dieksodo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα ενδιαφερομαι για καινουρια τηλεοραση μαλλον 55" κυρια χρηση pc ανοικτο 10 ωρες την ημερα με διαφορες χρησεις αλλα εκει που με ενδιαφερει ποιοτητα ειναι HDR movies ποια η διαφορα μεταξυ samsung q70r vs q90r και γιατι να δωσω 1500 αντι για 900? επισης αξιζει να παω σε LG ? υποθετω με τοσο μεγαλη χρηση OLED θα καταστραφουν τα pixel σε 2-3 χρονια σωστα? επισης αξιζει να περιμενω τα 2020 μοντελα? συμβουλες και συστασεις ευπροσδεκτες για αλλες εταιριες ξερω γω sony το ιδιο και απο πλευρας τιμης ακουω συστασεις μεχρι 2000 αρκει να εχει νοημα ευχαριστω Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από dieksodo
tilaverboy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και η 85R πρέπει να είναι εξαιρετική. Εγώ έχω την 80R και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και έχει πολύ μεγάλη διαφορά από την 70R. Φαντάσου η 90R Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από tilaverboy
kakos84 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Samsung 2019 QLED, Q90R. Ανακάλυψε την υψηλή αντίθεση με την τεχνολογία Direct Full Array 16x για μία εικόνα που αγγίζει την τελειότητα. Samsung 2019 4K QLED, Q70R. Γνώρισε την πιο προηγμένη αντίθεση με το Direct Full Array 4x. Η νέα τηλεόραση Samsung QLED 2019 ζωντανεύει τα σκούρα και τα ανοιχτά χρώματα. Για μένα καλύτερα σειρά 9 για να μην ξενερώσεις όπως και εγώ από ποιότητα υποτίτλων να σου χαλάει το μαύρο κάτοχος QE55Q7FN χοντρά ξενερωμένος Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από kakos84
tilaverboy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, kakos84 είπε Samsung 2019 QLED, Q90R. Ανακάλυψε την υψηλή αντίθεση με την τεχνολογία Direct Full Array 16x για μία εικόνα που αγγίζει την τελειότητα. Samsung 2019 4K QLED, Q70R. Γνώρισε την πιο προηγμένη αντίθεση με το Direct Full Array 4x. Η νέα τηλεόραση Samsung QLED 2019 ζωντανεύει τα σκούρα και τα ανοιχτά χρώματα. Για μένα καλύτερα σειρά 9 για να μην ξενερώσεις όπως και εγώ από ποιότητα υποτίτλων να σου χαλάει το μαύρο κάτοχος QE55Q7FN χοντρά ξενερωμένος Εγώ προσωπικά πάντως από τα μαύρα δηλώνω ικανοποιημένος. Όχι εντυπωσιασμένος αλλά ικανοποιημένος. Νομίζω το δέλεαρ είναι ότι γλυτώνεις το burn in φαινόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα