Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Ειχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα πριν 2 χρόνια. Δεν περνούσε κανεις να μετρήσει. Τo site για να δεχτεί μέτρηση πρέπει να έχει δηλωθεί η εκκαθαριστικη αλλιώς δεν δέχεται δική σου μέτρηση στον έναντι. Το σταθερό τηλέφωνο που έγραφε ο λογαριασμός της ΔΕΗ για τις μετρήσεις δεν το σήκωνε κανένας, καλώντας εκατοντάδες φορές και περιμένοντας αρκετο χρόνο μέχρι να πέσει η γραμμή. Τελικά μέτρησαν μετα από 1 έτος και μας ήρθε λογαριασμός 950 ευρώ. Ψαχνοντας στην σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ βρήκα κάτι αλλα τηλέφωνα για να δίνεις την μέτρηση στην περιφέρεια Αττικής τα οποία λειτουργούσαν. 

εμάς είχαν ξεχάσει να "μετρήσουν" όλη την πολυκατοικία

έτσι κατέβηκα κάτω και πήρα τις μετρήσεις και τις έδωσα μέσω τηλεφώνου στις 05/04/2019 έτσι τελικά ήρθε ο λογαριασμός 26/03/2018-27/03/2019 = 367 ημέρες (5621 kWh) 555 ευρώ

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tarantules είπε

Δεν ισχύει.Μου το είπαν κατηγορηματικά οτι μέσω τηλεφώνου μόνο μέτρηση εκκαθαριστικού.Όχι διμήνου.Στην επαρχία μάλον είναι αλλιώς τα πράγματα απότι Αθήνα.

Μα ένα νούμερο για καταμέτρηση έχει μόνο ο ΔΕΔΔΗΕ, άσχετα αν είσαι πρωτεύουσα ή επαρχία. Εκτός και αν όλα αυτά στα είπαν ΑΦΟΥ τους έδωσες τον αριθμό παροχής και ΑΦΟΥ είδαν ότι είσαι Αθήνα...

Εγώ πάντως πρόσφατα (τους τελευταίους 6 μήνες) κάλεσα ΔΕΔΔΗΕ στο νούμερο που έγραψα παραπάνω, τους είπα ότι η ένδειξη στον λογαριασμό που ήδη έλαβα είναι λάθος, έδωσα ένδειξη,  και στις δύο περιπτώσεις μου έκδοσαν άμεσα εκκαθαριστικό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μα ένα νούμερο για καταμέτρηση έχει μόνο ο ΔΕΔΔΗΕ, άσχετα αν είσαι πρωτεύουσα ή επαρχία. Εκτός και αν όλα αυτά στα είπαν ΑΦΟΥ τους έδωσες τον αριθμό παροχής και ΑΦΟΥ είδαν ότι είσαι Αθήνα...

Εγώ πάντως πρόσφατα (τους τελευταίους 6 μήνες) κάλεσα ΔΕΔΔΗΕ στο νούμερο που έγραψα παραπάνω, τους είπα ότι η ένδειξη στον λογαριασμό που ήδη έλαβα είναι λάθος, έδωσα ένδειξη,  και στις δύο περιπτώσεις μου έκδοσαν άμεσα εκκαθαριστικό.

Μα δεν είπα οτι είμαι από Αθήνα.Επαρχία είμαι και το νούμερο του ΔΕΔΔΗΕ είναι επαρχίας και όχι ένα όπως λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περσι μου ειχαν στειλει εναν εξωπραγματικο εναντι λογαριασμο περιπου 1500kw παραπανω απο την ενδειξη του μετρητη.

Μου ηρθε ταμπλας που λενε. Τι τηλεφωνα πηρα να δωσω σωστη ενδειξη και τι τσακωμο εριξα με την ΔΕΔΔΗΕ δεν λεγετε.

Μου λεγανε να μην πληρωσω και να περιμενω τον εκκαθαριστικο για να διορθωθει η ενδειξη,

πραγμα που δεν γινοταν γιατι υπηρχε διακανονισμος ο οποιος σταματαει εαν δεν πληρωσεις  το λογαριασμο .

Ετσι αναγκαστηκα να πληρωσω τα κερατιατικα τους και αλλαξα παροχο για να βγει τελικος λογαριασμος..

Μια η αλλη μου πηγε γιατι η επιστροφη και η εγγυηση μηδενισαν σχεδον το υπολοιπο που ειχα σε διακανονισμο.

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tarantules είπε

Μα δεν είπα οτι είμαι από Αθήνα.Επαρχία είμαι και το νούμερο του ΔΕΔΔΗΕ είναι επαρχίας και όχι ένα όπως λες.

Μπορείς να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου? Μπορείς να μας δείξεις ποιο είναι το άλλο νούμερο που ισχυρίζεσαι πως υπάρχει?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Μπορείς να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου? Μπορείς να μας δείξεις ποιο είναι το άλλο νούμερο που ισχυρίζεσαι πως υπάρχει?

Σε σένα να αποδείξω; Σε όλα τα θέματα που έχεις πάρει μέρος εδώ μέσα , την ίδια μπαρούφα τσαμπουνάς και σε έχουν πάρει πρέφα και οι πέτρες.Ούτε παιδάκια του δημοτικού δεν δίνουν τέτοιες απαντήσεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tarantules είπε

Σε σένα να αποδείξω; Σε όλα τα θέματα που έχεις πάρει μέρος εδώ μέσα , την ίδια μπαρούφα τσαμπουνάς και σε έχουν πάρει πρέφα και οι πέτρες.Ούτε παιδάκια του δημοτικού δεν δίνουν τέτοιες απαντήσεις.

Όπως το περίμενα, δεν είσαι σε θέση να στηρίξεις τον ισχυρισμό σου οπότε το γυρνάς σε προσωπική επίθεση.

Άντε γεια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όπως το περίμενα, δεν είσαι σε θέση να στηρίξεις τον ισχυρισμό σου οπότε το γυρνάς σε προσωπική επίθεση.

Άντε γεια

Θα πρέπει να αποδείξω σε σένα δηλαδή σε ποιο νούμερο παίρνω και δίνω τις μετρήσεις της ΔΕΔΔΗΕ.Μήπως θες να σου στείλω και το εκκαθαριστικό μου σημείωμα;

Γελάνε και οι πέτρες με αυτά που τσαμπουνάς.Καλή διασκέδαση...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

55 minutes ago, k_w_t said:

Βρες δανεικα για 2-3 μερες κανε εξοφληση και διακοπη..

Λογικα θα σου βγει τελικος λογαριασμος με επιστροφη..

Πρεπει να ερθουν να κανουν καταμετρηση και διακοπη υποχρεωτικα.

Θα παρεις πισω τα λεφτα που εδωσες + 130€ που ειναι η εγγυηση...

Η εγγύηση που έχω δώσει είναι πολύ μεγαλύτερη, μιας και μιλάμε για επαγγελματικό χώρο με μεγάλες καταναλώσεις.

Και όχι, δεν θα βρω δανεικά επειδή αυτοί δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Πρώτα θα πάρουν μέτρηση και μετά θα τους εξοφλήσω.

44 minutes ago, Joshua21 said:

Τους πήρα, δεν μπορώ να δώσω ούτε τηλεφωνικά ένδειξη. Εντάξει, μιλάμε είναι τραγικοί οι τύποι.

Πάντως, σχετικά με το πανελλαδικό νούμερο, δεν είναι ακριβώς έτσι, όταν η υπόθεση γίνεται πολύπλοκη σε παραπέμπουν στην τοπική καταμέτρηση (εμένα στης Κηφισιάς π.χ.) όπου και δεν σηκώνουν τηλέφωνο Π-Ο-Τ-Ε. Παίζει να τους κάλεσα και 200 φορές μέσα σε μία εβδομάδα, πότε δεν το σήκωσε κανένας.

Τελοσπάντων, θα πάω από Δευτέρα στη Μεταμόρφωση και ελπίζω να βγει άκρη. Τι να πω, ταλαιπωρία χωρίς λόγο.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τους πήρα, δεν μπορώ να δώσω ούτε τηλεφωνικά ένδειξη. Εντάξει, μιλάμε είναι τραγικοί οι τύποι.

Πάντως, σχετικά με το πανελλαδικό νούμερο, δεν είναι ακριβώς έτσι, όταν η υπόθεση γίνεται πολύπλοκη σε παραπέμπουν στην τοπική καταμέτρηση (εμένα στης Κηφισιάς π.χ.) όπου και δεν σηκώνουν τηλέφωνο Π-Ο-Τ-Ε. Παίζει να το κάλεσα και 200 φορές σε μία εβδομάδα, πότε δεν το σήκωσε κανένας.

Τελοσπάντων, θα πάω από Δευτέρα στη Μεταμόρφωση και ελπίζω να βγει άκρη. Τι να πω, ταλαιπωρία χωρίς λόγο.

Εγώ προσωπικά πάντως στις 16/09/2019 που πήγα να πληρώσω τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό με ημερομηνία έκδοσης 22/08/2019 παρατήρησα πως είχε κατανάλωση 0 kwh! Αμέσως κάλεσα την ΔΕΔΔΗΕ δίνοντας τους την ένδειξη που είχε ο μετρητής εκείνη τη στιγμή (μια χαρά τη δέχτηκαν χωρίς να με παραπέμψουν πουθενά) και ζητώντας τους να εκδοθεί άμεσα νέος διορθωμένος εκκαθαριστικός, όπως και έγινε (1/10 εκδόθηκε έκτακτος εκκαθαριστικός, και μετά ξανά στις 15/10 εκδόθηκε ο τακτικός). Υπόψιν η ημέρα που τους κάλεσα ΔΕΝ ήταν ημέρα καταμέτρησης, η οποία ήταν στις 16/12/2019.

Αυτή είναι η εμπειρία μου, αν θέλεις σου στέλνω με pm τους επίμαχους λογαριασμούς για του λόγου το αληθές.

Τώρα αν από τότε έως σήμερα έχει αλλάξει κάτι, πχ αν πλέον μέσω τηλεφώνου δέχονται ένδειξη αποκλειστικά και μόνο την ημέρα καταμέτρησης όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα μη πω για τους νταβαδες εργολαβους καταμετρητες εδω  και τι μετρανε .... Μου προτειναν και "φιλικα" να παω σε ιδιωτικη που συνεργαζονται καλυτερα και θα μετρανε λιγοτερο . Γιατι τωρα οι στρογγυλοποιησεις πανε προς τα πανω  στα χιλιαρικα . Και για εξαμηνα τιποτα λογαριασμος - "φταιει ο ελτας που δε τα φερνει" . Και μετα στα καθιζουν ολα μαζι με διπλη ταριφα 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Malthador είπε

Έχω αποχωρήσει εδώ και αρκετούς μήνες από ένα ακίνητο που μίσθωνα. Ο εργολάβος του ΔΕΔΔΗΕ επί σειρά ετών ερχόταν κάθε μήνα και έπαιρνε μέτρηση και ο πάροχος κάθε μήνα μου έβγαζε εκκαθαριστικό λογαριασμό. Από τότε που έφυγα ο πάροχος εκδίδει έναντι μηνιαίους λογαριασμούς (με κιλοβατώρες που δεν έχουν γίνει, μιας και το κτίριο είναι ξενοίκιαστο από τότε) και υποστηρίζει ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν του δίνει μέτρηση για να βγει εκκαθαριστικός. Έχω πάρει πάνω από 50 τηλέφωνα και τον πάροχο και τον ΔΕΔΔΗΕ να πάνε να πάρουν μέτρηση και να βγει πραγματικός εκκαθαριστικός ώστε να τους εξοφλήσω και να κάνω διακοπή (γιατί χωρίς εξόφληση δεν κάνουν διακοπή) και αυτοί με γράφουν στα @@ τους, με αποτέλεσμα να συνεχίζω να χρεώνομαι με κιλοβατώρες που δεν καίω και με πάγια τέλη.

Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο;

Καλησπερα... Θα πας στο Δεδδηε της περιοχης σου και θα ζητησεις μια εκτακτη καταμετρηση γιατι θα κανεις την διακοπη στο ρολοι...Και επειδη θα εχει καιρο να περασει καποιος απο το χωρο... Εχει προβλημα  στην περιοχη η καταμετρηση λογω  του εργολαβου που εχει αναλαβει...

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Nα μη πω για τους νταβαδες εργολαβους καταμετρητες εδω  και τι μετρανε ....Μου προτειναν και "φιλικα" να παω σε ιδιωτικη που συνεργαζονται καλυτερα και θα μετρανε λιγοτερο .

οι εργολάβοι καταμετρητές δεν συνεργάζονται με παρόχους, από το δεδδηε πληρώνονται. Και να γράφουν λιγότερες kWh τι θα γίνει; αφού ο μετρητής θα μετρά κανονικά, στην πρώτη αλλαγή εργολάβου η διαφορά θα φανεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...