμαζον.uk. , sports direct ktl??

Το θέμα είναι τα άτομα που δουλεύουν και σπουδάζουν εκεί αν έχουν κάποιες επιπτώσεις και ποιες θα είναι αυτές και όχι το αν θα μπορούμε να αγοράζουμε προϊόντα από Αγγλία, λες και αυτό είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή. 

Αν γνωρίζει κάποιος ας μας διαφωτίσει γιατί και εγώ δεν γνωρίζω περί του θέματος και δυστυχώς έχω αρκετούς γνωστούς που εργάζονται Αγγλία.

Επεξ/σία από maniacos93
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, maniacos93 είπε

Το θέμα είναι τα άτομα που δουλεύουν και σπουδάζουν εκεί αν έχουν κάποιες επιπτώσεις και ποιες θα είναι αυτές και όχι το αν θα μπορούμε να αγοράζουμε προϊόντα από Αγγλία, λες και αυτό είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή. 

Φιλε το θέμα βρίσκετε στο νήμα ίντερνετ...

Οπότε αυτό που μας απασχολεί είναι οι αγορές από UK και μόνο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Φιλε το θέμα βρίσκετε στο νήμα ίντερνετ...

Οπότε αυτό που μας απασχολεί είναι οι αγορές από UK και μόνο...

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μεσοδιάστημα, αλλά εγώ και τώρα λέω ότι τελικά ΔΕΝ θα φύγουν.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Εχουν ηδη φυγει Αυτο ειναι τελειωμενο και δεν αλλαζει.....

Aυτό.Απλά για το 2020 θα γίνουν διαπραγματευσεις για τις συμφωνίες που θα ισχύουν απο το 2021.Μέσα στο 2020 δεν αλλάζει τίποτα για τους διαμένοντες ή αυτους που έρθουν.Κάνουν αίτηση για  pre settled status ή  settled αν είναι αρκετά χρόνια και αποκτούν δικαιώμα εργασιας ,διαμονής κλπ.Απο το 2021 θα βάλουν νέο σύστημα για νέους εργαζόμενους.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα συνεχιζουμε να παραγγελνουμε απο Αγγλια χωρις τελωνειο;

(Παρακαλω οχι ακυρες συζητησεις για το τί θα κανουν εκει αυτοι που δουλευουν, εδω μιλαμε μονο για αποστολες απο Αγγλια)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, teris3 είπε

Αρα συνεχιζουμε να παραγγελνουμε απο Αγγλια χωρις τελωνειο;

(Παρακαλω οχι ακυρες συζητησεις για το τί θα κανουν εκει αυτοι που δουλευουν, εδω μιλαμε μονο για αποστολες απο Αγγλια)

Τίποτα δεν αλλάζει για το 2020

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ούτως ή άλλως εδω και πολλα χρόνια δεν αξίζει τίποτα απο Αγγλία! 

πάνε οι καλες εποχες του Amazon.uk, ebay.uk και του play.com ενώ και η λιρα δεν έχει καλη ισοτιμία.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
Δημοσ.

Ποσες φορες το εχουμε πει κ θα το ξαναπουμε.

ΜΕΧΡΙ 12/20 ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Μεχρι τοτε ειναι μεταβατικη περιοδος, συζητησεις για trade deals που θα εχουν ισχυ ΑΠΟ 1/21. 

• Like 1
Δημοσ.

Λες και σιγά τι έχει το amazon uk. Καλύτερες τιμές έχει το γερμανικό amazon..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...