Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλαρό κράξιμο, υπάρχει πιο δύσχρηστο? Πραγματικά είναι λόγος για να φύγω απ'τη Vodafone, χωρίς πλάκα. 

Ήταν που ήταν για τα μπάζα το προηγούμενο τους, είναι και το τωρινό όμως χάλι μαύρο..

Τους λογαριασμούς πάντως μία φορά με ανάγκασαν να τους ζητήσω να μου τους στέλνουν με κανονικό ταχυδρομείο, ειλικρινά το να κάθομαι να περιμένω 18 ώρες να φορτώσει το site τους είναι αηδία... 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως εχεις θεμα με το ιντερνετ σου? Αυτή την στιγμη μου φορτωνει κανονικα θα ελεγα...

Τωρα αν είναι δυσχρηστο κτλπ δεν εχω αποψη.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.

Πόση ώρα σου κάνει το logo της Voda εδώ να ανοίξει? 

Προσωπικά πηγαίνοντας από το ένα μητρώο συνδρομητή στο άλλο χρειάζεται πάνω από 20seconds. 

Ούτε με dialup... ποσο μάλλον με vDSL οποιασδήποτε ταχύτητας...

image.png.7d9d07c57918f48e4af733cbad3cd457.png

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, polaki είπε

Χαλαρό κράξιμο, υπάρχει πιο δύσχρηστο? Πραγματικά είναι λόγος για να φύγω απ'τη Vodafone, χωρίς πλάκα. 

Ήταν που ήταν για τα μπάζα το προηγούμενο τους, είναι και το τωρινό όμως χάλι μαύρο..

Τους λογαριασμούς πάντως μία φορά με ανάγκασαν να τους ζητήσω να μου τους στέλνουν με κανονικό ταχυδρομείο, ειλικρινά το να κάθομαι να περιμένω 18 ώρες να φορτώσει το site τους είναι αηδία... 

Συμφωνώ, είναι πάναργο, αηδιαστικό, αντιλειτουργικό.

Ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα (για την ώρα;;;) επιστροφής στην παλιά σχεδίαση που τουλάχιστον ανταποκρίνεται κάποια στιγμή.

Δημοσ.

μαυρο χαλι ,αλλα πατας αλλα βγαινουν ,μεχρι τηλεφωνο πηρα να μου εξηγησουν που σ@@τα ειναι ο λογαριασμος αλλα τελικα ειχε καποιο προβλημα,τους κωδικους καμια φορα δεν τους δεχεται ,βαζει το μαιλ σου και σου λεει οτι δεν υπαρχει και αλλα πολλα τραγικα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι και πολύ λειτουργική η ιστοσελίδα τους.

Εγώ έχω κινητό και σταθερή τηλεφωνία σε vodafone.

Οταν κάνω login στην ιστοσελίδα, με παρουσιάζει μόνο ως συνδρομητή κινητής και όχι ως συνδρομητή τηλεφωνίας παρόλο που έχω κάνει εγγραφή...

Δημοσ.

Εγώ έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο με το site της Cosmote, απ' τον υπολογιστή σέρνεται (μόνο αυτό), και άλλος από κινητό με δεδομένα μπαίνει κανονικά.

Δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, polaki είπε

Tα ιδια σκ@τα ειναι και του οτε, φυαικο αεριο κλπ, δεν ξερω ποιος τους τα σχεδιάζει αλλα ειναι απαράδεκτα

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μονο σε μενα δεν ανοιγει το θλιβερο σαιτ της vodafone σημερα απο το πρωι?η ειρωνεια ειναι οτι τους ψαχνω για ανανεωση συμβολαιου, ευκολα το σαιτ τους λογος να κανω φορητοτητα σε αλλο παροχο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...