polaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Χαλαρό κράξιμο, υπάρχει πιο δύσχρηστο? Πραγματικά είναι λόγος για να φύγω απ'τη Vodafone, χωρίς πλάκα. Ήταν που ήταν για τα μπάζα το προηγούμενο τους, είναι και το τωρινό όμως χάλι μαύρο.. Τους λογαριασμούς πάντως μία φορά με ανάγκασαν να τους ζητήσω να μου τους στέλνουν με κανονικό ταχυδρομείο, ειλικρινά το να κάθομαι να περιμένω 18 ώρες να φορτώσει το site τους είναι αηδία... 4
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μηπως εχεις θεμα με το ιντερνετ σου? Αυτή την στιγμη μου φορτωνει κανονικα θα ελεγα... Τωρα αν είναι δυσχρηστο κτλπ δεν εχω αποψη. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από Αλεξανδρος A.92
polaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Πόση ώρα σου κάνει το logo της Voda εδώ να ανοίξει? Προσωπικά πηγαίνοντας από το ένα μητρώο συνδρομητή στο άλλο χρειάζεται πάνω από 20seconds. Ούτε με dialup... ποσο μάλλον με vDSL οποιασδήποτε ταχύτητας...
liakjim Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, polaki είπε Χαλαρό κράξιμο, υπάρχει πιο δύσχρηστο? Πραγματικά είναι λόγος για να φύγω απ'τη Vodafone, χωρίς πλάκα. Ήταν που ήταν για τα μπάζα το προηγούμενο τους, είναι και το τωρινό όμως χάλι μαύρο.. Τους λογαριασμούς πάντως μία φορά με ανάγκασαν να τους ζητήσω να μου τους στέλνουν με κανονικό ταχυδρομείο, ειλικρινά το να κάθομαι να περιμένω 18 ώρες να φορτώσει το site τους είναι αηδία... Συμφωνώ, είναι πάναργο, αηδιαστικό, αντιλειτουργικό. Ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα (για την ώρα;;;) επιστροφής στην παλιά σχεδίαση που τουλάχιστον ανταποκρίνεται κάποια στιγμή.
Kostasspil Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Εγω εχω προβλημα με το mycu, ουτε ανανεωση μπορω να κανω, ουτε login/shake κλπ. Ειναι με τις ωρες του
slk200gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 μαυρο χαλι ,αλλα πατας αλλα βγαινουν ,μεχρι τηλεφωνο πηρα να μου εξηγησουν που σ@@τα ειναι ο λογαριασμος αλλα τελικα ειχε καποιο προβλημα,τους κωδικους καμια φορα δεν τους δεχεται ,βαζει το μαιλ σου και σου λεει οτι δεν υπαρχει και αλλα πολλα τραγικα 1
greengr21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 και που να δειτε οι πρωην πελατες cyta τι ωραια πλοηγηση εχουν αν νομιζεται οτι της vodafone ειναι δυσχρηστο
The_Judas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δεν είναι και πολύ λειτουργική η ιστοσελίδα τους. Εγώ έχω κινητό και σταθερή τηλεφωνία σε vodafone. Οταν κάνω login στην ιστοσελίδα, με παρουσιάζει μόνο ως συνδρομητή κινητής και όχι ως συνδρομητή τηλεφωνίας παρόλο που έχω κάνει εγγραφή...
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο με το site της Cosmote, απ' τον υπολογιστή σέρνεται (μόνο αυτό), και άλλος από κινητό με δεδομένα μπαίνει κανονικά. Δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, polaki είπε Χαλαρό κράξιμο, υπάρχει πιο δύσχρηστο? Πραγματικά είναι λόγος για να φύγω απ'τη Vodafone, χωρίς πλάκα. Ήταν που ήταν για τα μπάζα το προηγούμενο τους, είναι και το τωρινό όμως χάλι μαύρο.. Τους λογαριασμούς πάντως μία φορά με ανάγκασαν να τους ζητήσω να μου τους στέλνουν με κανονικό ταχυδρομείο, ειλικρινά το να κάθομαι να περιμένω 18 ώρες να φορτώσει το site τους είναι αηδία... Tα ιδια σκ@τα ειναι και του οτε, φυαικο αεριο κλπ, δεν ξερω ποιος τους τα σχεδιάζει αλλα ειναι απαράδεκτα
fastnq2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μονο σε μενα δεν ανοιγει το θλιβερο σαιτ της vodafone σημερα απο το πρωι?η ειρωνεια ειναι οτι τους ψαχνω για ανανεωση συμβολαιου, ευκολα το σαιτ τους λογος να κανω φορητοτητα σε αλλο παροχο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα