Mhlogiatros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1ον μου εφαγε την εξω σφραγιδα και μου ζητανε 15 για αλλαγη . 2ον δε ξερω τι θα μου βγαλουν ακομα και ποσο θα μου χρεώσουν ενα καινουργιο μετρητη 3ον με εχουν πιπ στους φουσκωμενους λογαριασμους που ειναι ακριβως τα ιδια ποσα με περσινούς μηνες
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Όταν γενικα οι εργολαβοι παιρνουν διαγωνισμο με εκπτωση 60-70% τι να περιμενουμε μετα ??? Το να κυρηξεις εκπτωτο λογω κακης συμπεριφορας εργολαβο μετα είναι πολύ δυσκολο γιατι εχουν ...μεγαλες πλατες. 2
takoulou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε 1ον μου εφαγε την εξω σφραγιδα και μου ζητανε 15 για αλλαγη . 2ον δε ξερω τι θα μου βγαλουν ακομα και ποσο θα μου χρεώσουν ενα καινουργιο μετρητη 3ον με εχουν πιπ στους φουσκωμενους λογαριασμους που ειναι ακριβως τα ιδια ποσα με περσινούς μηνες Καλημέρα...Ποιος σου ζήτησε τα χρήματα για την σφραγίδα;; Ο καταμετρητής μόνο την αναφέρει ότι είναι κομμένη...Δεν την τοποθετεί... Μπορεί να αναφέρει επίσης ότι μπορεί να χρειάζεται αλλαγή ο μετρητής αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει ο μετρητής.. Και φυσικά αναγράφει σωστά τις ενδείξεις...Υ.Γ. πράγματι υπάρχουν εργολάβοι που δίνουν εκπτώσεις για αναλάβουν αυτοί την δουλειά...Αλλά θα μπορούσε να υπάρχει έλεγχος από τον ΔΕΔΔΗΕ αν εκτελούνται σωστά οι καταμετρήσεις αλλά και να μην δίνονται αυτές οι εκπτώσεις...Δεν συμφέρει στο τέλος κανένα...Και κυρίως τα άτομα της καταμέτρησης..Δεν βγάζουν καθόλου χρήματα...Ίσως είναι πολύ ελάχιστα...
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο καταμετρητής την έκοψε και τη παρατησε ετσι κατω . Και ειπε για να εκφοβισει μάλλον οτι αν το δηλωσω θελουν λεφτα για αλλαγη και θα μου βγάλουν οτι ειναι παλιος ο μετρητης . Εγω θελω οπως το εκανε να τη φτιαξει . Δεδδηες δεν εχει πατησει . Μαλιστα ο προηγουμενος καταμετρητης - ταυτοτητα δεν ειχε τιποτα . Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 11 hours ago, Mhlogiatros said: 1ον μου εφαγε την εξω σφραγιδα και μου ζητανε 15 για αλλαγη Χαχαχα Ο καταμετρητής θέλει χαρτζιλίκι προφανώς και το ζητάει έτσι χύμα, μπράβο του, δαιμόνιος. Τι 15 ευρώ για τη σφραγίδα ρε, ο καταμετρητής όταν έρχεται είναι υποχρεωμένος να κόψει τη σφραγίδα και να την αλλάξει με μία νέα που φέρει τον αριθμό του επάνω. Ο τρόπος που γίνεται η καταμέτρηση της κατανάλωσης του ρεύματος είναι εντελώς πρωτόγονος, δεν είναι δυνατόν όποιος γουστάρει να πηγαίνει να πειράζει τον μετρητή που έχω έξω από το σπίτι μου κι αν βρεθεί πειραγμένος να μου λένε ότι φταίω εγώ.
takoulou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Χαχαχα Ο καταμετρητής θέλει χαρτζιλίκι προφανώς και το ζητάει έτσι χύμα, μπράβο του, δαιμόνιος. Τι 15 ευρώ για τη σφραγίδα ρε, ο καταμετρητής όταν έρχεται είναι υποχρεωμένος να κόψει τη σφραγίδα και να την αλλάξει με μία νέα που φέρει τον αριθμό του επάνω. Ο τρόπος που γίνεται η καταμέτρηση της κατανάλωσης του ρεύματος είναι εντελώς πρωτόγονος, δεν είναι δυνατόν όποιος γουστάρει να πηγαίνει να πειράζει τον μετρητή που έχω έξω από το σπίτι μου κι αν βρεθεί πειραγμένος να μου λένε ότι φταίω εγώ. Ο καταμετρητης δεν κοβει καμμια σφραγιδα... Δεν μπορει να το κανει αυτο..Να δει αν ειναι κομμενη η σφραγιδα και μονο..Το αναφερει αυτο.. Και δεν εχει σφραγιδες επανω του να βαλει... Αυτο το κανουν μονο οι τεχνικοι που εχουν παρει εντολη ΔΑΡ.. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 4 minutes ago, takoulou said: Ο καταμετρητης δεν κοβει καμμια σφραγιδα... Δεν μπορει να το κανει αυτο..Να δει αν ειναι κομμενη η σφραγιδα και μονο..Το αναφερει αυτο.. Και δεν εχει σφραγιδες επανω του να βαλει... Αυτο το κανουν μονο οι τεχνικοι που εχουν παρει εντολη ΔΑΡ.. Πώς θα πάρει μέτρηση αν δεν κόψει την σφραγίδα; Ο καταμετρητής έχει πάντα σφραγίδες και εργαλεία μαζί του. Και μάλιστα είναι υποχρεωμένος να κόβει την εξωτερική σφραγίδα για να ελέγχει αν είναι κομένες και οι εσωτερικές. Επίσης η σφραγίδα πρέπει να έχει τον αριθμό που αντιστοιχεί στον εργολάβο επάνω της. Τέσπα, πολλά είπα, θα ενημερώσω την Δευτέρα τι θα μου πει ο ΔΕΔΔΗΕ μήπως βρεθεί κάποιος σε αντίστοιχη θέση.
takoulou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Πώς θα πάρει μέτρηση αν δεν κόψει την σφραγίδα; Ο καταμετρητής έχει πάντα σφραγίδες και εργαλεία μαζί του. Και μάλιστα είναι υποχρεωμένος να κόβει την εξωτερική σφραγίδα για να ελέγχει αν είναι κομένες και οι εσωτερικές. Επίσης η σφραγίδα πρέπει να έχει τον αριθμό που αντιστοιχεί στον εργολάβο επάνω της. Τέσπα, πολλά είπα, θα ενημερώσω την Δευτέρα τι θα μου πει ο ΔΕΔΔΗΕ μήπως βρεθεί κάποιος σε αντίστοιχη θέση. Την μετρηση την βλεπει απεξω... Μονο αν ειναι η μηναια μετρηση ανοιγει την παροχη... Και θελει να παρει την ζητηση και το αεργο...Μιλαμε για τριφασικους μετρητες που εχουν ηλεκτρονικες ενδειξεις... Λεμε για τους απλους καταμετρητες που ερχονται καθε τεσσερεις μηνες...Αυτοι δεν πειραζουν τους μετρητες... Ουτε τους ανοιγουν... Ουτε σφραγιδες εχουν επανω τους.. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από takoulou 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καμμια σχεση ο καταμετρητης με την σφραγιδα για αντικατασταση . Ειναι το εργολαβου και ουτε γνωσεις τεχνικες δεν εχουν ουτε αυτοι ουτε οι καταμετρητες του ΔΕΔΔΗΕ. Απλα εκδιδει το ΔΑΚ (Δελτιο αναφορας καταμετρητη) για ότι βλεπει απ εξω και το κανουν οι τεχνικοι αν χρειαστεί οτιδήποτε. Αν δεν γινει καταμετριση σε δυο διαδοχικα 4μηνα η ΔΕΗ σταματάει να εκδιδει λογαριασμούς με ότι συνεπάγεται αυτό μετα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano 2
turbat0s Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν γινει καταμετριση σε δυο διαδοχικα 4μηνα η ΔΕΗ σταματάει να εκδιδει λογαριασμούς με ότι συνεπάγεται αυτό μετα Ωπ, για πες διότι μες στο 2019 και μένα η ΔΕΗ μου έστειλε 1 εκκαθαριστικό και μετά 3 έναντι στη σειρά. Πρώτη φορά...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, turbat0s είπε Ωπ, για πες διότι μες στο 2019 και μένα η ΔΕΗ μου έστειλε 1 εκκαθαριστικό και μετά 3 έναντι στη σειρά. Πρώτη φορά... Από ότι ξερω αν δεν γινει καταμετρηση δεν θα παρεις άλλο λογαριασμο. Με επιφυλλαξη .
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Ωπ, για πες διότι μες στο 2019 και μένα η ΔΕΗ μου έστειλε 1 εκκαθαριστικό και μετά 3 έναντι στη σειρά. Πρώτη φορά... Για να έγινε αυτό τότε δεν έγινε καταμέτρηση την δεύτερη φορά οπότε ήρθε έναντι αντί για εκκαθαριστικός οπότε είχες έναν εκκαθαριστικό και τρεις έναντι. 52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Από ότι ξερω αν δεν γινει καταμετρηση δεν θα παρεις άλλο λογαριασμο. Με επιφυλλαξη . Έρχεται έναντι ο οποίος καταγραφεί μηδενική κατανάλωση και σου έχουν μόνο τα δημοτικά τέλη και το ΤΑΠ.
k_w_t Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Από ότι ξερω αν δεν γινει καταμετρηση δεν θα παρεις άλλο λογαριασμο. Με επιφυλλαξη . Οχι δεν ισχυει αυτο.... Φιλος μου δουλευει σε μπαρακι που λογικα δεν το βρηκαν ποτε ανοιχτο για καταμετρηση. Ο προηγουμενος υπευθυνος τους εδινε τις ενδειξεις τηλεφωνικα. Ο καινουργιος δεν το ηξερε και ερχοταν για 2-3 χρονια μονο εναντι λογαριασμοι. Σε καποια φαση εκαναν ανακαίνιση και εκατσε σε μερα καταμετρησης. Το αποτελεσμα ηταν να ερθει ενας εκκαθαριστικος με 4 μηδενικα στο τελος...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Στείλε γραπτή επιστολή σε ΔΕΔΔΗΕ, πάροχο, και αν δεν σου απαντήσουν, στο Συνήγορο του Καταναλωτή ή στο ΕΚΠΟΙΖΩ. Αλλά να προϋπάρξει επικοινωνία
k_w_t Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Στείλε γραπτή επιστολή σε ΔΕΔΔΗΕ, πάροχο, και αν δεν σου απαντήσουν, στο Συνήγορο του Καταναλωτή ή στο ΕΚΠΟΙΖΩ. Αλλά να προϋπάρξει επικοινωνία Mου φαινεται οτι αρμοδια για αυτα τα θεματα ειναι μονο η ΡΑΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα