madsc Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Ρε παλικάρι, μεταξύ μας, μπας και σου κλέβει κανείς από τη γραμμή;;; :?: sc
Paulous kriti Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Ρε παλικάρι' date=' μεταξύ μας, μπας και σου κλέβει κανείς από τη γραμμή;;; :?: sc[/quote'] Παρεα τι να μου κλεψει τα Ασσακια;Δεν γινονται αυτα αφου του Κοκκαλιαρη το μοντεμ εψαχνε για την 2η γραμμη και χτυπουσε του πΟΤΕ το κοντερ με 1000 (αλλο που δεν ηθελε και αυτος)
angelos0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 tis sympa8eis mou pros to paidi kai kalh tyxh. Elpizw oloi autoi oi organismoi na se kanoun an bgeis ston alpha kai na breis to dikio sou. Apoti katalaba kati me to modem dne apei kala. Proswpika den exw oute eixa pote auth thn Ellhnikh super -duper texnologia....alla telika pio einai to problhma wste na apofygoume kapoioi filoi-syggeneis pou exoun ISDN na exoun paromoia problhmata? thanx
georgeadams Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 ...alla telika pio einai to problhma wste na apofygoume kapoioi filoi-syggeneis pou exoun ISDN na exoun paromoia problhmata?thanx Μπορεί και να μην είναι dialer: Και κατι τελευταιο πως μπορω να μπαινω με ISDN 64 και οχι 128;Τσεκαρω την 64 στο NetMod Configuration Manager αλλα παλι 128 μπαινει! Το Netmod ανοίγει το 1ο κανάλι' date=' συνδέεται στα 64 και μετά ανοίγει και το 2ο κανάλι για να συνδεθεί στα 128. Ο Internet provider όμως βλέπει πως έχεις συνδρομή 64, δεν σε αφήνει να μπεις και κλείνει το 2ο κανάλι. Το Netmod, το ξανανοίγει, ο ISP το ξανακλείνει κλπ. ΟΜΩΣ, κάθε τέτοια απόπειρα μετράει στον ΟΤΕ σαν κλήση και στη χρεώνει με 1 μονάδα Αν αυτό γίνεται μια φορά κάθε 2-3 δευτερόλεπτα φαντάσου πόσες μονάδες μαζεύονται Πήγαινε στις ιδιότητες του modem (netmod) και στα extra settings, δώσε του την εντολή [b']ATB40[/b] Έτσι, θα απενεργοποιηθεί η λειτουργία MLPPP (δηλαδή να ανοίγει και τα 2 κανάλια ταυτόχρονα). Το ίδιο ακριβώς λέει και εδώ: http://netmod.intracom.gr/faqs/gr_faqs.htm#ayksimeni
Paulous kriti Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Με πηραν σημερα τηλεφωνο απο την ιντρακομ και μου ειπαν να τους εξηγησω τ'ονειρο (βλ.27.000 μοναδες) και τους τα ειπα απτην αρχη.Με ρωτησαν αν εχει γινει αναβαθμιση του μοντεμ (εχει κανει ο πΟΤΕ τηλεφωνικα) και με ποια καρτα συνδεσης εκανα την συνδεση.Το μοντεμ ειχε παρει εντολη να ψαχνει για την 2η γραμμη αλλα το ζητουμενο ειναι ποιος την εδωσε!Θα μου στειλουν και 1 αρχειο....Πειτε μου πως θα μπορεσω να το ανεβασω; Ευχαριστω παιδια και ναστε καλα
gv Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 http://www.pathfinder.gr ftia3e logariasmo kai anevase to sto briefcase ...
Paulous kriti Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Αξιότιμε κύριε Kαλα να παθεις! Αρχικά σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τον ISP ( internet service provider) για να ελέγξετε όλους τους παραμέτρους της σύνδεσης σας. Το netmod μπορεί να πραγματοποιήσει συνδέσεις 64Κbps και 128Kbps. Εργοστασιακά είναι ρυθμισμένο για να πραγματοποιεί σύνδεση στα 64Kbps. Αν ο συνδρομητής έχει σύνδεση στα 128Kbps μπορεί μέσω ΑΤ εντολών η μέσω της εφαρμογής nMtsk.exe, να επιλέξει αν θα πραγματοποιεί κλήσεις με δύο κανάλια ,αν επιλέξει Multilink PPP η enable on demand . Προσοχή:Δεν πρέπει η συνδρομητές που έχουν σύνδεση για 64 ,να επιλέξουν την σύνδεση για δύο κανάλια 128 . Οι internet service provider γνωρίζουν της συνδέσεις των συνδρομητών τους και αν ο χρήστης έχει σύνδεση στα 64 και κάνει κλήση με δύο κανάλια ο provider θα απορρίψει την κλήση του δεύτερου καναλιού .Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο συνδρομητής να έχει πολλές άσκοπες χρεώσεις στον λογαριασμό του. Οι εντολές που ενεργοποιούν την σύνδεση 128 είναι η εντολή atb0 και η εντολή atkas0b0,ελέγξτε στις επιπλέον ρυθμίσεις του modem (στην καρτέλα επιλογές τηλεφώνου και modem --> Ιδιότητες --->για προχωρημένους --> επιπλέον ρυθμίσεις ότι δεν έχετε ενεργοποιήσει μια από τις εντολές αυτές. Η εντολές αυτές θα πρέπει να δίνονται μόνο εφόσον οι συνδρομητές έχουν ενεργοποιήσει από τον provider σύνδεση για 128. Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ενημέρωση της χρέωσης σας στο internet ,προκειμένου να γνωρίζετε μέσα από τον υπολογιστή σας ,πόσες ακριβώς μονάδες έχετε χρεωθεί για τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά και για κλήσεις που έχουν γίνει στο internet. Θα πάτε στο hyperterminal* και θα πληκτρολογήσετε τα παρακάτω at ( enter ) ate1 (enter ) ats89=103 (enter ενεργοποιεί τον μετρητή χρέωσης) at&w0 enter ats15=0 enter Αν δώσετε ats89? θα πρέπει να πάρετε την απάντηση 103 Στην συνέχεια θα βλέπετε τις χρεώσεις στην καρτέλα πληροφορίες η μέσα από το terminal πληκτρολογώντας atch? Με την εντολή atch? έχετε την πληροφορία της χρέωσης στον Η/Υ σας και με την εντολή atch0 μπορείτε νε μηδενίσετε τους μετρητές χρέωσης. *Όσον αφορά το HyperTerminal, είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας των Windows το οποίο εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του modem ,μέσω ΑΤ εντολών. Για να εντοπίσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ακολουθήσετε τα εξής βήματα : Έναρξη (Start) -> Προγράμματα (Programs) - > Βοηθήματα (Accessories) -> Επικοινωνίες (Communications) -> Hyper terminal. Θα επιλέξετε το εικονίδιο hyper terminal.exe ή hyper trm. Δίνετε κάποιο όνομα (οποιοδήποτε) και επιλέγετε "ΟΚ", στη συνέχεια χωρίς να συμπληρώσετε κανένα τηλέφωνο επιλέγετε "άμεση σύνδεση με com1,com2 ,com3 ...(ανάλογα την θύρα που έχετε συνδέση το modem) και "ΟΚ", bits ανα δευτερόλεπτο: 115200 αντί για 2400 και "ΟΚ". Θα εμφανιστεί ένα λευκό παράθυρο, πληκτρολογήστε at (enter) και θα πρέπει να σας εμφανίσει ΟΚ. Πληκτρολογήστε ate1 (enter) για να μπορείτε να βλέπετε αυτά που γράφετε. (απαντηση απο ιντρακομ)
_DiMoN_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Μην τους ακούς και μπλέξεις με τεχνητά θέματα.... Αρχίζει ο ένας να σε στέλνει στον άλλον.. Αυτός που έχει την ευθύνη είναι ο ΟΤΕ που σου προμήθεψε τον εξοπλισμό!
Paulous kriti Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Συμφωνουμε οτι ειναι ρυθμισμενο για 64Κ αλλα το ζητουμενο ειναι πως ψαχνει την 2 γραμμη χωρις να δωσω την εντολη που λετε; H δικηγορος σημερα μου ειπε να περιμενω 1-2 μερες να μου ερθει ο λογαριασμος,να παρω απο τον πΟΤΕ οσες αναλυτικες σελιδες μπορω για να εχουμε στα χερια μας τα ασσακια.Και παμε καπακι για ΕΞΩΔΙΚΟ.Και ετοιμαζουμε και την επιστολη που μου ειπαν απτην ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ για να παει στα κεντρικα του πΟΤΕ της Αθηνας.Και παλι αμεσως ΙΝ.ΚΑ-ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΕΕΤΤ την απαντηση που θα παρω.Και αναμενουμε για το μεγαλο μπαμ! Πηρα 1 email με αλλο 1 θυμα.Του εδωσα το forum και τον περιμενω.....
Vaghelas Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Paulous kriti τα πράγματα δυστυχώς δε φαίνονται τόσο απλά. Αν οι συγκεκριμένες κλήσεις άρχισαν να ενφανίζονται αμέσως μετά από την ανάβαθμιση που έγινε από τον ΟΤΕ τότε ίσως κάτι μπορεί να γίνει, εφόσον μπορεί να αποδειχτεί και το πότε έγινε η αναβάθμιση. Μακάρι ο δικηγόρος σου να είναι μάγκας... ΥΓ. Επειδή έχω άγνοια στο θέμα, καθότι χρήστης PSTN, μπορεί να γίνει αναβάθμιση στο NETMOD τηλεφωνικά από τον ΟΤΕ;
Paulous kriti Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Παιδια σημερα το πρωι ξαναπηγα στον πΟΤΕ για να παρω εστω μια σελιδα αναλυτικης καταστασης (4 φορες ειχα παει) που μου την ζητησε η δικηγορος μου (φαινετε μαγκισα) για να εχουμε ΚΑΤΙ στα χερια μας... Το καλο της υποθεσης ειναι οτι ο προισταμενος χτες το βραδυ πρεπει να περασε παρα παρα πολυ καλα αφου μου εβγαλε 16 σελιδες Ασσακια μεσα σε 7 λεπτα με το ρολοι.Μαλλον πρεπει να αλλαξαν συστημα!Ποιος ξερει ε; Hμ/νια ωρα εναρξης Διαρκεια Μοναδες 29-03-2004 17:13:06 002:40:57 37 29-03-2004 17:13:08 000:00:03 1 29-03-2004 17:13:15 000:00:02 1 και παει λεγοντας..... Απο τις 17:13:06 εως 19:45:49 16 σελιδες Ασσακια.... Y.Γ Δεν ξερω ποιος με βοηθησε χτες το βραδυ αλλα τον ευχαριστω δημοσιως.
GothicCrusader Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Πάντως Παύλο το ότι «κολλάει το σύστημα» μου φαίνεται αφορμή για να αποφύγουν την αναλυτική. Ίσως απλά δεν δοκιμάσανε reboot.. ξέρω γω.. Μήπως ήταν τίποτα άσχετοι... Μου φαίνεται εντελώς απίθανο ο ΟΤΕ να μην εκδίδει αναλυτικές όταν μαζέψεις πολλές σελίδες κλήσεων επειδή «έχει πρόβλημα το σύστημα». Στο κάτω κάτω και αν έχει, ας καλέσουν το τεχνικό τμήμα να τρέξει να βρει τι φταίει. :evil: Όπως φαίνεται δηλαδή μάλλον αυτός που έκανε την εκτύπωση ήταν ο πρώτος που έκανε σωστά τη δουλειά του :wink:
Paulous kriti Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Παρεα ηταν αυτος που μου ειπε οτι αν παω δικαστικος το πολυ πολυ να πληρωσω τα δικαστικα μονο αρα επιμενω οτι εχτες περασε πολυ καλα και σημερα δεν ηξερε τι εκανε.....(ηταν ασχετος απο pc αφου δεν ηξερε να σταματησει τον εκτυπωτη να βγαζει ασσακια) Αναμενω τον λογαριασμο για να ντακαρω τα κουζουλα μου (οπως λεμε εδω στην Κρητη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.