Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει για πιο λόγο δν ανανεώνεται μια πιστωτική κάρτα

Εννοείται ότι πληρωνόταν κανονικά

Και αν γνωρίζετε που μπορώ να απευθυνθώ για να μάθω το λόγο γιατί ούτε σε υποκατάστημα γνωριζουν

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Skopela είπε

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει για πιο λόγο δν ανανεώνεται μια πιστωτική κάρτα

Εννοείται ότι πληρωνόταν κανονικά

Και αν γνωρίζετε που μπορώ να απευθυνθώ για να μάθω το λόγο γιατί ούτε σε υποκατάστημα γνωριζουν

Θα επικοινωνησεις με την τράπεζα. Θα στείλεις επιστολή και θα ρωτάς. Και θα περιμένεις την απάντηση τους

• Thanks 1
Δημοσ.

Μόνο αυτοί είναι αρμόδιοι να σου απαντήσουν, αν δεν ξέρουν κλείνεις τον λογαριασμό σου, πας σε άλλη τράπεζα και βγάζεις εκεί νέα πιστωτική κάρτα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Μήπως έχει αλλάξει η οικονομική σου κατάσταση?

το δύσκολο είναι να βγάλεις κάρτα. αν το καταφέρεις και πληρώνεις τους λογαριασμούς σου δε βρίσκω λόγο να στην κόψουν.

Πολλοί είχαν βγάλει κάρτα παλαιότερα, τώρα είναι άνεργοι και δε την κόβουν διότι δε θα μπορέσουν να βγάλουν μετά. έχω γνωστό σε τέτοια φάση.

δε τη χρησιμοποιεί, απλά την κρατάει μη τυχόν και χρειαστεί γιατί αν είναι να βγάλει τώρα δε παίζει.

οπότε περίεργο αυτό που λες

Δημοσ.
Just now, Muhammad said:

το δύσκολο είναι να βγάλεις κάρτα. αν το καταφέρεις και πληρώνεις τους λογαριασμούς σου δε βρίσκω λόγο να στην κόψουν.

Πολλοί είχαν βγάλει κάρτα παλαιότερα, τώρα είναι άνεργοι και δε την κόβουν διότι δε θα μπορέσουν να βγάλουν μετά. έχω γνωστό σε τέτοια φάση.

δε τη χρησιμοποιεί, απλά την κρατάει μη τυχόν και χρειαστεί γιατί αν είναι να βγάλει τώρα δε παίζει.

O φίλος αναφέρει ανανέωση, οπότε μάλλον του έχει λήξει (ή λήγει σε επόμενο μήνα) και θέλει να βγάλει καινούργια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

O φίλος αναφέρει ανανέωση, οπότε μάλλον του έχει λήξει (ή λήγει σε επόμενο μήνα) και θέλει να βγάλει καινούργια.

ναι το κατάλαβα αυτό.

είναι πολύ περίεργο.

από τη στιγμή που έχεις βγάλει κάρτα δε στην κόβουν μετά.

όπως είπα, γνωστός που είχε βγάλει τις παλιές εποχές που τα οικονομικά του ήταν εντάξει, την κρατάει κι ας μη την χρησιμοποιεί μονο και μόνο μη τυχόν τη χρειαστεί. δε του την ακυρώνουν,. ενώ αν ήταν να βγάλει τώρα, με τα οικονομικά του θα γελούσαν.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Μήπως έχει αλλάξει η οικονομική σου κατάσταση?

Όχι φυσικά μόνιμη δημόσιος υπάλληλος

Δν ξέρω αυτό είναι για γέλια έχω στείλει email έχω στείλει επιστολή αν μου απαντήσουν θα σας πω.

Ισχυρίζονται ότι δν την ανανέωσαν Αλλά δν γνωρίζουν και τους λογους

19 ώρες πριν, Muhammad είπε

Όχι απλά περίεργο πολύ περίεργο

Έστω μια ενημέρωση δν στην ανανεώνουμε για Αυτό το λόγο......

Οι απάντηση είναι δν μας ανακοινώνονται οι λόγοι έλα Χριστέ!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Skopela είπε

Όχι φυσικά μόνιμη δημόσιος υπάλληλος

Δν ξέρω αυτό είναι για γέλια έχω στείλει email έχω στείλει επιστολή αν μου απαντήσουν θα σας πω.

Ισχυρίζονται ότι δν την ανανέωσαν Αλλά δν γνωρίζουν και τους λογους

Το τοπικό κατάστημα μπορεί να μη γνωρίζει τους λόγους. Το τμήμα καρτών όμως ξέρει. Αλλαξε τράπεζα και ζητα απο άλλη πιστωτική. Δεν κερδίζεις κάτι με το να το ψάχνεις

Δημοσ.

Νομίζω έχεις δίκιο απλά αυτή κάρτα gold visa καταλαβαίνεις ότι δν βγαίνει εύκολα ξανά

Τις δίνανε μαζί με τα στεγαστικά αρκετά χρόνια πριν

Ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skopela είπε

Νομίζω έχεις δίκιο απλά αυτή κάρτα gold visa καταλαβαίνεις ότι δν βγαίνει εύκολα ξανά

Τις δίνανε μαζί με τα στεγαστικά αρκετά χρόνια πριν

Ευχαριστω

κάτσε τώρα αλλάζουν τα πράγματα.

Οι gold απ ό,τι ξέρω έχουν αυξημένο πιστωτικό και δε παίρνεις εύκολα. Είναι η Ferrari των καρτών κατά κάποιον τρόπο.

Οπότε μπορεί να ζύγισαν κάποια πράγματα και γι αυτό να την κόψανε.

Κάνε αίτηση τότε για μια απλή κάρτα . Λογικά δε θα αρνηθούν.

Τι τράπεζα αν επιτρέπεται; Να μαντέψω Εθνική;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...